Ayyy insallah lidılım insallah dikkat et kendine lütfen. Regl geçti mi? Tüm dualarım seninlecgdmk @Verano_porteno çok gaza gelmiştim, tozunuzu alacaktım ama minikte olsa bir gebelik şüphem var, olmazsa haftaya açığı kapatırım ne güzel sporada başlamıştım mecburen onuda bıraktım.
52,5 kilom almışım yada ödem bilmiyorum birşey yemiyorum çünkü.
Sağol pisiciğim, daha 4 gün var ama haftasonundan beri kasık ağrım çok şiddetli, aslında meryem ana otu yüzünden o umutta.Ayyy insallah lidılım insallah dikkat et kendine lütfen. Regl geçti mi? Tüm dualarım seninle
Senin zıplamana o pilav dayanmaz bacımmAkşam yemeğinde pilav vardı ama yarim saattir kanguru dansındayım eritmisimdir ben onu
Aksam yuklenmen böbrekleri yorabilirkızlar sorum var.detox suyu akşam içsem nolur.gündüz içemiyeceğim.bu hafta 3 gün içeyim diyorum
Aynen öyle nasip. Umutsuzluğa kapılma lütfen, moral en büyük tedavi bariz bir problem yoksa. Biz de çok uğraştık bize göre çok bekledik ama, tam da zaten olmuyormus dediğimiz ay hamile kaldım. nasipte varsa vakti saati var canim benim. Allahım güzel gönlüne göre versin insallah tez vakitteSağol pisiciğim, daha 4 gün var ama haftasonundan beri kasık ağrım çok şiddetli, aslında meryem ana otu yüzünden o umutta.
Normalde artık umutlanmamayı öğretti hayat.
Bakalım nasip
Aynen öyle nasip. Umutsuzluğa kapılma lütfen, moral en büyük tedavi bariz bir problem yoksa. Biz de çok uğraştık bize göre çok bekledik ama, tam da zaten olmuyormus dediğimiz ay hamile kaldım. nasipte varsa vakti saati var canim benim. Allahım güzel gönlüne göre versin insallah tez vakitte
İnşallah her şey yolunda gider de hamile olduğun haberini alirizcgdmk @Verano_porteno çok gaza gelmiştim, tozunuzu alacaktım ama minikte olsa bir gebelik şüphem var, olmazsa haftaya açığı kapatırım ne güzel sporada başlamıştım mecburen onuda bıraktım.
Inşallah canımİnşallah her şey yolunda gider de hamile olduğun haberini aliriz
Sen bu gidişle yeni yıla 55 bile girersin maşallahSalı’ya hedefim 57 gençler. Ve yılbaşı hedefimi yoğun ısrar üzerine 56ya çekebilir miyim?
Hedefim 55 ti zaten de, görünüş olarak çok farketti. Yüzüm çöktü falan o yüzden herkes durmam gerektiğini söylüyor. Eşimle de bozuşmaya başladık bundan dolayı. Bir kilo daha vereyim bırakayım diyorum.Sen bu gidişle yeni yıla 55 bile girersin maşallah
Aman fesatlanıyor onlar eşimde bana yeter diyor ama nereye kadar giderse o kadar iyi benceHedefim 55 ti zaten de, görünüş olarak çok farketti. Yüzüm çöktü falan o yüzden herkes durmam gerektiğini söylüyor. Eşimle de bozuşmaya başladık bundan dolayı. Bir kilo daha vereyim bırakayım diyorum.
DimiAman fesatlanıyor onlar eşimde bana yeter diyor ama nereye kadar giderse o kadar iyi bence
Hedefim 55 ti zaten de, görünüş olarak çok farketti. Yüzüm çöktü falan o yüzden herkes durmam gerektiğini söylüyor. Eşimle de bozuşmaya başladık bundan dolayı. Bir kilo daha vereyim bırakayım diyorum.
cgdmk @Verano_porteno çok gaza gelmiştim, tozunuzu alacaktım ama minikte olsa bir gebelik şüphem var, olmazsa haftaya açığı kapatırım ne güzel sporada başlamıştım mecburen onuda bıraktım.
1.62 canim. Bence de yeterince zayıfladim çok iyi hissediyorum, resmen kendime güvenim katlandi. ama hedef icin inat ettim ya bi kez, ondan bu çaba.Keske bana da kizsalar cok zayifladin diye :))
Kendini nasil iyi hissediyorsan onemli olan i bence. Boyun kac acaba?