Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Arkadaşlar nasılsınız?
Bu aralar cok bosladim farkındayım, annem geldiginden beri gripten kurtulamadi, bize de gecti sonunda, maaile gripten kiriliyoruz. Siz devam ediyorsunuzdur umarım. Yeni yila bisey kalmadi, son 22 gün..

Arkadaşlar nasılsınız?
Bu aralar cok bosladim farkındayım, annem geldiginden beri gripten kurtulamadi, bize de gecti sonunda, maaile gripten kiriliyoruz. Siz devam ediyorsunuzdur umarım. Yeni yila bisey kalmadi, son 22 gün..
Biz iki akşamdır akşam yemeği olarak kahvaltı yapıyoruz tam anlamıyla, sucuklu yumurtalı simitli bal kaymak nutellali. Neyime güveniyorsam
Bu akşam yemekten sonra 58i gördüm
Yarin sabah dönüyorum sahalara

Biz iki akşamdır akşam yemeği olarak kahvaltı yapıyoruz tam anlamıyla, sucuklu yumurtalı simitli bal kaymak nutellali. Neyime güveniyorsam
Bu akşam yemekten sonra 58i gördüm
Yarin sabah dönüyorum sahalara
Yemekten sonra 58 gorduysen sıkıntı yok
Ben sabah ac karnına 60 görüyorum artık
Haftaya ptesi başlayıp son iki hafta detoks metoks mu yapsam napsam

Yemekten sonra 58 gorduysen sıkıntı yok
Ben sabah ac karnına 60 görüyorum artık
Haftaya ptesi başlayıp son iki hafta detoks metoks mu yapsam napsam
Evet yap ama, önce toparlanman lazim. Diyet ayağına gerçekten vitaminsiz kalıyoruz bazen, bağışıklık düşüyor. Çok geçmiş olsun.

Ben regl oldum bide okulum çok yoğundu giremedim kızlar. Aralarda stresle tatlılar börekler yendi maalesef ama şuan devam ediyorum hiç olmamış gibi. Regl halimle 58.5 çıktım bu sabah bitince bakalım akşam menüm gelir

Sabah
1 fincan salep

Öğlen
Haşlanmış brokoli
Lor peyniri

Akşam
Yarım porsiyon tavuk göğsü tatlısı

Ben tartılamadım çünkü metabolizmam günlük gorevini yerine getirmedi
cgdmk cigdem kooosss kol icin korse çıkmış su benim kullandığım lateks olanlardan hemen sipariş verdim inceleceğiz arkadasım

Selam kızlar

Bu hafta hiç bi değişiklik yok.
güncel : 61,7

Kan tahlili yaptırdım.
Demir ve B12 baya düşük çıktı.
Doktor ilaç ve vitamin yazdı, umarım kilo aldırmaz.

Sizde durumlar nasıl?

Verano_porteno Hoş geldin
cgdmk Geçmiş olsun

Canim vitaminler kilo aldırmıyor hamileyken dr a sormuştum da kilo aldıran vitamin değil yediklerin demişti
Metabolizman vitaminlerin etkisiyle kendini düzeltmeye çalışacak ya, iştahın açılırsa o zaman alabilirsin işte d vitaminine de baktırsaydın o dusukse kilo vermek çok zorlaşıyor.

Teşekkürler hussuk cum güzel bilgilendirme oldu.
Hiç aklıma gelmedi D vitaminine baktırmak.
Bi daha ki ay tekrar baktırmaya gidince onu da söylerim.
Aslında evde var d-vit ampullerinden, diyetisyene gittiğim zamanlar ayda 1 ampul kullan demişti. üşenip kullanmamıştım.
şimdi de kafama göre kullanmak istemiyorum.

Canim millet olarak bizim d vitamini seviyemiz zaten çok çok düşük. Sahil kesiminde yaşayanlar bile takviyeyle ancak 80 üstüne çıkarabiliyorlar. Sen gene de dr a görün tabi de, düşük çıkacak eminim kullan gitsin günde bin ünitelik kullanıyorum ben, hala düşük hala düşük

Haklısın, d vitaminiyle ilgili bi sorunumuz var
Geçenlerde Canan Karatay da dinlemiştim. Öğlen vakti güneşin en dik olduğu zaman hafif kızarana kadar korumasız olarak güneşlenmek gerekiyormuş. D vitaminini ancak o şekilde depolayabilirmişiz.
Biz de 50+ faktör korumalarla geziyoruz

Slm yoldaşlarım, kısa bir mola vermiştim döndüm, Zor bir dönemdi ama geçti. Gayet iyiyim artık.
Pazartesi sabahı başlıyorum diyet ve spor olarak kaptancım mazeretim vardı biliyorsun yoksa keyfi kaytarmadım.
Sanırım biraz da kilo aldım cesaretim yok tartılmadım.
En yakın zamanda görüşürüz

Kızlar slm bu hafta çok hasta oldu çocuklarım bana da bulaştı tartılmayı falan unuttum resmen. Yarın durumuma bir bakacağım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…