- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Gunaydin canim, Ben ucretsiz izindeyim. Yeni yila donuyorum isime, ben de uzman yardimcisiyim devlet kurumunda.Günaydın :) dün misafirliteydik girip yazamadım sana. Benim alanım İngilizce. Sen çalışıyor musun, meslek?
Sadeleşmek adına çok şey yapmadım henüz ama zihnim bu fikre bayıldı. Zaten oldu olası rahat sade bir tipim. Makyaj neredeyse hiçbir zaman kullanmam. Düğün falan hariç. Kıyafetlerim de kot, kazak şeklinde kışın mesela. Bu sadeleşme fikrini hayatımın tüm alanlarına yaymak istiyorum. Mesela az ve ölçülü yemek, az mobilya, az ve öz arkadaş gibi gibi :)
Gecen senelerde gormustum ilk kez, hicbirsey almama yili vs. tarzi olusumlar vardi. Cook mantikli gelmisti o zamanlar. Gercekten tuketim basli basina sorgulamamiz gereken birsey, hem kendimize hem dogaya hem de diger canlilara zarar veriyoruz artik. Hayvanlar uzerinde yapilan deneyler vs. icin en azindan bazi urunlere dikkat etmeye calisyorum. Kozmetik kullanmamaya vs. Ama hem bilgim hem bakis acim hem de eforum cok kisitli simdilik. Iyi niyetliyim diyelim.