Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Iyi geceler kizlar. 2gundur calistigim icin pek yazmadim. Eve yeni geldim.

Bu sabah
1 tost

Ara
Kuru Uzum ve fistik

Aksam
Yarim cavdar ustunde yumurta

Spor ise sadece 15bin adim atarak aktif olmak iki gundur. 2 gun evdeyim spora yuklenecegim yine

Sonra 5 gun calisacagim ama o gunler de spor i sabah dan yapacagim yoksa imkanim olmuyor

Ayrica bu hafta ki hedefim 67.8

Iyi geceler kızlar ben bugün kahvaltıda canım çekti çorba içtim, öğlen patlıcan akşamda dışarıdaydım sebzeli noodle yedim. Biraz ara öğünü fazla kaçırmış olabilirim umarım kilo almamışımdır

günaydınlar

salı menü
kahvaltı............1 dilim peynir,1 tbe,1 y.k çökelek,1 bardak çay
öğle.................2 yk makarna,4 tane nagıt,1 kepçe çorba,4 kaşık yoğurt
akşam.............1 porsiyon yoğurtlu karnabahar,1 yemek kaşığı etlı türlü
aralarda.........10 fıstık,1 kivi,1 sade kahve

sporda yapıyorsun gayet aktıfsin az gelmiyormu yediklerin

sporda yapıyorsun gayet aktıfsin az gelmiyormu yediklerin

Spor yapmadim ama pazar dan beri. Sadece is yerinde aktifim.

Gunaydin bu arada

Gerci cocuklar ile 5 de kalktim. Spora gitmedim evde 15 dk kettlebell calistim ona bile suyum cikti. 1 saat sonra spor salonuna gidecegim insallah. Ama spor saatimi esim almis. Kalori ne kadar yaktim bilemicem.. O beni motive ediyordu

Ne yaptiysam spor salonuna gitmeye motive olamadim. Ama giyinmistim. Ciktim - 3de 30dk durmadan kostum. Sonra 1,5 saat surudum. Dondum resmen

Bugun yediklerim

2cavdar ustunde balik

Ara
Yarim greyfurt

Aksam
Nohut koftesi
Salata
Hunus
Yarim lavas

Spor ise 30 dk Kosu, 1, 5 saat yuruyus
15 dk kettlebell ile agirlik

Eklentiler

• IMG_20181128_145129.jpg
    111,5 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20181128_181509.jpg
    174,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20181128_190316.jpg
    112,6 KB · Görüntüleme: 29
Çarşamba Menü

Sabah:
1 dilim ekmek (uzundu gerçi 2de sayılabilir)
Domates, top peynir, yeşillik

Akşam:
Bulgur pilavı
Yoğurt
Çoban salata

Bugün 12de uyandığım için 2 öğün beslendim, akşam 10 gibi belki bir meyve yerim. Ara öğün yapmadım.

Nohut köfte çok ilgimi çekti, tarifi var mı ya da satın alabileceğim bir yer

Canim ben hazir aldim ama yurtdisindayim

Google e falafel tarifi yazinca cikiyor. Taninmis Yemek site isimleri cikiyor onlardan birini yapabilirsin. Link atmak yasak mi bilmiyorum o yuzden yazmadim link

Ben artık size yarışta eşlik etmem diye umut ediyorum, hamileyim sağlıkla devam edersem yeni hedefler koyarak sizle devam etmek isterim, mesela haftada 200 g alacam bu hafta daha az aldım vs.
Yani maksat sağlıklı beslenip çok kilo almamak olsun benimde.
Gitmem başka hamile diyet grubuna felan ben burdayım bana ne

Tebrik ederim. Ne guzel bir haber
Bence iyi fikir boyle hedeflemen.

Gunaydin bu arada
Cocuklari birakip spor salonuna gelebildim sonunda. 1t dk bisiklet surdum 5,5 km civari. Simdi Kosu bandinda 1 saat yyruyecegim.

Kismet olursa 30dk da agirlik yapacagim

Guzel menu canim afiyet olsun :)

Canim yaa cok sevindim ne guzel bir haber, bu arada ne sansli bir grubuz bu konuda. Ikinci hamilemiz oldun koleradan sonra :)))
Bence hamile grubuna da katil burda da devam et, cunku orda yapilan farkli seyler sana fikir verir. Zaten alinan 30 kilolari fln hic anlamam ama ahkam da kesmek istemem tabi. Sonucta kimse keyfinden almiyordur ama bence de dikkat edip maksimum 12 fln almak gerekiyor. Aylara gore nasil olmali tabi onu bilemem

Lidılım tebrik ederim tekrar datluşum, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ins sorunsuz atlatırsın. Kiloları hiç takma, dokuz ayda alınan dokuz ayda gidiyor istersen evelallah:) her şey yolunda olsun da tek derdimiz kilo olsun:)
Deme öyle deme demeeee:)) 37. Haftada Doğum yapmama rağmen 17kilo aldım zamanını bekleseydi sipa 20yi görürdüm kesin:) o zaman tarifi mümkün olmayan bir iştahım olmustu yanı anlatamıyorum midemin ucu bucağı yokmuş gibiydi doymuyordum arkadaş dünyaları yiyordum gene doymuyordum

Hadi ya off cok fena :) Ya haklisin tabi zaten dedim ya kimse keyfinden almiyordur diye. Sen 17 almissin zaten gayet iyi bir kilo. Ama zaten istahim var diyip ipin ucunu da kacirinca 100 lu kilolari goren cook oluyor. Burda kilo alma hikayelerinde de genelde gozlemledigim o.

Teşekkürler canım Perşembe menüsü de gelsin o zaman

Sabah
1 tam buğday ekmeğine sandviç

Akşam
2 sebze köfte
Yarım porsiyon erişte
Yoğurt
Bol yeşillik

Bugünde 2 öğün yedim kızlar zamanım olmadı. Şimdiye kadar ara öğünde yapmadım akşam biraz kuruyemiş yada bir meyve yerim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…