Beyazı öneriyorlar zaten diyette. İyi olmuş sarı olmadığı :)
Nazar değmesin bugün su içmişsin :)
Bu gidişle 600 kalorinin de altına düşeceksinLeblebi içimi yaktı 1200ml su etti, o kadar su içince yemek istemedim 5 leblebi daha yedim öğle yemeginde.
Ben işi çözdüm leblebi diyeti yapmak gayet mantıklı gibi
Bol kremali nescafe nedir zaten, süt koy bari daha masum.Bileydim sabah bol kremalı neskafeyi içmezdim
Kızlar ben kalori hesabı yapamicam çünkü programların kalori şeysi bana pek inandırıcı gelmiyor porsiyon ayarlayamiyorum ben.
Sabah önce bir su bardağı kombu mantarı çayı, iki haşlanmış yumurta, bir küçük muzun yarısı, bir küçük mandalina
Öğle bir avuç dolusu çiğ badem
Akşam ola hayrola
YeeeapppBu gidişle 600 kalorinin de altına düşeceksin
10 dk leslie yaptım belim ağrıyor devam edemedim ama limiti zorladım.
Bakın çok pis gaza geldim, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Afiyet olsun canim buralar çok karışacak benceİyi yapmışsın çok yüklenme beline.
Bende az önce yaptım 1 mil.
Şimdi sürahiyi aldım yanıma gördükçe su içiyorum9 tane de küçük kuru kayısı yedim. Akşama neler olacak bakalım
Sağol canım, yumurta kapıya dayandı ya karışır tabiAfiyet olsun canim buralar çok karışacak bence
Haklısın da, geceler katran karası geceler uykusuz bu dönem; okula varır varmaz içiyorum onu, sütü nereden bulayım hadi buldum nerede ısıtayım hepsinden geçtim bulsam bile sor bakalım gözümü açmış oluyo muyum bunları yaparken, süt tozunu el yordamına buluyorumBol kremali nescafe nedir zaten, süt koy bari daha masum.
Ama combu mantar çayı mükemmel olmuş çok takdir ettim
Canım kahve kreması yerine süttozu al, büyük marketlerde var.Haklısın da, geceler katran karası geceler uykusuz bu dönem; okula varır varmaz içiyorum onu, sütü nereden bulayım hadi buldum nerede ısıtayım hepsinden geçtim bulsam bile sor bakalım gözümü açmış oluyo muyum bunları yaparken, süt tozunu el yordamına buluyorum
Ama haklısın çok haklısın, kahveyi sade içmeliyim
Yanlış anlaşılma olmuş krema dediğim süttozu, aynı şey değil mi ya ben aynısı diye biliyorumCanım kahve kreması yerine süttozu al, büyük marketlerde var.
Sen de haklısın sabah kahvesi lazım çalışana ammma krema zaten sağlıksız bir de kilo yapıyor.
Canım süttozu ve kahve kreması çok farklı içerikler.Yanlış anlaşılma olmuş krema dediğim süttozu, aynı şey değil mi ya ben aynısı diye biliyorum
Hadi yaCanım süttozu ve kahve kreması çok farklı içerikler.
Cafemate tarzı ürünler beyazlatıcı diye geçiyor yada krema
Sen bana güven bu konuda canım, detay vermeyeyim de asıl meslegim bu çaktırmaHadi ya
Yeni bi bilgi ögrendim teşekkür ederim bakayım bakayım neymiş o
Tamam canimSen bana güven bu konuda canım, detay vermeyeyim de asıl meslegim bu çaktırma
Cok sey ama yapamıyorum bir turlu baslayamiyorum. Bu akşamı corbayla kapaticam, dün gitti bi.Baktim simdi tam 13 gun var :) olabilir aslinda. Ne yapmayi dusunuyorsun peki
Fatscreet ama henuz başlamadım. Burdaki sese gore hep beraber baslayalim diyorumVarım canım her şeye varım
Hangi uygulamayı kullanıyorsun kalori sayımında?