Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

bizim bi geyik topiğimiz var orda da döndü bu mevzu.dün akşamda burda dönmüş ayy çok güldüm

Bende çok yeniyim dün geldim,sende hoşgeldin:)

İşimiz zor,kolay gelsin hepimize:)

Kızlar kendimden bahsedeyim biraz. 41 yaşına basmak üzere olan 19 aylık ikiz erkek annesi, 2 kedisi olan, Berline yeni taşınmış bir akademisyenim. Bu aralar hayat felsefem sadeleşmek üzerine kurulu. Bedenen, zihinen ve ev eşyası olarak.
Şu an 77 kiloyum ve ilk aşamada 65 olmak istiyorum. Boyum 1.73. Eski kilom 58 bu arada.

Son düzenleme:
memnun oldum.inş güzel sonuçlar alırsın.birbirimize iyi geliriz.güzel kilolar veririz

Maşallah 4 çocukla kilo vermek zorlamaz, bebeklerde büyümüş tam diyet zamanı

1 saat sonra ise gidecegim ve vakit bulamam paylasmak icin o yuzden simdiden paylasiyorum. 23. 30 da evde oluyorum anca.

Neyse günün menusu

Sabah
Dondurulmus 1 muz
50 ml laktozsuz yagsiz sut
1 avuc nar
6 findik

Ara
Kirmizi uzum

Ogle
Iki tane Mor karnibahar ile tost
Icinde
Cheddar, domates ve ispanak var

Aksam
2 havuc dilimlenmis
Kakaolu humus

Sporum ise evden ise, isten Eve bisiklet ile gidicem. Toplam 5 km. Iste de surekli aktifim. Sana kdr 5000 adim attim. Buyuk ihtimal 13bin i bulur aksama

cgdmk

Eklentiler

• IMG_20181116_085330.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20181116_113709.jpg
    130,1 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Oouuww ne degisik bir menu cok guzel, mor karnabahar gormedim :) normal karnabahardan tost, kisir fln yapiyorlar ama kakaolu humus da degisik. Guzel oluyor mu? Pancarli humus gormustum ama onu da denemedim. Pembe oluyor ama eglenceli Diyet olarak bakarsak gayet guzel bir menu olmus canim afiyet olsun. Isin gec bitiryormus, nobet fln mi yoksa hep mi boyle

kollar beni benden aldı bide şu boyun kısmı
Aynen Ben de :) bu kadini cook feminen buluyorum zaten. Bir dizide siyah yuksek belli ve diz alti bir etek giymisti. Sari bi bluzu de icine koymustu bayilip ayni kombini yapmistim. O etegi buluncaya kadar canim cikti. Benim boy da kisa cok yakismadi aama giydim Yani

Hosgeldin canim tekrardan, cok guzel bir Yola girmissin. Benim de dikkatimi ceken bir felsefe. Cook alisveris duskunu biri degilim ama az da sayilmam. Benim 1 yildir kendimde uyguladigim da sadelik ve dogallik. Sifir makyaj, katkili bakim urunleri vs. Kullanmiyorum. Simdilik kendime bu guzelligi yapabiliyorum. Seen neler yapiyorsun anlatsana biraz. Bir de merak ettim alanin nedir?

Zarpy ne yaptin ne kadar pasta yedin, arkadasin nereleri gezdirdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…