kaçırmışım ama ıf yapmayı bıraktınmımerhaba,
Bugün sabah 1 peynirli poğaça 1 saat önce de 1 kahve ve 2 kandil simidi yedim.
Öğle yemeğini atlamayı planlıyorum.
Akşam 20:00 de 1 tabak yemek yerim. ekmeksiz yesem keşke ama ekmeksiz yiyemem.
demi hussuk banda değişik geldiBu tostu mutlaka denemeliyim çok cekici geldi karnabahar ve peynir çeşitleriben
Yulafın türevlerini hicc denemedim, malzemeleri birleştirmesi icin anladığım kadarıyla; yerine ne tavsiye edersin?
no stres yes vitamin.yemen lazımBen de tartilmadım, regl olup olmayacağım belli değil umarım olmam.
Bu hafta izinli olayım mı kaptancım, yani zaten bişey yiyemiyorum ama stres hat safada bir de kiloma takmayayım kafamı.
Kadınların genel derdi sanırım, yasak elmayı yedikte o gaz yaptı herhalde
çok değişikmiş.tadı nasıl .lezzetlidir demi
en kısa zamanda denemeyi düşünüyorum.Evet lezzetli, ayrica doyurucu. Saglikli oldugunuda es gecmeyelim
Gunaydin bu arada.
Bugun spor salonunda hatha yoga ya gidecegim Ilk defa. Ondan önce biraz cardio yaparim
Yolunda canım, hoşbuldumHersey yolundadir umarim , tekrar hosgeldin. Gitmeyin bir yere :) yilbasina birsey kalmadi
ben miskamberGünaydın
Hoş geldin aramıza
ben miskamber
Bak sen son beyin bükücü ilk miskamber yaz profile olmayacak böyle
Bak sen son beyin bükücü ilk miskamber yaz profile olmayacak böyle
Ayyy miskambercim hoşgeldinnnnnben miskamber
Ben bu haftaya kotu başladım
2 kilo muuuSen bu hafta cok pis kilo vercek gibisin, zaten bu kilo kalici degildir. 2 kiloya yakin bekliyorum senden. Bu benim icin cok kotu oldu cokkk
Oooo sislikler de giderse cok iyi kilo verirsinGunaydiiiiiin
cgdmk dolunay ve şişlik arasındaki bağlantıyı bilmiyordum bu sabah gene sisim. Yüzükler parmaklarıma ayaklarım botlara zor girdi. Ama buna rağmen tartildim 57,4