Diyetisyen listelerini hiç sevmiyorum o yüzden. Benim ara öğünlerim de biri evde akşam zaten, diğeri ise yoldaysam kuruyemiş şeklinde. Ben de ara öğün fikrine çok uzaktım eskiden. Kilo aldıkça öğün sayısı artıyor sanki. Ben öyle düşünüyorum en azından.Anladım senin hedefini,miden küçüldükten sonra iyice azaltacaksın sanırım ama şu anda da o kadar çok değilmiş aslında öğünlerin zaten.
Bana kalsa az az ve sık sık yeme sistemini uygulardım ama midem bu fikre hiçbir zaman sıcak bakmadı :) Birde az az sık sık yemeye vakit bulmak da zor geliyor açıkçası mesela bir işle uğraşırken nasıl vakit bulacak ki insan ona.Mesela bazı diyetisyenlerin listesine bakıyorum da onu uygulamak demek bütün gün ağzının hiç boş kalmaması demek,kulağa güzel gelse de onu yapabilmek için tüm vaktinin boş falan olması gerekiyor:) iş yerindeyken falan mümkünatı yok o listelerin:)
Protein alsaydin keske sabah yumurta fln olabilirdi. Birazcik az buldum ben. Afiyet olsun
Hangi takimdasin canim? Ben de 14. Takomdayim. Orada da rakibiz desene :)
Geçmiş olsun. Aklıma ilk gelen o kadar az yiyorsun ki bağışıklığın dibe vurdu artıkTüm haftasonu hasta olduğum icin yemek yemeden gecti, öglen bir çorba aksam 2 lokma sebze yemegi gibi pekbirşey yemedim. Kalkmaya halim yoktu velhasıl bir liste yapacak birsey yok bu sabah ceyrek dilim elma bile almadı midem.
Kasık ağrısı canım, protein ve sebze biraz ağırlık verecem bundan sonra inşGeçmiş olsun. Aklıma ilk gelen o kadar az yiyorsun ki bağışıklığın dibe vurdu artık
nasıl değişik menün var.tarifi varmıdır acaba tostunBu aksam da isteyim ben ama yemegimi yanima aldim. Ayrica regl oldum fena belim agriyor. Bu gece bana uyku yok
Spor da kizim sagolsun yapmadim. Is yerinde attigim adimlar tek sporum
Neyse yemege gecelim
Sabah cok ac uyandim. Dunden karnibahar tostunun baya harci kalmisti. Hemen firina attim ustune cherddar, zeytin ve domates atip
Ilk foto kahvalti
Ara /ogle
Uzum
Aksam sabah ki menunun aynisi + 2 Yemek kasigi mantar sote
Sen ne ara 14. Takıma girdin, bilmiyordumHangi takimdasin canim? Ben de 14. Takomdayim. Orada da rakibiz desene :)
Bence gayet iyi arkadaşım daha ne olsun, akşam gayet hafif geçmiş.Bugünkü menümü paylaşayım ve sorayım.
Kahvaltı 8de: bir adet yağda yumurta, yarım tb dilim fıstık ezmesi, bal, espresso.
Öğlen 12:30da bir büyük dilim ızgara somon, üç çatal domatesli makarna.
Akşam 5 gibi bir porsiyon yeşil mercimek.
Kızlar çok mu yiyorum? Sizin menüler kuş kadar
o gün tek öğün yaptım çünkü 2 öğünlük kalori tükettimTek ogun mu yapacaksin ?