Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

62 kilodan 52 ye indim, 157 boy.
Son 1 ayda spor yapmadım ancak ilk 3,5-4ay ortalama 15000 adım attım
Oww maşallah ne güzel vermişsin
Ben de öncelikle böyle bir 10 kilo versem ...
Yürüyüş harici başka spor yapmadın değiş mi ? Şu ara çok soğuk anlara yürümek pek mümkün değil spor salonuna yazılıp yazılmama arasında işkence çekiyoeum
İştahını kapatmaya yardımcı neler yaptın

Elif'in kaptanlığının son zamanlarinda katıldım ben, sonra esperenza oldu, simdi yine elif oldu
Hadi ya :) takımıma da döneyim bari :) her iki tarafla güzel kilolar vereceğim inşallah

@Zarpy hanmeli yeni arkadaslar neler yediniz bugun?
Ben neler yemedim ki....
Şimdi evime dönüyorum.. artık kendi düzenim kendi yemeklerim.. pazartesi bildirim yapmaya başlayacağım :)
Spor puanlarını hesaplıyoruz değil mi?

Havalar soğuyunca yürüyüşü ben de bıraktım galiba kilo vermemde bu sebeple durdu. Ilk baslarda zumba da yaptım ama fazla değil.
Benim çay sigara kahve alışkanlıklarım iştah kapatıyor malesef sağlıklı bir yöntemim yok.
Kilo veremedikçe diyette saçmalıyorum ya yemiyorum, ya kaçırıyorum düzenim bozuk şu an.
Ben hırs yapmıstım en iyi motivasyon bu oldu

Ay o dediğinin bile faydası var hiç olmazsa gubre oluyor, .oka hakaret insanlar

aldığın kalori çok azmış gerçekten, zigzag yap bence de. Spor da fayda eder sana bu yememeyle.

Bebiş kaç aylık?
Hayvanlar üzerinde denenen tüm kozmetiklere kocaman bir hayır
Çok az kalori alıyormuşsun kaç kilo kaldı peki? Ben çok kalori alıyorum bu yüzden veremedim kaç zamandır. Ben de 1200 kaloriyi geçmemeliyim. Zigzagda şaşırtmaca yapıyoruz herhalde değil mi?

Bebek degil canim, yurtdisina egitime geldik esim icin :)

Pazartesi basliyorsun demek , iyi madem :) yinede cok abartma. Pazartesi moralin bozulmasin

Ben de hesapladım buradan sağol :) günlük 1400 kalori diyor diyet için. Ben 1200lik yapacağım pazartesi başlıyorum menü de paylaşırım. Kilo bildirimi yapıyor musunuz?

4 kilo kaldı, ben de zigzag yapamadım yeni öğrendim bakalım ne olacak

Benim de kalori kısıtlamam 1200. Yazio adlı uygulamayı kullanıyorum. Yediklerimi oraya yazarak takip ediyorum. Boyumu kilomu yazınca bana almam gereken günlük kaloriyi 1200 olarak çıkardı. Onun üzerinden takip ediyorum aldığım kaloriyi.

Hangi takımdaYdın hanmeli. Ben de bu haftayeniden listeye girebildim nihayet....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…