Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Selamlar herkese,

Geçen Cuma: 82.35 imişim
Bu Cuma: 82.55'im cgdmk

Bu hafta başına göre kilo vermişim aslında ama geçen cuma ile kıyaslayınca öyle durmuyor:) kara cuma resmen:))

Doğru diyorsun aslında, emzirme surecinde diyet yapılamadığı icin verilemiyor o kilolar benim avantajım emziremememdi. Gerçi hep diyorum keske 150 kilo olsaydim da emzirebilseydim...

Ne güzel bir haber bu :)

Tebrikler little dora , sağlıkla inşallah... senin adına çok sevindim. :)

Kızlar konu ile çok alakasız bir şey danışacağım, kurutma makinesi kullanan var mi ya da bilenler cevap versin Allah rızası icin.
Bu makinelerin su giderine bağlanması gerekiyor mu? Almayı düşünüyoruz ama koyacak yer yok, uygun bulduğumuz yerde de gider yok. Bezdim çamaşır aşıp kurutamamaktan zaten hiç bi ise yetişemiyorum

Kurutmali camasir makineleri vardi onlar da olabilir yer sorununuz varsa. Bir de burada ustuste koyuyorlar hep camasirla kurutmayi. Diger konuyu bilmiyorum canim

Kurutmali camasir makineleri vardi onlar da olabilir yer sorununuz varsa. Bir de burada ustuste koyuyorlar hep camasirla kurutmayi. Diger konuyu bilmiyorum canim
Banyom küçük üstüyse koyarsam daha da daralacak, çok çirkin duracak. çamaşır makinem yeni sayılır altı yıllık ama tas gibi değiştirmek istemiyorum. Bir de özellik arttıkça performans azalır diye bir rivayet de var. Ay bilemedim.

Çok sevindim canim, Allah sağlıklı bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah

Arkadaşlar gelebildim sınavları atlatip nihayet
Dünkü kilom fenaaa..
Ptesi ne olur bilemem ama cok da ic açıcı olmaz.
Annem geldi, sinavlar, regl derken +1 olacak gibi
Zaten bu kez kilo verme işini başaramadım..
Hayaller yilbasi, gerçekler yaz..

Bende tamamen benzer durumdayım senle ama moralimizi düşürmeyelim bence :) hem yaz da hiç fena diil :)

Önümüzde koskoca bir ay var, haftada 300gr versen yaklaşık 1,5 kilo yapar. Yılmak yok, hem yaz olsun daha ne yeter ki ver ve kendini iyi hisset.
Başaracoğuk

Bende dūn fazla kaçırdım hiç sizin motivasyonunuzu bozmamak için yazmadım Bugünde 1 muz 1 porsiyon light kazandibi (sadece 130 kaloricik) 1 adet sebze köfte, yoğurt ve yeşillik yedim

KIZLAR SOĞUK LİPOLİZ YATIRMAYA KARAR VERDİM BACAK VE BASEN BÖLGESİ İÇİN :) RANDEVUMU ALDIM
Kızlar herkese selam , ben de uzun zamandır soğuk lipoliz araştırıyorum. Daha önce bir arkadaşım yaptırmıştı sonuç ta fena değildi , şimdi 4D SOĞUK lipoliz diye bişey çıkmış , önceden soğukliğoliz yaptıran arkadaşım gitti, çok iyi diyor, ataşehirde bir klinikte yaptırmış. 2 beden inceldim diyor , ilk fırsatta ben de gidiyorum.

Aynen öyle biz de ikisi bir arada vardı hiç de iyi değildi malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…