Duvara kollarını yasla ayakta sınav pozisyonu al. Bu hareketi 6x3 set halinde yap başlangıç için. Omuz, kol ve göğüs çalışmış olursun.
Sayilmaz mi :))Uyumayan bebisi en az yarım saat ayakta sallamak spordan sayılır mı spor yapmadım ama dünyanın isini yaptım çok yoruldum
Merhabalar, bu hangi uygulama acaba?
Fitwell :)Merhabalar, bu hangi uygulama acaba?
Hemen indireyim oyleyse, teşekkurler :)Fitwell :)
Ne demek :))Hemen indireyim oyleyse, teşekkurler :)
Daha belim ve göbeğim de şiş çıktı canımSenin olculerle benimkileri karsilastirdim da, boyunu da hesaba katarak bence sen 55le mezun olabilirsin kuzum cok rahat
Ölçülerin gayet iyi
Canım ben alt bacak ölçemedim sabahBen alt bacağı yanlis mi olctum acaba?
Baldirlari olctum ben ama? Siz dizinizin ustunu mü olctunuz
Canım benim ait bacak 33,5 bu arada yaZayımAynen ben de oyle olctum de feyzanin alti benden fazla cikinca aklima geldi. O zamanteletubbies seni dinleyelim neresinden olcuyorsun, 16cm gibi bi fazlalik olamiycana gore
Canım çok az bu yemekMenüm
Kahvaltı yok
Oglen kavun
Aksam
Yemekten yarim saat kadar önce kavun
Yemekte, yarim tabak kuru fasulye
Yogurtlu semizotu salatası
3-4 kasik ev yapimi ince eriste corbasi
2 dilim ekmek
2lt su
Güzel canım
Menü:
Kahvaltı
Soğanlı domates 2 yk
1,5 çavdar ekmeği
Zeytin
Krem peynir
Öğle
2 kayısı kuru 4 kayısı çekirdeği
1 armut
1 ice tea limon(arkadaşımla gezmeye gittik ve o almış çok ısrar etti maaşını almıştı o yüzden akşam yemeği de dışarda ısmarladı eve çok geç kalacaktı yakınlarda sadece Şunu bulduk aşağıda akşam )
Ara
3tıp dondurma(hava çok sıcaktı kendi canj çok istedi zorla bana sen de ye sen de ye diye aşırı ısrar etti diyetimi de biliyor ama bayadır görüşmedik bugün onu çok kuramadım bu da bana ceza tabi..)
Akşam
Balık ekmek
Turşu suyu
Su 2 olavak inşallah
Spor 16.000 adım
Arada koştuk
Bu adımların çoğu tempolu yürüyüş aslında
Kızlar menülere yorum atladığım olursa çok özür dilerim
Aşırı Yorgun’um bugün aktif olamadım onun için de özür dilerim
Yarın bomba gibi geliyorum inşallah
hosgeldin canim :)cgdmk başta sen olmak üzere herkesten özür diliyorum. Telefonumdan mesaj dahi yazamıyordum. Şükür yapıldı da, geldim aranıza..
kilom 56.4
Ölçülerimi de yarın sabah yazayım. İlk iş günü telaşla unutmuşum.
Hem sabah hem aksam ekmek olmamis bide ice tea ama mazeretin var. Yarin daha duzgun olur canim
:) balik sezonu da acilmistir. En ozledigim seylerden biri yaninda tursu suyu ile
Yarın daha iyi olacakSabah
Uyanınca
1 bardak suya limon ve elma sirkesi
1 bardak su
Kahvaltı 08:30
Tam buğdaydan tost
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal, ceviz
Öğlen
3 4 kaşık dondurmalı irmik tatlısı
Akşam
5 kaşık mantı