Arkadaşlar madem son 40, o zaman yeni hedefler oluşturalım. Herkes 40gunde ulasmak istediği hedefini yazsin. Kalanları da 2. Turda, yaza veririz
Benimki 57.0
Biraz ütopik olacak, annem pazar geliyor ve 3 hafta kalacak, geriye de 15 gun kalıyor.. aslında hedefe kilo almamak yazsam daha iyi olacak
En azından umudun var
Benim o da yok
Ayrica harikasın yani ne kaplumbagasi
Benimde ara ara çok bırakasım geliyor ama bir iki atıştırıp devam ediyorum
Sabah
Akdeniz Salata
Akşam
Nohut
Bulgur pilavı
Aralarda kuru hurma, 2 adet yulaflı büsküvi
Üçer beşer almaya başladım bileselam hiç bakamadım buraya.
Benim hedef 50
elimden geldiğince dikkat ediyorum ama kilomu kontrol etmeyeli çok oldu.
Sen bence hedefini kilo almamak olarak düzenle çünkü o daha olası
Ben yarın mevcut durum güncellemesi yaparım.
Ne zamandır sesi çıkmıyor bence dönmüş bile olabilir. Sofra basındadır duymuyo görmüyo biziVerano_porteno dönüş ne zaman canım tam olarak?
Kuvvetle muhtemelNe zamandır sesi çıkmıyor bence dönmüş bile olabilir. Sofra basındadır duymuyo görmüyo bizi
HosgeldinnnKizlarrr geldim ben, ayy cok yorucuydu yol sormayin. 2 gun surdu resmen, cok fazla birsey yemedim kilo almaktan cok korkuyorum cunkuyarin da mersine memlekete gidecegim. Ben hala yollardayim yani :)
Dun geldim canim :)Hosgeldinnn
Ne zaman geldin
Ooooo gelsin tantuniler, gitsin ciğerci apolar bahattinlerKizlarrr geldim ben, ayy cok yorucuydu yol sormayin. 2 gun surdu resmen, cok fazla birsey yemedim kilo almaktan cok korkuyorum cunkuyarin da mersine memlekete gidecegim. Ben hala yollardayim yani :)
Emrin basim ustuneOoooo gelsin tantuniler, gitsin ciğerci apolar bahattinler
Hosgeldin datluşum benim yerime de bi kerebiç göm
Veranooo hoşgeldin. Bi bocalama yaşarsın şimdi, ama çabuk toparlarsın sen.Emrin basim ustuneay sorma neyseki 10 gun ordayim yoksa zarar ziyan walla
Harika..Dun geldim canim :)
Koleracim hoşgeldin, nasıl gidiyor?Selamlar kızlar; nasıl gidiyor? Bi hamile daha varmış çok sevindim.little dora istiyordun diye biliyorum. Nerede yaşıyordun?