Hepimiz birlikte emek veriyoruz canim1.62 canım çok teşekkür ederim emeğin için
Sigara da iciyor musunAllah kimseyi kahvesiz bırakmasın yav.
6 ay bıraktım. Temmuzda tekrar başladım.Sigara da iciyor musun
Kahve sevenler genelde icer de o yüzden sordum6 ay bıraktım. Temmuzda tekrar başladım.
Bu arada senin bacaklarin ne kadar ince oyleSelam Kızlar bu sabah itibariyle
Kilo: 62,6
Bel:83
Göğüs:91
Göbek:89
Basen:92
Kollar:29
Bacaklar:45
cgdmk
Kahvaltı hazırladım ama yiyemeden çıktık sabah geç kalincaama iki haşlanmış yumurtamı yolda yedim. Şimdi eşimle Brunch yapacağız sanırım günü kapatırız bu öğünle
Olculerini de yazar misin canimEki Görüntüle 2185265 Hadi bakalim. Başlamış olalım.
Ölmüştüm canım atayım birazdanOlculerini aldin mi yakinda?
Olculer de lazim
Bizim de piyangodan toplanti cikti, haber de vermedi, normalde Çarşamba falan olurdu bizim. Kahvalti da etmemistim. 1.30 da bitti, eve geldim.
ben de en kalın yerden ölçüyorum, bu ölçümlerle ilgili bi görsel bulalım olmazsaBen alt bacağı yanlis mi olctum acaba?
Baldirlari olctum ben ama? Siz dizinizin ustunu mü olctunuz
Yine de Whatsapp tan yazardi, kolay olurduÖlmüştüm canım atayım birazdanE müfredata göre ya her şey.yarın okul zümreleri Çarşamba da ilçe zümreleri yapılacak.11.30da başlarsa böyle sıkıntılı bitiş saati debiraz kalabalık bizim okulda ondan mı oldu nedir
ben de en kalın yerden ölçüyorum, bu ölçümlerle ilgili bi görsel bulalım olmazsa
Hayran olunası ölçülerim şöyle:Olculerini de yazar misin canim
Ben ust bacakta en kalin ve alt bacakta en kalin yerleri olcuyorum.Ben alt bacağı yanlis mi olctum acaba?
Baldirlari olctum ben ama? Siz dizinizin ustunu mü olctunuz
Bir lahmacunla ayran da olurduÖğlen yemeği
kızlar hastanede olduğum için pide tantuni lahmacun yerine tercihim light bisküvi ve su oldu isim bitince de yarım kase mercimek çorbası ictim.
Az önce de bı avuç kabak çekirdeği yedim
Göğüs ve kol disinda olculerimiz çok yakinHayran olunası ölçülerim şöyle:
Göğüs: 85
Bel: 78
Göbek: 91 (almış başını gidiyor gıcık)
Basen: 97 ( bir terbiyesiz de bu)
Bacak: 57
Kol: 27
Bence sen de 55te iyi görünürsünKilo: 62 hedef :54
Kol: 27 hedef: 25
Gogus: 92 hedef: 89
Bel: 71 hedef: 64
Simit: 81 hedef: 75
Basen: 94 hedef: 90
Ust bacak: 52 hedef: 50
Alt bacak: 34 hedef: 33
Hedefler sallamasyon tabi sacma da olabilir.
Aynen ben de oyle olctum de feyzanin alti benden fazla cikinca aklima geldi. O zaman @fmad seni dinleyelimBen ust bacakta en kalin ve alt bacakta en kalin yerleri olcuyorum.
Karnabahar cok severimGunaydin kizlar
Kahvaltim: 420 kalorilik omlet bu suru sey var icinde ama hepsi saglikli
Aksama da kiymali karnabahar ve salata yemeyi planliyorum