Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Gunaydiiiiiinnnn

1.62 canim. Bence de yeterince zayıfladim çok iyi hissediyorum, resmen kendime güvenim katlandi. ama hedef icin inat ettim ya bi kez, ondan bu çaba.
Sana da kızacaklar az kaldı hedef belli tam yol ileri:))

Gunaydin :)
Ya ne guzel. Hedefe gelmissin. Tebrik ederim.
Benim metabolizmam cok garip. Ama bu sefer kararliyim. Gram gram gitsede yaza kadar Devam etsem 12,5 kilo gider. Her hafta 400 gr verirsem bu sonuc cikiyor

Bugun protein agirlikli beslenecegim
Ayrica regl im bitti sukur. Cuma belli Olur sislik varmiydi yok muydu diye

ya genel anlamda sporu boşladık gibi.yani ben başlarda yapıyordum günlük 30 dk kadar.şimdilere maalesef.cuma zayıflama gruplarındayken(bilmem kaç sene önce) yaptığımız her kaçamak için ilk gören kişi ceza kesiyordu.takip olayı kim denk gelirse oluyordu.böylece sporda yapmış oluyorduk.bizdemi uygulasak böyle bi sistem

Evet spor yok kimsede, ben başlarsam size gestapo olabilirim

bide şu var cgdmk ya kolaylık olsun diye güncel kilolarımızı birbirimizden alıntı yaparak liste oluşturalım.çiğdem direk ilk sayfaya eklemiş olur. hepsini bir arada görür tek tek bakmamış olur sayfalara .

Gunaydiiiiiinnnn

1.62 canim. Bence de yeterince zayıfladim çok iyi hissediyorum, resmen kendime güvenim katlandi. ama hedef icin inat ettim ya bi kez, ondan bu çaba.
Sana da kızacaklar az kaldı hedef belli tam yol ileri:))

Bende 1.62'yim ve senin kilolarındayken (evet bi kere görmüştüm o kiloları ) çok zayıfsın,hastalığın falan mı var diyolardı :) sonra bu gaz vermeleriyle hepsini geri aldım tabi

cgdmk
Benim 1 ocak hedefim 64 kg canim :) 1.5 aydan daha Kisa bir surede 19.8 kg vermem zor :))
Yaza insallah gorurum o sayiyi

Spordan ciktim
Simdi annemde kahvalti yapacagim 1 ocak a kdr cardio olarak eliptik yapacagim hergun 45 dk

cgdmk
Benim 1 ocak hedefim 64 kg canim :) 1.5 aydan daha Kisa bir surede 19.8 kg vermem zor :))
Yaza insallah gorurum o sayiyi

Spordan ciktim
Simdi annemde kahvalti yapacagim 1 ocak a kdr cardio olarak eliptik yapacagim hergun 45 dk
Ölüm orucu ile denenebilir19 olmaz da 15 olur

Yeni yila azcık fit girecek gibiyiz hepimiz, benim şahsi hedefim artık yaza bikini giymek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…