- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oouuww ne degisik bir menu cok guzel, mor karnabahar gormedim :) normal karnabahardan tost, kisir fln yapiyorlar ama kakaolu humus da degisik. Guzel oluyor mu? Pancarli humus gormustum ama onu da denemedim. Pembe oluyor ama eglenceli Diyet olarak bakarsak gayet guzel bir menu olmus canim afiyet olsun. Isin gec bitiryormus, nobet fln mi yoksa hep mi boyle
Cok hos gozukuyorHep boyle. Gerci yeni gectim sayilir bu sekil calismaya.
Ufaltip denedim oldu galiba. Evet degisik hepsini bugun Ilk defa denedim.
Havuc ve humus dan pek yemedim. Ac degilim
Umarim boyle saglikli Devam ederim
Zarpy ne yaptin ne kadar pasta yedin, arkadasin nereleri gezdirdin
Harikasın zaten onlar da yürürken gitmiştir onca yol tepmissiniz:)Ayyy canım çok güzel geçti ama bittim çok açım şu an:)
Sultanahmet’e,Galata’ya ve istiklale götürdüm valla bana kalsa daha da götürürdüm de öyle çok yağdı ki yağmur:)
Pasta mecburen yedim ama onun dışında sadık kaldım diyebilirim eminönünde balık yedim ve akşam da az çorba içtim:) cidden kendime ve irademe şaşırdım ben bugün :) ha bide iki tane kestane yedim arkadaşım tatsın diye aldığımda:) ama iyi bir sınavdı yani kendimi görmüş oldum haha
Harikasın zaten onlar da yürürken gitmiştir onca yol tepmissiniz:)
Evet, misafirler vardı, yeni gitti. Yoğundum tüm gun temizlik falan. Ben eksilemedim ki, inip çıkıyorum sürekli.Kizlar bugun Ara tartimiz vardi cgdmk kimse bildirimimi yapmamis ?
Ben yapim bari 59.3 ptsi hedefime yarim kilocuk kaldi
Hoşgeldin pisicik, bugün baktım banın kalkmış mı diye. Öğlen yoktun.Ben geldim ben geldim ne güzel muhabbetler dönmüş, gene çok şey kaçırmışım
Ben bugün öğleden sonra tartıldım gene 57,5 acaba 56lari ne zaman göreceğim güya bu ay bu is hallolur diyordum ama
Tek tek etiketleyemedim ama yeni katılan arkadaşlar hoş geldiniz yiyoz yiyoz diyetteyiz diyoz biz çok eğlenceli
Hosbuldum lidılım:) Dört gözle bekledim tüm gün, ilk banımdı dışardan hep takip edip güldüm size:)Hoşgeldin pisicik, bugün baktım banın kalkmış mı diye. Öğlen yoktun.
Ayrica hep yemiyoruz hakkimizi yeme, bazen yiyoruz akşamdaaaaaan akşama
Ama kilo veremiyorum haticeye degil netice bakHosbuldum lidılım:) Dört gözle bekledim tüm gün, ilk banımdı dışardan hep takip edip güldüm size:)
Ve evet kus kader yiyorsun sen, artık yiyorum desende inanmam o derece güveniyorum sana
Siyasete ve en gereksiz üyelerden birine dalmasam ben de yemeyecem ama çenem dursa elim durmuyor.hussuk hosgeldin, ban alma serefine erismissin :) Benim de banim yok henuz, sakin sularda gezinince
Siyasete ve en gereksiz üyelerden birine dalmasam ben de yemeyecem ama çenem dursa elim durmuyor.
O sulara hiç gitmiyorum hep burdayım
Bu civardan ayrilmayın
Ay cok hossun yaa , yazik adamcagiza. Bdv biraz paranoya yaptiriyor gercekten, insanin aklina gelmeyecek seyler gelebiliyorBdv beni hasta ediyor, bi konu okumuştum adam tel ile wc ye giriyordu, sonra envayi türlü pis işleri çikti.
O gece kocam kalkti wc gitti, gelmiyor sinirden delirecem yarım saat yok adam, karar verdim dalacam o sirada geldi nerdesin sen diye bi kalktim.
Korktunmu diye geldi yanima eline bakiyorum tel yok. Teli benim baş ucumdaymış adamda cırcır olmuş.
Okuyup okuyup ona sarmayayim diye uzak duruyorum
Günaydın :) dün misafirliteydik girip yazamadım sana. Benim alanım İngilizce. Sen çalışıyor musun, meslek?Hosgeldin canim tekrardan, cok guzel bir Yola girmissin. Benim de dikkatimi ceken bir felsefe. Cook alisveris duskunu biri degilim ama az da sayilmam. Benim 1 yildir kendimde uyguladigim da sadelik ve dogallik. Sifir makyaj, katkili bakim urunleri vs. Kullanmiyorum. Simdilik kendime bu guzelligi yapabiliyorum. Seen neler yapiyorsun anlatsana biraz. Bir de merak ettim alanin nedir?