- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Kaçamağı bırakıp yoğun spor ve su diyorum benCok sevindim canim toparlanmana, saglik olsun
Ben de bugünden itibaren son iki hafta sıkıca sarilicam artik. Annem dun gitti. Ben de ara tatile gidicem ckaleye. Bir ayda 5 kilo vermeliyim.
Haydin yeni yila kadar cok sıkı asilacaklar el kaldırsın, motuve olalim.
Yapmamız gerekenler hakkında brain storming yapalım. Onerisi olan?
Cok iyi menun canım. Nasil gidiyor? Hep boyleyse bugün tartı yuzune gulmusturcgdmk geldiğine göre menüleri paylaşayım :)
Kahvaltı 9:30 Karatay kahvaltı
Öğle 13:30 1 elma
Akşam: 16:30 yoğurtlu kabak ve havuç sote.
1 bardak su( o da Demir ilacıyla )
Spor: Leslie ile 1 mil
Bugünü kacamaksiz atlatip gunu kapattim ben erken aksam yemeği ile. Cok kararliyim canim. agir diyet yapmak istiyorum ama karar veremedim. 30 gun boyunca da program oluşturup bölgesel çalışacağım sanirim.Kaçamağı bırakıp yoğun spor ve su diyorum ben
Cok iyi menun canım. Nasil gidiyor? Hep boyleyse bugün tartı yuzune gulmustur
Benim 3 haftadir ucuyorlarHiç iyi gitmiyor
Geçen hafta sarmalar, börekler, baklavalar Havada uçtu.
Bugün toparlamaya karar verdim, yarın tartıda biraz olsun azalır diye umuyorum
Yalnız olmadığımı görmek güzel
Yehhuuuuu gapdan geri döndü
Boyle birbirimize yoldas ola ola 2019 a dayandikYalnız olmadığımı görmek güzel
Ne guzel bu hatun her daim dikkat ediyor diyordum ki pilavı gordum ama yine de batmış bi günün yok tabi ki. Benim de aklimdan aeler geciyor yazmiimYehhuuuuu gapdan geri döndü
O halde ben de bugünkü menümü paylaşayım, öncelikle sabah aç karnına bir büyük bardak kombu mantarı çayı. iki haşlanmış yumurta, bir küçük muz.
Okulda uykusuz gözlere fer versin diye bir büyük kupa neskafe suttozu ilavesiyle
Öğle veya ara yok, akşam tarhana çorbası, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya yanında bir bildiğin yarısı dolu tabak pirinç pilavınerden bileyim ben Bugun geri dönüyoruz bilseydim yemezdim
Spor iki km hızlı tempo yürüyüş, toplamda 45dk kadar kanguruda on kilo tepinen bir ağırlıkla dans
Öyle oldu birazBoyle birbirimize yoldas ola ola 2019 a dayandik
Yehhuuuuu gapdan geri döndü
O halde ben de bugünkü menümü paylaşayım, öncelikle sabah aç karnına bir büyük bardak kombu mantarı çayı. iki haşlanmış yumurta, bir küçük muz.
Okulda uykusuz gözlere fer versin diye bir büyük kupa neskafe suttozu ilavesiyle
Öğle veya ara yok, akşam tarhana çorbası, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya yanında bir bildiğin yarısı dolu tabak pirinç pilavınerden bileyim ben Bugun geri dönüyoruz bilseydim yemezdim
Spor iki km hızlı tempo yürüyüş, toplamda 45dk kadar kanguruda on kilo tepinen bir ağırlıkla dans
O zaman yeni yilda yeni grupla kiloları verelim. Benim hedef yaza kadar ama mumkunse ben bu kez kaptan olmayayimÖyle oldu biraz
Dün kardeşimin nikahı vardı. Fotolarda baya kötü çıktım
Nisanda düğün var, bu sefer zayıflamam lazım
Metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakıyor, bagirsaklara probiyotik etkisi vardı sanırım bisiler bisiler ben de pek bilmiyorum öyle aman aman dikkatli kullanmadım çay demleyip sogutup yapmaya usendigimdenKanguru dansı pilavı tolere etmiştir
Onun dışında geriye gayet güzel
Kombu mantarı çayı ne işe yarıyor
Tartılmaya korkuyom ben, sen spor puanındasın hey yavrum heyyySpor puanlamasink tekrar aktiflestirsek mi?
Ustlenecek arkadaş var mi
Evet yeni yıla yeni hedeflerimizle yeni grubumuzla girelimO zaman yeni yilda yeni grupla kiloları verelim. Benim hedef yaza kadar ama mumkunse ben bu kez kaptan olmayayim
Baya işe yarıyormuşMetabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakıyor, bagirsaklara probiyotik etkisi vardı sanırım bisiler bisiler ben de pek bilmiyorum öyle aman aman dikkatli kullanmadım çay demleyip sogutup yapmaya usendigimdenama metabolizmayı hızlandırıyor evet ondan eminim bak
Al benden de o kadarTartılmaya korkuyom ben, sen spor puanındasın hey yavrum heyyy
Tartılmaya korkuyom ben, sen spor puanındasın hey yavrum heyyy
Bana mıEvet yeni yıla yeni hedeflerimizle yeni grubumuzla girelim
Kaptanlık yakışıyodu sana