Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bugünkü Menüm:

Sabah:
-Yulaf kepekli krep
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme

Ara:
-Filtre kahve

Öğle:
-2 adet haşlanmış yumurta
-Ton balıklı salata (yağsız)

Ara:
-1 küçük muz
-2 adet kurabiye

Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 porsiyon portakallı kereviz

Bugün neler yedim;
Kahvaltı: 6-8 fındık, 1 bardak kefir
Öğle:1 kase mercimek corbası
Ara:1 çb süt, yarım muz
Akşam: 4 çiğ köfte 1 bağ karışık yeşillikle beraber yedim.
1lt kadar su

Belki bir kahve olur birazdan

Gayet guzel olmus canim menun , kurabiyeler disinda Aynen arkadasina benzdim ben de , acilen 8 kiko vermem lazim. Bir mucize lazim

sende çok iyi besleniyorsun.menünü kendinmi oluşturuyorsun

If bende de ise yariyor, etkili gercekten. Su an duraklamadansindir, ne kadar surer bilemem ama devam edersen bi gun pat diye gidecektir eminim. If yaparken kalori kisitlamasi yada karatay usulu vs baska birsey yaptin mi ?

bilerek yaptığım bir kısıtlama olmadı hatta canımın istediğini desem abartmış olmam. yalnızca 2 öğün arasında 6 saat tutmaya dikkat ettim. herhalde 1 haftadır falan da kalori takibi yapıyorum ordan gördüğüm kadarı ile -+ 800 kalori civarında alıyormuşum mesela karbonhidrat ağırlıklı beslendiğimi zannediyordum ama yağlı besleniyormuşum baya ona biraz dikkat etmeye başladım.

hoşbuldum :))

tabii yazarım neden olmasın. :))

günaydııın

Dün akşam biraz fazla yemek yedim, bu yüzden öğlen öğünümü her zamanki gibi 12:00'de değil 13:00'de açacağım.

Şu ana kadar tükettiklerim 4 bardak su 1 fincan sade türk kahvesi ve kahve fincanı kadar nascafe sade.

Öğlen yemeğinde planladığım: fasülye kavurma ve 2 küçük zeytinyağlı biber dolması. sanırım 2 dilimkadar da kızarmış ekmek yerim yanında.
yemek yanında sıvı gıda tüketmemeye elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum.

çarşamba menü
kahvaltı..........1 kk peynir,domates,3 zeytin,1 tbe
ara..................1 mandalina
.......................1 sade kahve
öğle...............yarım adana dürüm(ekmek baya küçüktü ama 2 dilim ederdi),10 yaparak marul
ara..................1 sade kahve
akşam............1 tabak zeytinyağlı fasulye,2 bardak ayran,3 kırmızı biber,1 tbe
ara.................20 tane kadar fıstık,yarım muz
dürüm beni aştı zannetim aslında ama kalori hesabımda gayet iyidi

mrb hoşgeldin öncelikle.tam olarak ıf nedir.kaç saat aralıkla yeniyor yemek.ben çok anlamadım desem.

Merhaba Hoşbuldum:)

IF kısaca "aralıklı oruç" olarak nitelendirilen bir diyet türü. 18 saat açlık gerekiyor ama bu açlık süresi akşam saat 18:00 ile ertesi gün 12:00 arasında olduğu için uzun süresi uykuda geçiyor. açlık süresi boyunca şekersiz olması kaydı ile dilediğimiz kadar sıvı tüketme hakkımız var kola dahil. tokluk penceresinde yediğimiz yemek karbonhidrat az olmak üzere dilediğimiz her şeyi ama ölçülü yeme üzerine kurulu. ben tokluk penceresinde o gün canım ne çektiyse yedim kendimi fazla kısıtladım dersem yalan olur zaten zamanla da iştahımda bariz bir körelme oldu. bazı kişiler ketojenik diyet ile birleştiriyor. açlık süresini 16-20-24 saatlik ayarlayanlar da okudum. bu biraz dayanıklılığa göre değişiyor. aslında çok basit bir diyet. başlangıç olarak daha düşük saat dilimleri ayarlayıp kademeli arttırılabilir bence ilk bakışta 18 saat çok gelirse.

Merhaba SUHAN mrnün çok güzel ama 20 fıstık fazla değil mi? Bana diyetisyenim, inan bana 10 taneden sonrası artık yağa dönüyor vücutta demişti. Hatta ona kalsa 6’yıgeçmemeliymişiz kuruyemişte ancak ben her defasında 10-12 adet yiyorum da 20 fazla geldi. Onun haricinde güzel menü bence.

hım denene bilir aslında.ama ben onikiye kadar sanki dayanamam gibi

ruhun ıyileşsin diyete devam edersin.çok abartmazsan sıkıntı olacağını sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…