Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Gunaydin canim, Ben ucretsiz izindeyim. Yeni yila donuyorum isime, ben de uzman yardimcisiyim devlet kurumunda.
Gecen senelerde gormustum ilk kez, hicbirsey almama yili vs. tarzi olusumlar vardi. Cook mantikli gelmisti o zamanlar. Gercekten tuketim basli basina sorgulamamiz gereken birsey, hem kendimize hem dogaya hem de diger canlilara zarar veriyoruz artik. Hayvanlar uzerinde yapilan deneyler vs. icin en azindan bazi urunlere dikkat etmeye calisyorum. Kozmetik kullanmamaya vs. Ama hem bilgim hem bakis acim hem de eforum cok kisitli simdilik. Iyi niyetliyim diyelim.

Minyoniko
Afiyet olsun canim hafif olmus

Sağol canım, hep böyle yiyorum haftada 1 minik bir kaçamak olursa oluyor ama kilo aynı.
Çok sinir oluyorum sanırım burada sabit kalacam, son 4 kaldı gibi
Canim zaten cok az kiloda oldugun icin buradaki duraksaman uzun surebilir. Sabret bence gecen hafta vermistin aslinda Geri mi geldi noldu?

Ahahaaa benzer durum bende oldu lohusayken. Zaten 70 kiloyum kendime güven yerlerde değil bakım, duş bile lüks olmuş eşimin her davranışından bir şey çıkarıyordum bdv okudukça. Neyse ki geçti çok şükür.
Ya aslında genelde okuyup geciyorum bdv yi ama bu sefer can damarıma bastı delinin biri, ben de he dedim ama deliye he demek burada sevap değilmiş:)

Bazen içimde kalmasın diyorsun, iyi olmuş söylemişsin. Ben de ban yiyeceğimi anlayınca tüm içimi döküyorum.
Ben bi ara hep aynı kişiye dalıyordum, tüm klüp tanıyor aslında saçmalıklarını biliyor, bu ara sakin olmaya çalışıyorum. Kafa boş teneke ne desem almıyor bıraktım.

Aman biz kurtaracak değiliz ya, kendi ...kunda boğulsunlar.
Yine sinirlendim

Aynen canim , gercekten son kilolar zor gidiyor. Zigzag denedin mi , onu yapabilirsin vucudu sasirtmak icin.
Zigzag baktım şimdi bu yediğimi azaltıp 3 gün sonra artırıyorum ve böyle devam ediyorum sanırım.
Uygulamaya çalışayım ama ben 1000 kaloriyi geçmiyorum çok zaman, bazen 500le kapatıyorum hatta bunun neresini kısayım bilemedim.

https://www.freedieting.com/calorie-calculator
Burdan hesaplayabilirsin canim , muhtemelen fazla cikacaktir. Her gunden belli bir kalori kisabilirsin. Bundaki mantik bazi gun az bazi gun cok yiyerek vucudu sasirtmak. Ay kimmis cok merak ettim, muhtemelen tanimiyorumdur

Canim 1000 in altina dusmen iyi olmaz , eminmisin 500 cok cook az. Bir Ara Ben de az yedigimi saniyordum, sonra mutfak tartisi kullanmaya basladim. Megerse 1000 kalori aldigimi sandigim zamanlar 1500 fln oluyormus

Canim 1000 in altina dusmen iyi olmaz , eminmisin 500 cok cook az. Bir Ara Ben de az yedigimi saniyordum, sonra mutfak tartisi kullanmaya basladim. Megerse 1000 kalori aldigimi sandigim zamanlar 1500 fln oluyormus
Sadece domatesli peynirli salata, aksam corba ictim uzun sure ilk dönemlerde 10 kilo verince biraz artti.
Hesaplıyorum 100 150kalorilik öğünler genelde hadi olsun 200 kalori 2 öğün

Gunaydin.
Bu sabah cok ac uyandim. Ekmek yememek icin hemen birseyler yaptim yedim, rahatladim :))

500 kalori ile nasil idare ettin? Ben cok acikiyorum malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…