Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Aksam yok mu, spor cok guzel :)

Hosgeldin canim , gencsin senin metabolizman kosuyordur. Hizlica verirsin insallah

O zaman yarın sabah seherindeki senin için olsun.
Ben buraya geldigimde sigarayi da biraktim cunku paketi 10 dolar cok severek icerdim kahveyle. Tum zevklerim elimden alinmis gibi hissediyorum bazen Ama canim da hic icmek istemiyor artik , psikolojik iste. Kahve simdilik kafeinsiz iciyorum ama o da cok zararliymis. Onu da birakcaz mecburen. Sen benim yerime ic yarin sabah

Canım akşam yemeği?

Tr'ye geldiğinde bıraktıklarını bırakmayı bırakırsın. En azından ara verirsin:))

Ilk menü paylaşımı :) cgdmk
Sabah 3 bardak ılık su 1i limonlu
Kahvaltı:10.00: 2 yumurta beyzıyla sarısız sahanda yumurta üstüne 1 parça peynır serptım 1kk peynır 1 küçük nekari ( yarım nektati kadardı boyu ve tatsızdı malesef :/ ) 2 çeri domates yeşil çay
Öğlen: 13.00: 1 küçük kase corba ve 1 ufak kase salata
Ara maden suyu
Akşam:17.00: tavuk haşlama yarım tabakdan bıraz fazla 1kase sarımsaklı nanelı cacık
Gece yogurt kürü
Su suan 3ltr geceye kadar 4 ltr yaparım
Spor
1000 ip sabah
40 dakka yuruyus oglen
65 dakka eliptik bisiklet öğlenden sonra
40 mekik öğlenden sonra
65 dakka eliptik bisiklet(akşam yapıcam)

Son düzenleme:
Aksam yok mu, spor cok guzel :)
Akşam yemeğini birazdan yiyeceğim
1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon yoğurt üzerine 3 kaşık yulaf ezmesi+1 şeftali+1tatli kaşığı keten tohumu+1cay kaşığı tarçın çok üzerine fındık serpip yiyeceğimresmini atarım belki
2 lt suyu da tamamlarim

Canim diyete ne zaman basladin tam olarak

Süper.. ben de öyle bi mesafede oturmayı isterdim. Yürümeyi çok severim. Spor ayakkabıyı tak, kulaklığı da tak nasıl geçtiğini anlamazsın
Sonradan kizim da geldi, o kadar mesafeyi zor yurur, arabayla gittim ben de artik..
Yarın baska bi okuldaymis, çarşıda. Arabayla da gidemem, kizimi da goturemem, esim evde olacak. Ben de yururum, kendi okulum kadar uzak değil ama yürüyüş yürüyüştür
Sen nasil gidiyorsun okula bilmiyorum ama yakin mesafede inebilirsin en azindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…