Hepsi ayri bir gicik bu olculerin , beni de sinir ediyorlar. Hele de orantisizliklari yok mu. En sorunsuz yerim popom ikm ordan gider. Kollari inceltmek imkansiza yakin. Of of cok dertliyimHayran olunası ölçülerim şöyle:
Göğüs: 85
Bel: 78
Göbek: 91 (almış başını gidiyor gıcık)
Basen: 97 ( bir terbiyesiz de bu)
Bacak: 57
Kol: 27
Insallah canim, 54 e bi gelim bakicam zaten. Baktim olculer kivaminda korumaya gecerim. Sayi takintim var ama diger turlu de cocuk gibi olabilirimBence sen de 55te iyi görünürsünvucut olculerin 55e kadar cok daha iyi olur
Benimkileri goremedim ama :)Arkadaşlar ilk sayfadaki tablolara bakar mısıniz? Yanlış/eksik varsa soyler misiniz
Evet en zoru kollar sanırımHepsi ayri bir gicik bu olculerin , beni de sinir ediyorlar. Hele de orantisizliklari yok mu. En sorunsuz yerim popom ikm ordan gider. Kollari inceltmek imkansiza yakin. Of of cok dertliyim
Evettt seninkileri de gireyim hemen, kiyaslarken unutmusum yazmayiBenimkileri goremedim ama :)
Evet ama ilk zamanlarda yapmayayim dedinBir lahmacunla ayran da olurdu
Dikkat edersen zorlamayacak bi kiloİlk sayfaya baktım da en kilolunuz benim
Ben de erken yatmayı düşünüyorum basarabilirsemAkşam yemeği:1 kase tarhana çorbası
1 porsiyon kabak yemeği
1bardak kayısı suyu
Salata, yoğurt
2 litre suyu tamamlayıp yatarım kızlar erken kalktım yoruldum bugün
Duvara kollarını yasla ayakta sınav pozisyonu al. Bu hareketi 6x3 set halinde yap başlangıç için. Omuz, kol ve göğüs çalışmış olursun.Hepsi ayri bir gicik bu olculerin , beni de sinir ediyorlar. Hele de orantisizliklari yok mu. En sorunsuz yerim popom ikm ordan gider. Kollari inceltmek imkansiza yakin. Of of cok dertliyim
500 kalorilerde kalmissin, az olmus ama yarin iyi eksi gelebilir.
Toplantı bitmedi ki.500 kalorilerde kalmissin, az olmus ama yarin iyi eksi gelebilir.
O zaman soyle diyelim, seninki arada yapilan sasirtmalari seviyorToplantı bitmedi ki.
Eksi olacağını hiç sanmıyorum. Ne zaman ac kalsam gr oynamıyor bende. Ne zaman kaçamak yapsam (bknz. dün akşamki pilav) hop gidiyor 200-300. Ama ben bu "istediğini ye sekerim, bak depolamiyorum" numarasını yemem. :)
Ovv bayılıyor haspam. :))O zaman soyle diyelim, seninki arada yapilan sasirtmalari seviyor
Evet çünkü yanlış ölçmüşüm 54 olacak yeniden ölçtümBu arada senin bacaklarin ne kadar ince oyle