Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur ben de puan hesaplayayım canım cekti:)
Geçen haft 57.4
Bu haft 56.6
Fark 800g
Puan 800/57,4=13,9 yani 14
Hedefi tutturana puan var miydi?
sporda yapıyorsun gayet aktıfsin az gelmiyormu yediklerinIyi geceler kizlar. 2gundur calistigim icin pek yazmadim. Eve yeni geldim.
Bu sabah
1 tost
Ara
Kuru Uzum ve fistik
Aksam
Yarim cavdar ustunde yumurta
Spor ise sadece 15bin adim atarak aktif olmak iki gundur. 2 gun evdeyim spora yuklenecegim yine
Sonra 5 gun calisacagim ama o gunler de spor i sabah dan yapacagim yoksa imkanim olmuyor
Ayrica bu hafta ki hedefim 67.8
sporda yapıyorsun gayet aktıfsin az gelmiyormu yediklerin
Bugun yediklerim
2cavdar ustunde balik
Ara
Yarim greyfurt
Aksam
Nohut koftesi
Salata
Hunus
Yarim lavas
Spor ise 30 dk Kosu, 1, 5 saat yuruyus
15 dk kettlebell ile agirlik
Nohut köfte çok ilgimi çekti, tarifi var mı ya da satın alabileceğim bir yer
Ben artık size yarışta eşlik etmem diye umut ediyorum, hamileyim sağlıkla devam edersem yeni hedefler koyarak sizle devam etmek isterim, mesela haftada 200 g alacam bu hafta daha az aldım vs.
Yani maksat sağlıklı beslenip çok kilo almamak olsun benimde.
Gitmem başka hamile diyet grubuna felan ben burdayım bana ne
Çarşamba Menü
Sabah:
1 dilim ekmek (uzundu gerçi 2de sayılabilir)
Domates, top peynir, yeşillik
Akşam:
Bulgur pilavı
Yoğurt
Çoban salata
Bugün 12de uyandığım için 2 öğün beslendim, akşam 10 gibi belki bir meyve yerim. Ara öğün yapmadım.
Ben artık size yarışta eşlik etmem diye umut ediyorum, hamileyim sağlıkla devam edersem yeni hedefler koyarak sizle devam etmek isterim, mesela haftada 200 g alacam bu hafta daha az aldım vs.
Lidılım tebrik ederim tekrar datluşum, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ins sorunsuz atlatırsın. Kiloları hiç takma, dokuz ayda alınan dokuz ayda gidiyor istersen evelallah:) her şey yolunda olsun da tek derdimiz kilo olsun:)Ben artık size yarışta eşlik etmem diye umut ediyorum, hamileyim sağlıkla devam edersem yeni hedefler koyarak sizle devam etmek isterim, mesela haftada 200 g alacam bu hafta daha az aldım vs.
Deme öyle deme demeeee:)) 37. Haftada Doğum yapmama rağmen 17kilo aldım zamanını bekleseydi sipa 20yi görürdüm kesin:) o zaman tarifi mümkün olmayan bir iştahım olmustu yanı anlatamıyorum midemin ucu bucağı yokmuş gibiydi doymuyordum arkadaş dünyaları yiyordum gene doymuyordumGuzel menu canim afiyet olsun :)
Canim yaa cok sevindim ne guzel bir haber, bu arada ne sansli bir grubuz bu konuda. Ikinci hamilemiz oldun koleradan sonra :)))
Bence hamile grubuna da katil burda da devam et, cunku orda yapilan farkli seyler sana fikir verir. Zaten alinan 30 kilolari fln hic anlamam ama ahkam da kesmek istemem tabi. Sonucta kimse keyfinden almiyordur ama bence de dikkat edip maksimum 12 fln almak gerekiyor. Aylara gore nasil olmali tabi onu bilemem
Lidılım tebrik ederim tekrar datluşum, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ins sorunsuz atlatırsın. Kiloları hiç takma, dokuz ayda alınan dokuz ayda gidiyor istersen evelallah:) her şey yolunda olsun da tek derdimiz kilo olsun:)
Deme öyle deme demeeee:)) 37. Haftada Doğum yapmama rağmen 17kilo aldım zamanını bekleseydi sipa 20yi görürdüm kesin:) o zaman tarifi mümkün olmayan bir iştahım olmustu yanı anlatamıyorum midemin ucu bucağı yokmuş gibiydi doymuyordum arkadaş dünyaları yiyordum gene doymuyordum
Guzel menu canim afiyet olsun :)
Canim yaa cok sevindim ne guzel bir haber, bu arada ne sansli bir grubuz bu konuda. Ikinci hamilemiz oldun koleradan sonra :)))
Bence hamile grubuna da katil burda da devam et, cunku orda yapilan farkli seyler sana fikir verir. Zaten alinan 30 kilolari fln hic anlamam ama ahkam da kesmek istemem tabi. Sonucta kimse keyfinden almiyordur ama bence de dikkat edip maksimum 12 fln almak gerekiyor. Aylara gore nasil olmali tabi onu bilemem