- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Veranooo hoşgeldin. Bi bocalama yaşarsın şimdi, ama çabuk toparlarsın sen.
Ne zaman gelmistin, memleketim baya degismis tabi ama hala guzel ozellikle yemekleriHarika..
Ben Mersin'i cok begendim, cok güzel.
Tantuni, mmm
astım magarasi da harika bi yer
Selam kızlar
Bu hafta hiç bi değişiklik yok.
güncel : 61,7
Kan tahlili yaptırdım.
Demir ve B12 baya düşük çıktı.
Doktor ilaç ve vitamin yazdı, umarım kilo aldırmaz.
Sizde durumlar nasıl?
Verano_porteno Hoş geldin
cgdmk Geçmiş olsun
Gecmis olsun doracimSlm yoldaşlarım, kısa bir mola vermiştim döndüm, Zor bir dönemdi ama geçti. Gayet iyiyim artık.
Pazartesi sabahı başlıyorum diyet ve spor olarak kaptancım mazeretim vardı biliyorsun yoksa keyfi kaytarmadım.
Sanırım biraz da kilo aldım cesaretim yok tartılmadım.
En yakın zamanda görüşürüz
Gecmis olsun dikkat edin Aman , herkes hastaKızlar slm bu hafta çok hasta oldu çocuklarım bana da bulaştı tartılmayı falan unuttum resmen. Yarın durumuma bir bakacağım artık.
Hosbuldum canim, sen nasilsinHoşgeldinVerano_porteno
Daha iyiyim canım, geçti gitti.Hosbuldum canim, sen nasilsin
Ayy doracim ya dogru diyosun , hersey bizim icin onemli olan onumuze bakabilmek :) Herseyin guzel olacagina inanDaha iyiyim canım, geçti gitti.
Bünyem ve ruhum alıştı artık. Benim gibi bir anneyi kaybetti o üzülsün
Inanıyorum kuzum, rabbim sağlık huzur versin hepimize, diğerleri kusur kalsın sorun değilAyy doracim ya dogru diyosun , hersey bizim icin onemli olan onumuze bakabilmek :) Herseyin guzel olacagina inan
Daha iyiyim canım, geçti gitti.
Bünyem ve ruhum alıştı artık. Benim gibi bir anneyi kaybetti o üzülsün
Yeni yıla hedefi tutturamayacagimizi anlayınca ben, sen, biz :) seviyorum sizi grup, uyanın, silkelenin, kendinize gelin yarın Pazartesi :)
https://www.instagram.com/p/BrcwzgOlTWl/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=2zh3l0w4vpv9
Deme öyle deme, son iki hafta hadi bakalım hareketlenin
bedduaya bakDeme öyle deme, son iki hafta hadi bakalım hareketlenin
Uyuşup oturanın yılbaşı gecesi göbeği kazağından pörtlesin
Kol korsesini takarım bakBen tartılamadım çünkü metabolizmam günlük gorevini yerine getirmedi
cgdmk cigdem kooosss kol icin korse çıkmış su benim kullandığım lateks olanlardan hemen sipariş verdim inceleceğiz arkadasım
Sağlık olsun, insallah uygun zamanda sagliklk bir şekilde Allah nasip eder yine.canım maalesef little dora kaybetti bebeğini
+1Canim millet olarak bizim d vitamini seviyemiz zaten çok çok düşük. Sahil kesiminde yaşayanlar bile takviyeyle ancak 80 üstüne çıkarabiliyorlar. Sen gene de dr a görün tabi de, düşük çıkacak eminimkullan gitsin günde bin ünitelik kullanıyorum ben, hala düşük hala düşük
Cok sevindim canim toparlanmana, saglik olsunSlm yoldaşlarım, kısa bir mola vermiştim döndüm, Zor bir dönemdi ama geçti. Gayet iyiyim artık.
Pazartesi sabahı başlıyorum diyet ve spor olarak kaptancım mazeretim vardı biliyorsun yoksa keyfi kaytarmadım.
Sanırım biraz da kilo aldım cesaretim yok tartılmadım.
En yakın zamanda görüşürüz
O kadarcik toparlarsin sen. Ben de geri geri gidiyorumTartım bir 55,7 gösterdi sonra 57,7 gösterdi sanırım az aldım
Evetttttçok az zamanımız kaldı bir şeyler yap derhal.