Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ben de çocuk gelişimi okuyorum, kacinci siniftasin? Ben daha bu yil başladım

nasıl değişik menün var.tarifi varmıdır acaba tostun

Tarif
1 karnibahar rendeleyip suyunu skiyoruz. 2 yumurta, goz karari rendelenmis eski kadar, tuz, karabiber ve yulaf unu. Bende yulaf unu yoktu dukan icin kullanilan yulaf karisimi ekledim
Sonra cok az siviyag tavaya. Ama siviyagini selpak ile siliyorsun yine.
Iki tarafi yaklasik 5dk kizaracak

Ben bugun sabah 2 tost yedim malesef ama nasil birseyse su saat oldu ac degilim. Isteyim
Yanima 3 kiwi aldim.
Ayrica bisiklet ile geldim ise. 40dk da 407 kalori yakmisim.
Eve giderken daha az yakarim cunku ise gelmeden biraz dolastim bisiklet ile. Eve gidince paylasirim foto ile spor saatim in fotosunu cekip.

Bu tostu mutlaka denemeliyim çok cekici geldi karnabahar ve peynir çeşitleri ben
Yulafın türevlerini hicc denemedim, malzemeleri birleştirmesi icin anladığım kadarıyla; yerine ne tavsiye edersin?

Merhaba kızlar,kusura bakmayın geçen hafta ara vermek zorunda kaldım.
Ve +1 kg olarak geri döndüm.
Güncel kilom yine 62

Kahvaltı: Karatay kahvaltı

Akşam- 1 tabak barbunya

1,5 lt su

Bu tostu mutlaka denemeliyim çok cekici geldi karnabahar ve peynir çeşitleri ben
Yulafın türevlerini hicc denemedim, malzemeleri birleştirmesi icin anladığım kadarıyla; yerine ne tavsiye edersin?

Badem unu da olabilir. Ikinci gun biraz Badem unu kattim ben :)

Güncel kilom yine 62

Akşam- 1 tabak barbunya

1,5 lt su
Ben de artidayim baya, sebebini dolunaya bağlıyorum ben, acayip şişkinlik var, regl yeni bitmesine rağmen

Güncel kilom yine 62

Akşam- 1 tabak barbunya

1,5 lt su
Canım gecen hafta bildirim yapmayip bu hafta da yapmayacağını düşündüm ve sildim seni. Tekrar ekliyorum, onceki bildirimle fark tam 1 kilo mu? Yine de ekran görüntüsü almistim ama başlangıç kilona kadar gösteriyor.
Edit: sşimdi gecmise baktım son bir kac hataninkini de ekliyorum.

Ben de tartilmadım, regl olup olmayacağım belli değil umarım olmam.
Bu hafta izinli olayım mı kaptancım, yani zaten bişey yiyemiyorum ama stres hat safada bir de kiloma takmayayım kafamı.

Ben de tartilmadım, regl olup olmayacağım belli değil umarım olmam.
Bu hafta izinli olayım mı kaptancım, yani zaten bişey yiyemiyorum ama stres hat safada bir de kiloma takmayayım kafamı.
Olsun canım hepimizin inisleri çıkışları oluyor, kayitli olsun en azından. Yarın sabah iyi kötü tartıl yazayim. Benim de bu hafta +1.4 mesela

Birkaç gün önce çok şiştim bende 81 olan göbek 89 çıktı.
Havalar soğudu galiba onunda etkisi büyük
Onun da vardır mutlaka ama ben bi yerde okumuştum dolunayın etkisini ki bende cidden cok etki ediyor. Dolunay zamanları agir yiyeceklerden uzak durun, diyete ara verin yazuyordu. Dolunaydan bir iki gün sonra inmeye baslar şişkinlik

Ben regl im tartildim. Cunku pek sis olmuyor benim vucudum. Yada bana oyle geliyor . Cuma belli Olur herhal sislik var miydi yokmu

Hadi yaa tam alay edecektim dolunaylı ilgili ilk mesajınla o kadar etkiliyomuymus ne zaman bu dolunay? Geçen hafta da ben şişim şişim şiştim ellerim ayaklarım tövbe bismillah hamile halim gibiydim acep beni de o zaman mi vurdu anacığımın gunahini mi aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…