Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Cok sevindim canim toparlanmana, saglik olsun❤️
Ben de bugünden itibaren son iki hafta sıkıca sarilicam artik. Annem dun gitti. Ben de ara tatile gidicem ckaleye. Bir ayda 5 kilo vermeliyim.
Haydin yeni yila kadar cok sıkı asilacaklar el kaldırsın, motuve olalim.
Yapmamız gerekenler hakkında brain storming yapalım. Onerisi olan?
Kaçamağı bırakıp yoğun spor ve su diyorum ben

Cok iyi menun canım. Nasil gidiyor? Hep boyleyse bugün tartı yuzune gulmustur :KK66:

Hiç iyi gitmiyor :KK43:
Geçen hafta sarmalar, börekler, baklavalar Havada uçtu.
Bugün toparlamaya karar verdim, yarın tartıda biraz olsun azalır diye umuyorum:KK76:

Benim 3 haftadir ucuyorlar :KK70:
Toparlaniyoruz haydin kızlar
Verano_porteno Verano_porteno hussuk hussuk @-SUHAN- little dora little dora
Yehhuuuuu gapdan geri döndü :KK31::KK31::KK31:

O halde ben de bugünkü menümü paylaşayım, öncelikle sabah aç karnına bir büyük bardak kombu mantarı çayı. iki haşlanmış yumurta, bir küçük muz.
Okulda uykusuz gözlere fer versin diye bir büyük kupa neskafe suttozu ilavesiyle :KK14:
Öğle veya ara yok, akşam tarhana çorbası, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya yanında bir bildiğin yarısı dolu tabak pirinç pilavı:kızgın: nerden bileyim ben Bugun geri dönüyoruz bilseydim yemezdim:lülülü:
Spor iki km hızlı tempo yürüyüş, toplamda 45dk kadar kanguruda on kilo tepinen bir ağırlıkla dans :KK14:

O halde ben de bugünkü menümü paylaşayım, öncelikle sabah aç karnına bir büyük bardak kombu mantarı çayı. iki haşlanmış yumurta, bir küçük muz.
Okulda uykusuz gözlere fer versin diye bir büyük kupa neskafe suttozu ilavesiyle :KK14:
Öğle veya ara yok, akşam tarhana çorbası, zeytinyağlı bol maydanozlu barbunya yanında bir bildiğin yarısı dolu tabak pirinç pilavı:kızgın: nerden bileyim ben Bugun geri dönüyoruz bilseydim yemezdim:lülülü:
Spor iki km hızlı tempo yürüyüş, toplamda 45dk kadar kanguruda on kilo tepinen bir ağırlıkla dans :KK14:
Ne guzel bu hatun her daim dikkat ediyor diyordum ki pilavı gordum ama yine de batmış bi günün yok tabi ki. Benim de aklimdan aeler geciyor yazmiim :KK70:

Kanguru dansı pilavı tolere etmiştir :super:
Onun dışında geriye gayet güzel :super:
Kombu mantarı çayı ne işe yarıyor :KK64:

Kanguru dansı pilavı tolere etmiştir :super:
Onun dışında geriye gayet güzel :super:
Kombu mantarı çayı ne işe yarıyor :KK64:
Metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakıyor, bagirsaklara probiyotik etkisi vardı sanırım bisiler bisiler ben de pek bilmiyorum öyle aman aman dikkatli kullanmadım çay demleyip sogutup yapmaya usendigimden:işsiz: ama metabolizmayı hızlandırıyor evet ondan eminim bak:KK53:

Metabolizmayı hızlandırıyor, yağ yakıyor, bagirsaklara probiyotik etkisi vardı sanırım bisiler bisiler ben de pek bilmiyorum öyle aman aman dikkatli kullanmadım çay demleyip sogutup yapmaya usendigimden:işsiz: ama metabolizmayı hızlandırıyor evet ondan eminim bak:KK53:
Baya işe yarıyormuş:süslü:
Denk gelirsem denemedik alayım.:KK39:

X