Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Kaçamağı bırakıp yoğun spor ve su diyorum ben

Cok iyi menun canım. Nasil gidiyor? Hep boyleyse bugün tartı yuzune gulmustur

Hiç iyi gitmiyor
Geçen hafta sarmalar, börekler, baklavalar Havada uçtu.
Bugün toparlamaya karar verdim, yarın tartıda biraz olsun azalır diye umuyorum

Benim 3 haftadir ucuyorlar
Toparlaniyoruz haydin kızlar
Verano_porteno hussuk @-SUHAN- little dora
Yehhuuuuu gapdan geri döndü

O halde ben de bugünkü menümü paylaşayım, öncelikle sabah aç karnına bir büyük bardak kombu mantarı çayı. iki haşlanmış yumurta, bir küçük muz.
Okulda uykusuz gözlere fer versin diye bir büyük kupa neskafe suttozu ilavesiyle
Öğle veya ara yok, akşam tarhana çorbası, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya yanında bir bildiğin yarısı dolu tabak pirinç pilavı nerden bileyim ben Bugun geri dönüyoruz bilseydim yemezdim
Spor iki km hızlı tempo yürüyüş, toplamda 45dk kadar kanguruda on kilo tepinen bir ağırlıkla dans

Ne guzel bu hatun her daim dikkat ediyor diyordum ki pilavı gordum ama yine de batmış bi günün yok tabi ki. Benim de aklimdan aeler geciyor yazmiim

Kanguru dansı pilavı tolere etmiştir
Onun dışında geriye gayet güzel
Kombu mantarı çayı ne işe yarıyor

Kanguru dansı pilavı tolere etmiştir
Onun dışında geriye gayet güzel
Kombu mantarı çayı ne işe yarıyor
Metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakıyor, bagirsaklara probiyotik etkisi vardı sanırım bisiler bisiler ben de pek bilmiyorum öyle aman aman dikkatli kullanmadım çay demleyip sogutup yapmaya usendigimden ama metabolizmayı hızlandırıyor evet ondan eminim bak

Baya işe yarıyormuş
Denk gelirsem denemedik alayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…