Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Hep boyle. Gerci yeni gectim sayilir bu sekil calismaya.

Ufaltip denedim oldu galiba. Evet degisik hepsini bugun Ilk defa denedim.
Havuc ve humus dan pek yemedim. Ac degilim
Umarim boyle saglikli Devam ederim

Eklentiler

• IMG_20181116_182854.jpg
    230 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_20181116_182835.jpg
    246,5 KB · Görüntüleme: 29
Ben geldim ben geldim ne güzel muhabbetler dönmüş, gene çok şey kaçırmışım
Ben bugün öğleden sonra tartıldım gene 57,5 acaba 56lari ne zaman göreceğim güya bu ay bu is hallolur diyordum ama
Tek tek etiketleyemedim ama yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz yiyoz yiyoz diyetteyiz diyoz biz çok eğlenceli

Zarpy ne yaptin ne kadar pasta yedin, arkadasin nereleri gezdirdin

Ayyy canım çok güzel geçti ama bittim çok açım şu an:)

Sultanahmet’e,Galata’ya ve istiklale götürdüm valla bana kalsa daha da götürürdüm de öyle çok yağdı ki yağmur:)

Pasta mecburen yedim ama onun dışında sadık kaldım diyebilirim eminönünde balık yedim ve akşam da az çorba içtim:) cidden kendime ve irademe şaşırdım ben bugün :) ha bide iki tane kestane yedim arkadaşım tatsın diye aldığımda:) ama iyi bir sınavdı yani kendimi görmüş oldum haha

Harikasın zaten onlar da yürürken gitmiştir onca yol tepmissiniz:)

Hoşgeldin pisicik, bugün baktım banın kalkmış mı diye. Öğlen yoktun.
Ayrica hep yemiyoruz hakkimizi yeme, bazen yiyoruz akşamdaaaaaan akşama

Hoşgeldin pisicik, bugün baktım banın kalkmış mı diye. Öğlen yoktun.
Ayrica hep yemiyoruz hakkimizi yeme, bazen yiyoruz akşamdaaaaaan akşama
Hosbuldum lidılım:) Dört gözle bekledim tüm gün, ilk banımdı dışardan hep takip edip güldüm size:)
Ve evet kus kadar yiyorsun sen, artık yiyorum desende inanmam o derece güveniyorum sana

Kizlar bugunun menusu
Sabah: iskendder evet yanlis gormediniz bizim oyle kahvaltida yiyemem vs. durumumuz yok. Ama ev yapimi oldugu icin ekmegi ve tereyagi baya az koydum. Hafif bile sayilabilir
ara: 1 muz
aksam : salata ve 150 gr somon izgara

Siyasete ve en gereksiz üyelerden birine dalmasam ben de yemeyecem ama çenem dursa elim durmuyor.
O sulara hiç gitmiyorum hep burdayım
Bu civardan ayrilmayın

Bazilari insanin sinir uclarina dokunmayi biliyor haklisin. Yani ben de kitap topigi, pek kimsenin ugramadigi sinema , burasi ve insallah baslarsam spor topigi arasinda takiliyorum. Bir ara esim playstation oynarken, Bdv okurdum ben ona. Cok eglenceli oluyordu yorumlari. Erkek gozuyle farkli seyler dikkatini cekiyor tabi.

Bdv beni hasta ediyor, bi konu okumuştum adam tel ile wc ye giriyordu, sonra envayi türlü pis işleri çikti.
O gece kocam kalkti wc gitti, gelmiyor sinirden delirecem yarım saat yok adam, karar verdim dalacam o sirada geldi nerdesin sen diye bi kalktim.
Korktunmu diye geldi yanima eline bakiyorum tel yok. Teli benim baş ucumdaymış adamda cırcır olmuş.
Okuyup okuyup ona sarmayayim diye uzak duruyorum

Ay cok hossun yaa , yazik adamcagiza. Bdv biraz paranoya yaptiriyor gercekten, insanin aklina gelmeyecek seyler gelebiliyor

Günaydın :) dün misafirliteydik girip yazamadım sana. Benim alanım İngilizce. Sen çalışıyor musun, meslek?
Sadeleşmek adına çok şey yapmadım henüz ama zihnim bu fikre bayıldı. Zaten oldu olası rahat sade bir tipim. Makyaj neredeyse hiçbir zaman kullanmam. Düğün falan hariç. Kıyafetlerim de kot, kazak şeklinde kışın mesela. Bu sadeleşme fikrini hayatımın tüm alanlarına yaymak istiyorum. Mesela az ve ölçülü yemek, az mobilya, az ve öz arkadaş gibi gibi :)

Günaydın minyonikolar

Dün sabah: birkaç fındık, bitki çayı

Öğlen: çorba(köfteli nohutlu bir adı varmı bilmiyorum yaparken ne bulduysam koydum)

Akşam: karnibahar yemeği 1 servis kaşığı, patates salatası 1 servis kaşığı

3 bardak çay, 1lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…