Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

62 kilodan 52 ye indim, 157 boy.
Son 1 ayda spor yapmadım ancak ilk 3,5-4ay ortalama 15000 adım attım
Oww maşallah ne güzel vermişsin
Ben de öncelikle böyle bir 10 kilo versem ...
Yürüyüş harici başka spor yapmadın değiş mi ? Şu ara çok soğuk anlara yürümek pek mümkün değil spor salonuna yazılıp yazılmama arasında işkence çekiyoeum :KK66:
İştahını kapatmaya yardımcı neler yaptın

Elif'in kaptanlığının son zamanlarinda katıldım ben, sonra esperenza oldu, simdi yine elif oldu ☺️
Hadi ya :) takımıma da döneyim bari :) her iki tarafla güzel kilolar vereceğim inşallah

@Zarpy hanmeli hanmeli yeni arkadaslar neler yediniz bugun?
Ben neler yemedim ki....
Şimdi evime dönüyorum.. artık kendi düzenim kendi yemeklerim.. pazartesi bildirim yapmaya başlayacağım :)
Spor puanlarını hesaplıyoruz değil mi?

Oww maşallah ne güzel vermişsin
Ben de öncelikle böyle bir 10 kilo versem ...
Yürüyüş harici başka spor yapmadın değiş mi ? Şu ara çok soğuk anlara yürümek pek mümkün değil spor salonuna yazılıp yazılmama arasında işkence çekiyoeum :KK66:
İştahını kapatmaya yardımcı neler yaptın
Havalar soğuyunca yürüyüşü ben de bıraktım galiba kilo vermemde bu sebeple durdu. Ilk baslarda zumba da yaptım ama fazla değil.
Benim çay sigara kahve alışkanlıklarım iştah kapatıyor malesef sağlıklı bir yöntemim yok.
Kilo veremedikçe diyette saçmalıyorum ya yemiyorum, ya kaçırıyorum düzenim bozuk şu an.
Ben hırs yapmıstım en iyi motivasyon bu oldu

Bazen içimde kalmasın diyorsun, iyi olmuş söylemişsin. Ben de ban yiyeceğimi anlayınca tüm içimi döküyorum.
Ben bi ara hep aynı kişiye dalıyordum, tüm klüp tanıyor aslında saçmalıklarını biliyor, bu ara sakin olmaya çalışıyorum. Kafa boş teneke ne desem almıyor bıraktım.

Aman biz kurtaracak değiliz ya, kendi ...kunda boğulsunlar.
Yine sinirlendim:KK70::KK70::KK70:
Ay o dediğinin bile faydası var hiç olmazsa gubre oluyor, .oka hakaret insanlar:kusmuk:

Havalar soğuyunca yürüyüşü ben de bıraktım galiba kilo vermemde bu sebeple durdu. Ilk baslarda zumba da yaptım ama fazla değil.
Benim çay sigara kahve alışkanlıklarım iştah kapatıyor malesef sağlıklı bir yöntemim yok.
Kilo veremedikçe diyette saçmalıyorum ya yemiyorum, ya kaçırıyorum düzenim bozuk şu an.
Ben hırs yapmıstım en iyi motivasyon bu oldu
aldığın kalori çok azmış gerçekten, zigzag yap bence de. Spor da fayda eder sana bu yememeyle.

Gunaydin canim, Ben ucretsiz izindeyim. Yeni yila donuyorum isime, ben de uzman yardimcisiyim devlet kurumunda.
Gecen senelerde gormustum ilk kez, hicbirsey almama yili vs. tarzi olusumlar vardi. Cook mantikli gelmisti o zamanlar. Gercekten tuketim basli basina sorgulamamiz gereken birsey, hem kendimize hem dogaya hem de diger canlilara zarar veriyoruz artik. Hayvanlar uzerinde yapilan deneyler vs. icin en azindan bazi urunlere dikkat etmeye calisyorum. Kozmetik kullanmamaya vs. Ama hem bilgim hem bakis acim hem de eforum cok kisitli simdilik. Iyi niyetliyim diyelim.
Bebiş kaç aylık?
Hayvanlar üzerinde denenen tüm kozmetiklere kocaman bir hayır :duduk:
Zigzag baktım şimdi bu yediğimi azaltıp 3 gün sonra artırıyorum ve böyle devam ediyorum sanırım.
Uygulamaya çalışayım ama ben 1000 kaloriyi geçmiyorum çok zaman, bazen 500le kapatıyorum hatta bunun neresini kısayım bilemedim.
Çok az kalori alıyormuşsun kaç kilo kaldı peki? Ben çok kalori alıyorum bu yüzden veremedim kaç zamandır. Ben de 1200 kaloriyi geçmemeliyim. Zigzagda şaşırtmaca yapıyoruz herhalde değil mi?

Bebiş kaç aylık?

Çok az kalori alıyormuşsun kaç kilo kaldı peki? Ben çok kalori alıyorum bu yüzden veremedim kaç zamandır. Ben de 1200 kaloriyi geçmemeliyim. Zigzagda şaşırtmaca yapıyoruz herhalde değil mi?
Bebek degil canim, yurtdisina egitime geldik esim icin :)

Hadi ya :) takımıma da döneyim bari :) her iki tarafla güzel kilolar vereceğim inşallah

Ben neler yemedim ki....
Şimdi evime dönüyorum.. artık kendi düzenim kendi yemeklerim.. pazartesi bildirim yapmaya başlayacağım :)
Pazartesi basliyorsun demek , iyi madem :) yinede cok abartma. Pazartesi moralin bozulmasin

https://www.freedieting.com/calorie-calculator
Burdan hesaplayabilirsin canim , muhtemelen fazla cikacaktir. Her gunden belli bir kalori kisabilirsin. Bundaki mantik bazi gun az bazi gun cok yiyerek vucudu sasirtmak. Ay kimmis cok merak ettim, muhtemelen tanimiyorumdur :KK70:
Ben de hesapladım buradan sağol :) günlük 1400 kalori diyor diyet için. Ben 1200lik yapacağım pazartesi başlıyorum :KK66: menü de paylaşırım. Kilo bildirimi yapıyor musunuz?

Bebiş kaç aylık?

4 kilo kaldı, ben de zigzag yapamadım yeni öğrendim bakalım ne olacak

Bebiş kaç aylık?

Benim de kalori kısıtlamam 1200. Yazio adlı uygulamayı kullanıyorum. Yediklerimi oraya yazarak takip ediyorum. Boyumu kilomu yazınca bana almam gereken günlük kaloriyi 1200 olarak çıkardı. Onun üzerinden takip ediyorum aldığım kaloriyi.

Ben neler yemedim ki....

Hangi takımdaYdın hanmeli. Ben de bu haftayeniden listeye girebildim nihayet....

X