Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

evet benim diyetisyenimde 6 tane dedi.ben baya abarttım.bu aralar akşamları çok acıkıyorum.

Sure az olunca cok fazla birsey yemeye de firsat kalmiyor aslinda

Guzel menu olmus canim, ah su kuruyemisler. Ben sahsen baslayinca kendimi durduramadigim eve almiyorum bu aralar. Buyuk bas belam kaju off off

Arkadaslar dun malesef cozuttum , cadilar bayramiydi malum. Salem var belki duymussunuzdur, cadilariyla fln unlu bir yer. Orasi bize yakin trenle gidelim dedik ama 2 -3 kilometrelik sirayi gorunce vazgectik mecburen. Sonra da kendi sehrimizde eglendik, buranin beyzbol takimi da sampiyon olmus ortalik senlik yeriydi. Hem yedim hem ictim yalan yok Bugun yumurta agirlikli bir diyet gormustum youtube da detoks niyetine onu yapmak istiyorum

Sadece proteinle beslenerek arınma günü yapabilirsin. Yediklerin, içtiklerin afiyet olsun ama yaramasin

Dünkü 1 aylık yememden sonra bugun yemesem olurdu aslında ama yedim
Aksam
1.5 biber dolması
1 tabak etli patlıcan yemeği
Az yoğurtlu kabak
Yeşillik
10 fistik
1 kepce mercimek çorbası
Fazlasıyla doydum dunden sonra
Ama bugün nasıl olduysa -200 gordum

-200 gördüysen dün yediklerinden devam et yiyerek zayıflayanlar grubuna dahil oldun sanırım

Yıllık şeker ve çikolata stoğunuzu toplamadıysanız sorun yok. Şeker mi şaka mı tarafını seç

Bugünkü Menümü yazayımmm....

Sabah:
-Filtre Kahve

Öğle:
-Kıymalı yumurta
-2 yk karnabahar yemeği

Ara:
-5 küçük gün kurusu kayısı
-Sütlü kahve

Akşam:
-2 yk bulgur pilavı
-7-8 yk susuz nohut
-1 kk beyaz peynir
- yeşilçay

-spor: Leslie 1 mile yapıldı.

Selam kızlar bugünkü menüm cgdmk
Sabah sucuklu yumurta tulum peynir 10 15 zeytin çikolata
Öğle cay supangle
Akşam fırın makarna
Ve regl oldum kafama şeker kavanozunu dayayasım var

Bende günahımı yazayım.
Kahvaltı: 1kk beyaz peynir, 2 zeytin, ceviz büyüklüğünd minik poğaça, çay
Öğle: 1 porsiyon bol salata eşliğinde kısır
Ara: Türk kahvesi
Akşam: Filtre kahve 4-5 fındık
0.5ml su

Kinayeni seveyim hani gunah:) güzel menü bence, sadece fındık akşam değil de gün içinde olaydı daha iyiydi ama tüm gün doğru dürüst bisi yemediğin icin affedilebilir:)

Cok guzel menu canim :) if mi denedin yoksa kahvalti mi yapamadin sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…