- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Bende ki şişlik öyle böyle değil canım, yediğim içtiğim soğuk rüzgar herşey tetikler.Onun da vardır mutlaka ama ben bi yerde okumuştum dolunayın etkisini ki bende cidden cok etki ediyor. Dolunay zamanları agir yiyeceklerden uzak durun, diyete ara verin yazuyordu. Dolunaydan bir iki gün sonra inmeye baslar şişkinlik
Hatta buradan da aratabilirsin dolunay diyeti diye. Aklıma geldi, aya baktım da dolunay zamani. Normalde pek ilgilenmem ayla, sebepsiz siskinliklerimde bakarim aya ve geneldr dolunay olur. Vücut su topluyormusHadi yaa tam alay edecektim dolunaylı ilgili ilk mesajınla o kadar etkiliyomuymus ne zaman bu dolunay? Geçen hafta da ben şişim şişim şiştim ellerim ayaklarım tövbe bismillah hamile halim gibiydim acep beni de o zaman mi vurdu anacığımın gunahini mi aldım
Benim de dolunayla alakalı olabilirBen de artidayim baya, sebebini dolunaya bağlıyorum ben, acayip şişkinlik var, regl yeni bitmesine rağmen
Bu hafta toparlarsın canım üzülme, hepimiz artı gördükBen kilo bildirimi yapayim, cok kötü olduğu için elim varmadı yazmaya ama kaçış yok
Gecen hafta 58.7
Bu hafta 60.1
Cok şişkinliğim var..
Puan -24
Canım gecen hafta bildirim yapmayip bu hafta da yapmayacağını düşündüm ve sildim seni. Tekrar ekliyorum, onceki bildirimle fark tam 1 kilo mu? Yine de ekran görüntüsü almistim ama başlangıç kilona kadar gösteriyor.
Edit: sşimdi gecmise baktım son bir kac hataninkini de ekliyorum.
Geçmiş olsun canım, seninki farklı bi durummus.Bende ki şişlik öyle böyle değil canım, yediğim içtiğim soğuk rüzgar herşey tetikler.
Bunun için dr gittim birşey yok şükür ama bazen hamile olduğumu sananlar olur.
Pijama bile giyemem beli olmaz.
Karnım öyle şişer ki gögüs kafesime baskı yapar.
Gaz beni hastanelik eder. Ilacım var bu ara kullanmıyorum. Bakalım yarın tartilirim canim
Yazdım ama en son tartinla bu hafta -700 gorunuyor. Yarın da tartilirsan guncellerim o zamanBenim de dolunayla alakalı olabilir
Regliyken bile böyle şişlik olmuyor.
Bu hafta toparlarsın canım üzülme, hepimiz artı gördük
Evet canım tam 1 kg. Ama yarın tekrar tartılıcam daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Eğer yazmadıysan o şekilde güncelleriz
Tamam öyle yapalımYazdım ama en son tartinla bu hafta -700 gorunuyor. Yarın da tartilirsan guncellerim o zaman
Kadınların genel derdi sanırım, yasak elmayı yedikte o gaz yaptı herhaldeHerkes için şişkinlik dönemi farklı olabiliyor galiba.
Mesela bende de ovülasyon döneminde oluyor genelde.
Bazen de hiçbir dönemde olmadığım halde şişkinlik oluyor ahahaah
Su an aslında ovulasyon donemindeyim, olur normalde bu dönemde ama hiç böyle olmamıştı, ikisi bir araya denk geldiHerkes için şişkinlik dönemi farklı olabiliyor galiba.
Mesela bende de ovülasyon döneminde oluyor genelde.
Bazen de hiçbir dönemde olmadığım halde şişkinlik oluyor ahahaah
Kadınların genel derdi sanırım, yasak elmayı yedikte o gaz yaptı herhalde
Kadınların genel derdi sanırım, yasak elmayı yedikte o gaz yaptı herhalde
Su an aslında ovulasyon donemindeyim, olur normalde bu dönemde ama hiç böyle olmamıştı, ikisi bir araya denk geldi
Yurtdisinda mi yasiyorsun canimTarif
1 karnibahar rendeleyip suyunu skiyoruz. 2 yumurta, goz karari rendelenmis eski kadar, tuz, karabiber ve yulaf unu. Bende yulaf unu yoktu dukan icin kullanilan yulaf karisimi ekledim
Sonra cok az siviyag tavaya. Ama siviyagini selpak ile siliyorsun yine.
Iki tarafi yaklasik 5dk kizaracak
Ben bugun sabah 2 tost yedim malesef ama nasil birseyse su saat oldu ac degilim. Isteyim
Yanima 3 kiwi aldim.
Ayrica bisiklet ile geldim ise. 40dk da 407 kalori yakmisim.
Eve giderken daha az yakarim cunku ise gelmeden biraz dolastim bisiklet ile. Eve gidince paylasirim foto ile spor saatim in fotosunu cekip.
Hersey yolundadir umarim , tekrar hosgeldin. Gitmeyin bir yere :) yilbasina birsey kalmadiMerhaba kızlar,kusura bakmayın geçen hafta ara vermek zorunda kaldım.
Ve +1 kg olarak geri döndüm.
Güncel kilom yine 62
Kahvaltı: Karatay kahvaltı
Akşam- 1 tabak barbunya
1,5 lt su
Sen bu hafta cok pis kilo vercek gibisin, zaten bu kilo kalici degildir. 2 kiloya yakin bekliyorum senden. Bu benim icin cok kotu oldu cokkkBen kilo bildirimi yapayim, cok kötü olduğu için elim varmadı yazmaya ama kaçış yok
Gecen hafta 58.7
Bu hafta 60.1
Cok şişkinliğim var..
Puan -24
tek ogun de guzel kilo verdiriyor. Oglen cok yedim aksam yemiyim dedigim gunlerde kesin eksi goruyorum ama dayanmasi gercekten zor. Birseylerle ugrasmak gerekiyor gun icindeo gün tek öğün yaptım çünkü 2 öğünlük kalori tükettim
çok değişikmiş.tadı nasıl .lezzetlidir demiTarif
1 karnibahar rendeleyip suyunu skiyoruz. 2 yumurta, goz karari rendelenmis eski kadar, tuz, karabiber ve yulaf unu. Bende yulaf unu yoktu dukan icin kullanilan yulaf karisimi ekledim
Sonra cok az siviyag tavaya. Ama siviyagini selpak ile siliyorsun yine.
Iki tarafi yaklasik 5dk kizaracak
Ben bugun sabah 2 tost yedim malesef ama nasil birseyse su saat oldu ac degilim. Isteyim
Yanima 3 kiwi aldim.
Ayrica bisiklet ile geldim ise. 40dk da 407 kalori yakmisim.
Eve giderken daha az yakarim cunku ise gelmeden biraz dolastim bisiklet ile. Eve gidince paylasirim foto ile spor saatim in fotosunu cekip.