Gunaydiiiiiinnnn
1.62 canim. Bence de yeterince zayıfladim çok iyi hissediyorum, resmen kendime güvenim katlandi. ama hedef icin inat ettim ya bi kez, ondan bu çaba.
Sana da kızacaklar az kaldı hedef belli tam yol ileri:))
hedef pazartesi değilmiSalı’ya hedefim 57 gençler. Ve yılbaşı hedefimi yoğun ısrar üzerine 56ya çekebilir miyim?
anoyyyyyyyyyyBugün yediklerim
Kahvaltı : Karatay
Öğle: 1,5 tabak kısır
Akşam: 1 kase makarna
2,5 TL su
Günaydın yoldaşlar
Evet spor yok kimsede, ben başlarsam size gestapo olabilirimya genel anlamda sporu boşladık gibi.yani ben başlarda yapıyordum günlük 30 dk kadar.şimdilere maalesef.cuma zayıflama gruplarındayken(bilmem kaç sene önce) yaptığım her kaçamak için ilk gören kişi ceza kesiyordu.takip olayı kim denk gelirse oluyordu.böylece sporda yapmış oluyorduk.bizdemi uygulasak böyle bi sistem
sen şuan ayağını uzat ve bizi seyret elinde kırbaçınlaEvet spor yok kimsede, ben başlarsam size gestapo olabilirim
Benim Salı. Pzt sabahciyim çok erken kalkıyorum metabolizmam uyanmamış oluyorhedef pazartesi değilmi
ha torpilliyim diyosunBenim Salı. Pzt sabahciyim çok erken kalkıyorum metabolizmam uyanmamış oluyorgapdanım izin verdi
Bak onu güzel yaparımsen şuan ayağını uzat ve bizi seyret elinde kırbaçınla
saol canımAyyy miskambercim hoşgeldinnnnn
Geçmiş mesajları okumamıştım
Geçmiş olsun bu arada
Eheheh torpiliyim evet:) pzt 6.45 te evden çıkıyorum ki diğer günler 7.30da kalkıyorum.ha torpilliyim diyosunkaçta kalkıyorsun çokmu erken
çok erkenmiş yawEheheh torpiliyim evet:) pzt 6.45 te evden çıkıyorum ki diğer günler 7.30da kalkıyorum.
Eheheh torpiliyim evet:) pzt 6.45 te evden çıkıyorum ki diğer günler 7.30da kalkıyorum.
Gunaydiiiiiinnnn
1.62 canim. Bence de yeterince zayıfladim çok iyi hissediyorum, resmen kendime güvenim katlandi. ama hedef icin inat ettim ya bi kez, ondan bu çaba.
Sana da kızacaklar az kaldı hedef belli tam yol ileri:))
Ölüm orucu ile denenebilir19 olmaz da 15 olurcgdmk
Benim 1 ocak hedefim 64 kg canim :) 1.5 aydan daha Kisa bir surede 19.8 kg vermem zor :))
Yaza insallah gorurum o sayiyi
Spordan ciktim
Simdi annemde kahvalti yapacagim 1 ocak a kdr cardio olarak eliptik yapacagim hergun 45 dk