Boy kilo ve yaşı sorsam
Hangi takimdasin canim? Ben de 14. Takomdayim. Orada da rakibiz desene :)Hangi takımdaYdın hanmeli. Ben de bu haftayeniden listeye girebildim nihayet....
Ne guzel, Ben de donunce devam edicem. Buraya gelmeden yuksek lisansa baslamistim. Ona devam ederim heralde. Burda da tembellige alistim, nasil olur bilmiyorum.Ne güzel :) ben de yurtdışında doktora sonrası proje için kabul aldım o işlere koşacağım bebekleri kreşe verip
Protein alsaydin keske sabah yumurta fln olabilirdi. Birazcik az buldum ben. Afiyet olsunBu aksam da isteyim ben ama yemegimi yanima aldim. Ayrica regl oldum fena belim agriyor. Bu gece bana uyku yok
Spor da kizim sagolsun yapmadim. Is yerinde attigim adimlar tek sporum
Neyse yemege gecelim
Sabah cok ac uyandim. Dunden karnibahar tostunun baya harci kalmisti. Hemen firina attim ustune cherddar, zeytin ve domates atip
Ilk foto kahvalti
Ara /ogle
Uzum
Aksam sabah ki menunun aynisi + 2 Yemek kasigi mantar sote
Iyi yapmissin , hem paylasmak iyidirDün arkadaşım paket paket yurtdışından çikolata getirmişti,evdekiler şehirdışında olduğu hepsi bana kalmış olacaktı onlar evde durursa asla aklımdan çıkmazlardı yiyene kadar:) ayıp biliyorum ama bende doğumgününde erkek arkadaşımın arkadaşlarına dağıttım valla çikolataları hahaaherşey diyet için:)
ne yediniz ne içtiniz bugün hanımlar?
Iyi yapmissin , hem paylasmak iyidir
Evde olsalardi iradene sahip ciksan bile bir sinir aninda ya da bir regl oncesi sebebin olabilirdiTehlikeyi kiskislamak en mantiklisi
Benim de pek aram yok Ara ogunlerle :) iki ogun en iyisi simdilik, ise baslayinca 3 ogune donebilirim. Ara ogun yedigimde azla sinirli kalmiyorum. Ama bazen sasirtmak icin yaptigim oluyorhahaha aynen oradaki varlıklarını biliyorum ya,resmen yiyene kadar rahatlamıyor kafam:) oh baştan verdim de kurtuldum:)
bu arada sizlere de oluyor mu bilmiyorum hanımlar ama ara öğünler beni çok acıktırıyor o yüzden pek tercih etmiyorum.
Benim de pek aram yok Ara ogunlerle :) iki ogun en iyisi simdilik, ise baslayinca 3 ogune donebilirim. Ara ogun yedigimde azla sinirli kalmiyorum. Ama bazen sasirtmak icin yaptigim oluyor
Ay bencede oyle oluyor, bir sure yemeyince unutuyorsun ama surekli yersen de istahin aciliyor. Yani hele 5 badem, 1 avuc meyve fln yiyebilen bir tip olamadim gitti.güzel kilo verdiriyor olsa da bana ben mahvoluyorum özellikle böyle meyve falan yemişsen ara öğünde,o gün bitiyorum:) kahvaltıyı geç yaparak bende iki öğünle tamamlıyorum günü,ara öğünsüz:)
yedikçe yiyen,yemeyince yemeyen tiplerdenim galiba:) (böyle ifade edince bu cümlemden ben bile bişi anlamadım ama söz veriyorum kendi içinde bi mantığı var aslında haha)
Yaş neredeyse 41Yaş 35
Boy 1.66
Kilo halihazırda 64.7 :)
Hedef 58
Senin?
İki ana öğün iki ara öğün yapıyorum ben. Ama zamanla ara öğünler kalkar herhalde. Şimdi midem büyük acıkıyorum.hahaha aynen oradaki varlıklarını biliyorum ya,resmen yiyene kadar rahatlamıyor kafam:) oh baştan verdim de kurtuldum:)
bu arada sizlere de oluyor mu bilmiyorum hanımlar ama ara öğünler beni çok acıktırıyor o yüzden pek tercih etmiyorum.
6. Takım canım..Hangi takımdaYdın hanmeli. Ben de bu haftayeniden listeye girebildim nihayet....
Hayır başladım bile :) yarın sabah tartılıyorum yediklerşme dikkat ediyorum.. :) spor yarın yapamam sanırım ev temizliği var :)Pazartesi basliyorsun demek , iyi madem :) yinede cok abartma. Pazartesi moralin bozulmasin
Ay bencede oyle oluyor, bir sure yemeyince unutuyorsun ama surekli yersen de istahin aciliyor. Yani hele 5 badem, 1 avuc meyve fln yiyebilen bir tip olamadim gitti.
İki ana öğün iki ara öğün yapıyorum ben. Ama zamanla ara öğünler kalkar herhalde. Şimdi midem büyük acıkıyorum.
Büyük bir kahvaltı yapıyorum ilk ana öğün. Çok erken yapıyorum bebeklerden dolayı. Bu yüzden 11 gibi bir meyve, süt, yada kuruyemiş yiyorum.Ya di mii..diyete başlayınca herkesin ilk önerdiği şeyler bunlar,bademdi cevizdi bulundur aralarda ye diyolar,hepte özenmişimdir yapabilenlere ama onları yiyince hemen ana öğüne bağlanasım geliyor böyle kan şekerim düşüyor direk:)
ah ahhh ben yapamıyorum ara öğün.Ara öğünde ne yiyorsun peki? tutuyor mu ana öğüne kadar
Büyük bir kahvaltı yapıyorum ilk ana öğün. Çok erken yapıyorum bebeklerden dolayı. Bu yüzden 11 gibi bir meyve, süt, yada kuruyemiş yiyorum.
3-4 gibi ikinci ve son ana öğün.
7 gibi bir kahve, kuru kayısı yada hurma
Aslında en iyisini yapıyorsun. Ben de az kilo vereyim öyle yapacağımNe güzel yaa..ben ara öğün olarak sadece şekersiz türk kahvesi içebilirim,o baya tok hissettiriyor çünkü.Geri kalan herşey acıktırıyor.
Aslında en iyisini yapıyorsun. Ben de az kilo vereyim öyle yapacağım