Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz iki akşamdır akşam yemeği olarak kahvaltı yapıyoruz tam anlamıyla, sucuklu yumurtalı simitli bal kaymak nutellali. Neyime güveniyorsamArkadaşlar nasılsınız?
Bu aralar cok bosladim farkındayım, annem geldiginden beri gripten kurtulamadi, bize de gecti sonunda, maaile gripten kiriliyoruz. Siz devam ediyorsunuzdur umarım. Yeni yila bisey kalmadi, son 22 gün..
Yemekten sonra 58 gorduysen sıkıntı yokBiz iki akşamdır akşam yemeği olarak kahvaltı yapıyoruz tam anlamıyla, sucuklu yumurtalı simitli bal kaymak nutellali. Neyime güveniyorsam
Bu akşam yemekten sonra 58i gördüm
Yarin sabah dönüyorum sahalara
Evet yap ama, önce toparlanman lazim. Diyet ayağına gerçekten vitaminsiz kalıyoruz bazen, bağışıklık düşüyor. Çok geçmiş olsun.Yemekten sonra 58 gorduysen sıkıntı yok
Ben sabah ac karnına 60 görüyorum artık
Haftaya ptesi başlayıp son iki hafta detoks metoks mu yapsam napsam
Teşekkür ederimEvet yap ama, önce toparlanman lazim. Diyet ayağına gerçekten vitaminsiz kalıyoruz bazen, bağışıklık düşüyor. Çok geçmiş olsun.
canım maalesef little dora kaybetti bebeğiniSelamlar kızlar; nasıl gidiyor? Bi hamile daha varmış çok sevindim. little dora istiyordun diye biliyorum. Nerede yaşıyordun?
Canim vitaminler kilo aldırmıyor hamileyken dr a sormuştum da kilo aldıran vitamin değil yediklerin demiştiSelam kızlar
Bu hafta hiç bi değişiklik yok.
güncel : 61,7
Kan tahlili yaptırdım.
Demir ve B12 baya düşük çıktı.
Doktor ilaç ve vitamin yazdı, umarım kilo aldırmaz.
Sizde durumlar nasıl?
Verano_porteno Hoş geldin
cgdmk Geçmiş olsun
Canim vitaminler kilo aldırmıyor hamileyken dr a sormuştum da kilo aldıran vitamin değil yediklerin demişti
Metabolizman vitaminlerin etkisiyle kendini düzeltmeye çalışacak ya, iştahın açılırsa o zaman alabilirsin işte d vitaminine de baktırsaydın o dusukse kilo vermek çok zorlaşıyor.
Canim millet olarak bizim d vitamini seviyemiz zaten çok çok düşük. Sahil kesiminde yaşayanlar bile takviyeyle ancak 80 üstüne çıkarabiliyorlar. Sen gene de dr a görün tabi de, düşük çıkacak eminim kullan gitsin günde bin ünitelik kullanıyorum ben, hala düşük hala düşükTeşekkürler hussuk cum güzel bilgilendirme oldu.
Hiç aklıma gelmedi D vitaminine baktırmak.
Bi daha ki ay tekrar baktırmaya gidince onu da söylerim.
Aslında evde var d-vit ampullerinden, diyetisyene gittiğim zamanlar ayda 1 ampul kullan demişti. üşenip kullanmamıştım.
şimdi de kafama göre kullanmak istemiyorum.
Haklısın, d vitaminiyle ilgili bi sorunumuz varCanim millet olarak bizim d vitamini seviyemiz zaten çok çok düşük. Sahil kesiminde yaşayanlar bile takviyeyle ancak 80 üstüne çıkarabiliyorlar. Sen gene de dr a görün tabi de, düşük çıkacak eminim kullan gitsin günde bin ünitelik kullanıyorum ben, hala düşük hala düşük
Tartım bir 55,7 gösterdi sonra 57,7 gösterdi sanırım az aldımAaaaa canım yaa hosgeldin
2 ay oldu, ozlemez miyim
Derslerin, sınavların nasıl gidiyor?
Kilon nasıl
Üçer beşer almaya başladım bile