evet benim diyetisyenimde 6 tane dedi.ben baya abarttım.bu aralar akşamları çok acıkıyorum.MerhabaSUHAN mrnün çok güzel ama 20 fıstık fazla değil mi? Bana diyetisyenim, inan bana 10 taneden sonrası artık yağa dönüyor vücutta demişti. Hatta ona kalsa 6’yıgeçmemeliymişiz kuruyemişte ancak ben her defasında 10-12 adet yiyorum da 20 fazla geldi. Onun haricinde güzel menü bence.
hım denene bilir aslında.ama ben onikiye kadar sanki dayanamam gibi
Yok canim 52, malesef en son yine 60 lari gordum. O yuzden 8 kiloowwwwww 8 kilo.tabloya baktım hedefin 50 mi
Sure az olunca cok fazla birsey yemeye de firsat kalmiyor aslindabilerek yaptığım bir kısıtlama olmadı hatta canımın istediğini desem abartmış olmam. yalnızca 2 öğün arasında 6 saat tutmaya dikkat ettim. herhalde 1 haftadır falan da kalori takibi yapıyorum ordan gördüğüm kadarı ile -+ 800 kalori civarında alıyormuşum mesela karbonhidrat ağırlıklı beslendiğimi zannediyordum ama yağlı besleniyormuşum baya ona biraz dikkat etmeye başladım.
Guzel menu olmus canim, ah su kuruyemisler. Ben sahsen baslayinca kendimi durduramadigim eve almiyorum bu aralar. Buyuk bas belam kaju off offçarşamba menü
kahvaltı..........1 kk peynir,domates,3 zeytin,1 tbe
ara..................1 mandalina
.......................1 sade kahve
öğle...............yarım adana dürüm(ekmek baya küçüktü ama 2 dilim ederdi),10 yaparak marul
ara..................1 sade kahve
akşam............1 tabak zeytinyağlı fasulye,2 bardak ayran,3 kırmızı biber,1 tbe
ara.................20 tane kadar fıstık,yarım muz
dürüm beni aştı zannetim aslında ama kalori hesabımda gayet iyidi
Sadece proteinle beslenerek arınma günü yapabilirsin. Yediklerin, içtiklerin afiyet olsun ama yaramasinArkadaslar dun malesef cozuttum , cadilar bayramiydi malum. Salem var belki duymussunuzdur, cadilariyla fln unlu bir yer. Orasi bize yakin trenle gidelim dedik ama 2 -3 kilometrelik sirayi gorunce vazgectik mecburen. Sonra da kendi sehrimizde eglendik, buranin beyzbol takimi da sampiyon olmus ortalik senlik yeriydi. Hem yedim hem ictim yalan yokBugun yumurta agirlikli bir diyet gormustum youtube da detoks niyetine onu yapmak istiyorum
-200 gördüysen dün yediklerinden devam et yiyerek zayıflayanlar grubuna dahil oldun sanırımDünkü 1 aylık yememden sonra bugun yemesem olurdu aslındaama yedim
Aksam
1.5 biber dolması
1 tabak etli patlıcan yemeği
Az yoğurtlu kabak
Yeşillik
10 fistik
1 kepce mercimek çorbası
Fazlasıyla doydum dunden sonra
Ama bugün nasıl olduysa -200 gordum
Yıllık şeker ve çikolata stoğunuzu toplamadıysanız sorun yok. Şeker mi şaka mı tarafını seçArkadaslar dun malesef cozuttum , cadilar bayramiydi malum. Salem var belki duymussunuzdur, cadilariyla fln unlu bir yer. Orasi bize yakin trenle gidelim dedik ama 2 -3 kilometrelik sirayi gorunce vazgectik mecburen. Sonra da kendi sehrimizde eglendik, buranin beyzbol takimi da sampiyon olmus ortalik senlik yeriydi. Hem yedim hem ictim yalan yokBugun yumurta agirlikli bir diyet gormustum youtube da detoks niyetine onu yapmak istiyorum
Selam kızlar bugünkü menümcgdmk
Sabah sucuklu yumurta tulum peynir 10 15 zeytin çikolata
Öğle cay supangle
Akşam fırın makarna
Ve regl oldum kafama şeker kavanozunu dayayasım var
Kinayeni seveyim hani gunah:) güzel menü bence, sadece fındık akşam değil de gün içinde olaydı daha iyiydi ama tüm gün doğru dürüst bisi yemediğin icin affedilebilir:)Bende günahımı yazayım.
Kahvaltı: 1kk beyaz peynir, 2 zeytin, ceviz büyüklüğünd minik poğaça, çay
Öğle: 1 porsiyon bol salata eşliğinde kısır
Ara: Türk kahvesi
Akşam: Filtre kahve 4-5 fındık
0.5ml su
Kısırın şişkinliği hala üzerimde dünyayı yemiş kadar oldum :)Kinayeni seveyim hani gunah:) güzel menü bence, sadece fındık akşam değil de gün içinde olaydı daha iyiydi ama tüm gün doğru dürüst bisi yemediğin icin affedilebilir:)
Taaa öfken yemişsin bisicik olmaz, hem bir de bol salata diyorsun. Ben Fındık’tan başka falso göremedim canim şifa olsunKısırın şişkinliği hala üzerimde dünyayı yemiş kadar oldum :)
Cok guzel menu canim :) if mi denedin yoksa kahvalti mi yapamadin sadeceBugünkü Menümü yazayımmm....
Sabah:
-Filtre Kahve
Öğle:
-Kıymalı yumurta
-2 yk karnabahar yemeği
Ara:
-5 küçük gün kurusu kayısı
-Sütlü kahve
Akşam:
-2 yk bulgur pilavı
-7-8 yk susuz nohut
-1 kk beyaz peynir
- yeşilçay
-spor: Leslie 1 mile yapıldı.
Hosgeldin canim, kendini tanitip hedef kilonu ve guncel kilonu soyleyip katilabilirsiniyi aksamlar bende size katilmak istiyorum