Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Diyetisyen listelerini hiç sevmiyorum o yüzden. Benim ara öğünlerim de biri evde akşam zaten, diğeri ise yoldaysam kuruyemiş şeklinde. Ben de ara öğün fikrine çok uzaktım eskiden. Kilo aldıkça öğün sayısı artıyor sanki. Ben öyle düşünüyorum en azından.

Selam kızlar :) bugün kimse yok gibi pazar olduğu için sanırım :)

Ben yeni katıldım aranıza .. biraz kensşmden bahsedeyim sizde kendinizi bana tanıyorsunuz çok memnun olurum :)
Ben 26 yaşındayım yeni anne oldum 40 un bugün bitti çok şükür :).
Kilo takıntım vardır her zaman olmuştur kendimi 60lı kilolarda çok beğeniyorum.. kilo verme amacım sadece kendimi daha iyi hissetmek :)
Sosyal hizmetler okudum şimdi çocuk. Gelişimi okuyorum.. yönetici olarak çalışma geçmişin var ama şu an ev hanımıyyım :)
Evden de makale yazıyorum :) yazmak isteyenlere de yazdorıyorum :)

Bugün diyet açısından çok saçma bir gündü.Çalıştığım vakıftaki çocukları bir üniversiteye geziye götürdük o yüzden de sadece orada atıştırmalık olarak verdikleri sandviçlerden bir tane yedim.Bide iki tane sarma.Tüm gün çocuklara gözkulak olmaya çalışmaktan zaten başka birşey istesem de yiyemezdim:)

Yalnız bişi diyim aramızda anneler de var burada,size saygım bir kat daha arttı bugün:) çocuklar bi hayli zor iş.Yine de yetişkinler kadar zor gelmiyorlar bana :)

Neyse bu hafta hep böyle organizasyonlarla geçti, umarım önümüzdeki günler daha sakin ve yediklerimin kontrolü daha çok bende olacak.

günaydınlar
geçen hafta --------------66,5
bu hafta------------------ 66,3
fark -----------------------0,2
puan---------------------3
hedefim.......................65,8 cgdmk

Gunaydin
Cuma 69.6
Bu sabah 69.3
Regl oldum ama yine de gitmis
Haftaya Hedef 68.8
cgdmk

pazar menü

kahvaltı...........tam buğday ekmeğine tost,,2 çay
öğle................yaklaşık 3 kaşık karabuğdaylı tavuk,küçük porsiyon yeşil salata,turşu
akşam............yarım porsiyon et sote,1 dilim tbe,1 bardak ayran,1 dilim acılı ekmek,1 kase salata
aralarda........10 fıstık,1 fincan kadar lelebi,1 beyaz çay

Tüm haftasonu hasta olduğum icin yemek yemeden gecti, öglen bir çorba aksam 2 lokma sebze yemegi gibi pekbirşey yemedim. Kalkmaya halim yoktu velhasıl bir liste yapacak birsey yok bu sabah ceyrek dilim elma bile almadı midem.

Tüm haftasonu hasta olduğum icin yemek yemeden gecti, öglen bir çorba aksam 2 lokma sebze yemegi gibi pekbirşey yemedim. Kalkmaya halim yoktu velhasıl bir liste yapacak birsey yok bu sabah ceyrek dilim elma bile almadı midem.
Geçmiş olsun. Aklıma ilk gelen o kadar az yiyorsun ki bağışıklığın dibe vurdu artık

Yarin sabah tartılacağım ins, ama bir şey değiştiğini sanmıyorum hatta artı bile görebilirim. Ay sonuna iki hafta var iki haftada 2,5 kilo veremem annem burada olduğu sürece menü bildirimi yapmam gereksiz dizinde motivasyonunuzu etkilemeyeyim:) çünkü ona göre hep kus kadar yiyorum

nasıl değişik menün var.tarifi varmıdır acaba tostun

Bugünkü menümü paylaşayım ve sorayım.
Kahvaltı 8de: bir adet yağda yumurta, yarım tb dilim fıstık ezmesi, bal, espresso.
Öğlen 12:30da bir büyük dilim ızgara somon, üç çatal domatesli makarna.
Akşam 5 gibi bir porsiyon yeşil mercimek.
Kızlar çok mu yiyorum? Sizin menüler kuş kadar

Bence gayet iyi arkadaşım daha ne olsun, akşam gayet hafif geçmiş.
Bence akşam az oldu mu gerisi teferruat.
Burada ünlü düşünür bir arkadaşımız der. Ki
Kahvaltının günahı olmaz

Kilo bildirimi yapmamız gerekiyor sanırım bugün.(bi eksiğim olursa hatırlatmaktan çekinmeyin lütfen ki öğrenebileyim :) )

83 kiloyum gün itibariyle.Biraz yavaş kilo veriyorum o yüzden haftaya pazartesi hedefim 82.5 olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…