Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bende ki şişlik öyle böyle değil canım, yediğim içtiğim soğuk rüzgar herşey tetikler.
Bunun için dr gittim birşey yok şükür ama bazen hamile olduğumu sananlar olur.
Pijama bile giyemem beli olmaz.
Karnım öyle şişer ki gögüs kafesime baskı yapar.
Gaz beni hastanelik eder. Ilacım var bu ara kullanmıyorum. Bakalım yarın tartilirim canim

Hatta buradan da aratabilirsin dolunay diyeti diye. Aklıma geldi, aya baktım da dolunay zamani. Normalde pek ilgilenmem ayla, sebepsiz siskinliklerimde bakarim aya ve geneldr dolunay olur. Vücut su topluyormus

Ben de artidayim baya, sebebini dolunaya bağlıyorum ben, acayip şişkinlik var, regl yeni bitmesine rağmen
Benim de dolunayla alakalı olabilir
Regliyken bile böyle şişlik olmuyor.

Ben kilo bildirimi yapayim, cok kötü olduğu için elim varmadı yazmaya ama kaçış yok
Gecen hafta 58.7
Bu hafta 60.1
Cok şişkinliğim var..
Puan -24
Bu hafta toparlarsın canım üzülme, hepimiz artı gördük

Evet canım tam 1 kg. Ama yarın tekrar tartılıcam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Eğer yazmadıysan o şekilde güncelleriz

Geçmiş olsun canım, seninki farklı bi durummus.

Yazdım ama en son tartinla bu hafta -700 gorunuyor. Yarın da tartilirsan guncellerim o zaman

Herkes için şişkinlik dönemi farklı olabiliyor galiba.

Mesela bende de ovülasyon döneminde oluyor genelde.

Bazen de hiçbir dönemde olmadığım halde şişkinlik oluyor ahahaah

Herkes için şişkinlik dönemi farklı olabiliyor galiba.

Mesela bende de ovülasyon döneminde oluyor genelde.

Bazen de hiçbir dönemde olmadığım halde şişkinlik oluyor ahahaah
Su an aslında ovulasyon donemindeyim, olur normalde bu dönemde ama hiç böyle olmamıştı, ikisi bir araya denk geldi

Kadınların genel derdi sanırım, yasak elmayı yedikte o gaz yaptı herhalde

Hahahhaahha yalnız çok ilginç bir noktaya parmak bastın

Bazen uzun süre aç kalınca bile oluyor,yav en sinir bozucusu da o

Su an aslında ovulasyon donemindeyim, olur normalde bu dönemde ama hiç böyle olmamıştı, ikisi bir araya denk geldi

Ben ovülasyon dönemi bitene kadar hiç kilo da veremiyorum,aynı kiloda sabitleniyor.Bittiği gün bir anda 1 kilo falan veriyorum.Baya süprizli bi dönem yani ahhah

Yurtdisinda mi yasiyorsun canim

Ben kilo bildirimi yapayim, cok kötü olduğu için elim varmadı yazmaya ama kaçış yok
Gecen hafta 58.7
Bu hafta 60.1
Cok şişkinliğim var..
Puan -24
Sen bu hafta cok pis kilo vercek gibisin, zaten bu kilo kalici degildir. 2 kiloya yakin bekliyorum senden. Bu benim icin cok kotu oldu cokkk

Gunaydiiiiiin
cgdmk dolunay ve şişlik arasındaki bağlantıyı bilmiyordum bu sabah gene sisim. Yüzükler parmaklarıma ayaklarım botlara zor girdi. Ama buna rağmen tartildim 57,4

çok değişikmiş.tadı nasıl .lezzetlidir demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…