Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Duzenliyemedim ya niyeyse

Isteyim yine.

Sabah Yarim dilim cavdar ustune kasar

Ara
Kuruyemis

Ogle
Karnibahar yemegi ve Bulgur pilavi

Aksam
Yok :)
Bol Cay ve su tuketecegim. Aksam calisinca birsey Yemek istemiyorum
Cook hafif olmus canim afiyet olsun, guzel de kilo vermissin zaten :)

Menun guzelmis canim, neden eksi olmadi ki bu hafta?

Merhaba kızlar, bende kendi konumda bildirim yapıyorum ama kabul ederseniz bu gruptada aktif olmak istiyorum. Güncel 59 kiloyum, hedefim 50
Tabi canim hosgeldin, kendinden bahsedip ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup katilabilirsin. Bir cogumuz da benzer kilolardayiz. Sen ne zamandir diyettesin?

Tabi canim hosgeldin, kendinden bahsedip ilk sayfada kurallarimiz var onlari okuyup katilabilirsin. Bir cogumuz da benzer kilolardayiz. Sen ne zamandir diyettesin?
Hos buldum canım, aslında ben 2017 yılında 20 kilo alıp 70 oldum o zamandan bu yana cok yogun olmayan bir diyetle 10 kilo verdim, umarım 9 kilo daha verip 50 halime döneceğim Kilo almadan önce hep 50 kiloydum. 172 boyum aslında şuan da kötü değilim ama insan hayatı boyunca zayıf olup sonra kilo alınca yediremiyor kendine. 20 yaşındayım bu arada

Boyun cok iyiyiymis, suanki halin de gayet iyidir eminim. Ama tabi kendini nasil mutlu hissediyorsan o kiloda olman en iyisi :) Tekrardan hosgeldin, ne yaparak verdin 10 kiloyu

cgdmk hanmeli Zarpy hussuk balpamuk neelr yaptiniz kizlar sizleri de merak ediyorum :)

cgdmk

Ben sabah tartılamafım yine sabahın köründe kızımla birlikte okula diye çıkıp akşam eve geldim. Akşam tarrıldığımda 64.00’dım.

Diyetisyenim sabah 1 meyve, 1 kk peynir, 1 yumurta, domates, salatalık verdi.
Öğlen, sebze ve yoğurt
Ara, 1 çay bardağı leblebi ve meyve
Akşam, çorba, et ve salata.
Gece, 10 çiğ badem veya fındık, veya 4 tam ceviz +meyve.

Gecen hafta kactin canim, gecede birseyler olmasi degisikmis. Bakalim nasil olacakmissin :)

Boyun cok iyiyiymis, suanki halin de gayet iyidir eminim. Ama tabi kendini nasil mutlu hissediyorsan o kiloda olman en iyisi :) Tekrardan hosgeldin, ne yaparak verdin 10 kiloyu

Vücudumu tanıyarak canım, yani diyetisyen diyetleri bana kilo aldırıyor mesela, acıkmadan metobolizmam çalışsın diye ara öğün yapmıyorum. Ekmegi sabah ve öğlen tuketiyorum akşam tek çeşit yemek yanında yoğurt turşu ama ekmek yemiyorum akşamları. Yediğim zaman tüm günüm çöpe gidiyor. Vejeteryanım o yüzden proteinli sebze köfteleri tuketiyorum onlarda sebze sonuçta, çok az kalorili oluyorlar. Genel olarak bu şekilde verdim, spor minimum hiç sevmiyorum

Gecen hafta kactin canim, gecede birseyler olmasi degisikmis. Bakalim nasil olacakmissin :)

Geçen hafta net hatırlamıyorum ama 64.5 tum sanırım. Gece de yazıyorum dedi çünkü böyle ara öğünlü falan yeyince gece midem kazınıyor benim. Asıl gece yiyorum. Ama if yaptığımda iyiydim, yemeyince hiç yemiyorum da çok öğünlü yeyince arada bir sürekli bir şeyler atıştırmak istiyorum.

cgdmk hanmeli Zarpy hussuk balpamuk neelr yaptiniz kizlar sizleri de merak ediyorum :)
Ben dün eve gelince tartıldım 56,6. cgdmk gapdanım.
Diyet yok gibi bisi artık. az yiyorum ama tatlı pilav börek geri çevirmiyorum. Hala iki öğün arası en az altı saat kuralına devam ediyorum ki çoğu zaman bu sekiz saati geçiyor. Hani arada su çay içmesem oruç tutacağım.
Haftaya hedefim 56 ama regl oldum olacağım bakalım hedefi tutturabilecekmiyim

Gunaydin hanimlar
Bugun tam olarak araniza katilmak istiyorum. Bir kac gun oncede yazmistim ama evde olmadigim icin bir turlu diyet yapamadim. Allahin izniyle bugun basliyorum :)

Dur ben de puan hesaplayayım canım cekti:)
Geçen haft 57.4
Bu haft 56.6
Fark 800g
Puan 800/57,4=13,9 yani 14
Hedefi tutturana puan var miydi?

selam canım :) hafta sonu sınavım var sürekli ders çalışmaya çalışıyorum :) spor bu hafta hiç yapmayacağım sanırım.. kaçamaksız atlatırsam bu hafta çok iyi olacak :) bir tavsiyen varsa dinlerim çok tatlı isteğim var napacağım ? emzirdiğim ve bi yandan da ders çalıştığım için sanırım çok enerji gidiyor :)

Tamam ama yarın lütfen bildirim yap olur mu? Geçen hafta da yapmamissin, yarin da yapmazsan listeden cikarmak zorunda kalacağım.

Arkadaşlar kusura bakmayın, biliyorsunuz annem geldi. Haftasonu da sinavlarim var, pek vakit ayiramiyorum.
Geçen hafta 60.1
Bu hafta 59.6
Fark 500
Aslinda ctesi ssabah 58.9 dum ama h sonu yine gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…