- 4 Eylül 2011
- 3.846
- 12.499
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gayet guzel olmus canim menun , kurabiyeler disinda Aynen arkadasina benzdim ben de , acilen 8 kiko vermem lazim. Bir mucize lazimBugünkü Menüm:
Sabah:
-Yulaf kepekli krep
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme
Ara:
-Filtre kahve
Öğle:
-2 adet haşlanmış yumurta
-Ton balıklı salata (yağsız)
Ara:
-1 küçük muz
-2 adet kurabiye
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 porsiyon portakallı kereviz
sende çok iyi besleniyorsun.menünü kendinmi oluşturuyorsunBugünkü Menüm:
Sabah:
-Yulaf kepekli krep
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme
Ara:
-Filtre kahve
Öğle:
-2 adet haşlanmış yumurta
-Ton balıklı salata (yağsız)
Ara:
-1 küçük muz
-2 adet kurabiye
Akşam:
-1 kase mercimek çorbası
-1 porsiyon portakallı kereviz
owwwwww 8 kilo.tabloya baktım hedefin 50 miYok canim ya sabitlemek fln uhuuu nerdeee Daha 6 kilo en az , belki de 8 kilo fazlam var benim
Günaydıngünaydınlar
If bende de ise yariyor, etkili gercekten. Su an duraklamadansindir, ne kadar surer bilemem ama devam edersen bi gun pat diye gidecektir eminim. If yaparken kalori kisitlamasi yada karatay usulu vs baska birsey yaptin mi ?
hoşbuldum :))Cherryyy hoşgeldinnn
İf e israrla ddevam etmen super
1.5 ayda 4 kilo da süperben de biraz ara vermistim 3 gundur devam ediyorum, yemek listem uzayip gitmesine ragmen kilom sabitti, bugun +100 gordum. Pes etmiycem, ayy senin buraya gelmene cok sevindim, senin gazinla 2 ayda 5 veririm insallah. Lutfen her gun ne yedigini ve hangi zaman araliklarinda yedigini paylasir misin? İf i tam oturmam ve daha dikkatli olmam icin buna ihtiyacim var.
Ayrıca @Verano_porteno da baslamisti birkac gun, devam ediyor musun veranocum
nasılsın doraGünaydın
mrb hoşgeldin öncelikle.tam olarak ıf nedir.kaç saat aralıkla yeniyor yemek.ben çok anlamadım desem.hoşbuldum :))
tabii yazarım neden olmasın. :))
mrb hoşgeldin öncelikle.tam olarak ıf nedir.kaç saat aralıkla yeniyor yemek.ben çok anlamadım desem.
Evde durmuyorum canım sabah çıktım, arkadaşlar da sağolsun bırakmıyorlar kafa dağılıyor dışarıda ama biraz önce kısır yedim, tatlı vs almadım.nasılsın dora
çarşamba menü
kahvaltı..........1 kk peynir,domates,3 zeytin,1 tbe
ara..................1 mandalina
.......................1 sade kahve
öğle...............yarım adana dürüm(ekmek baya küçüktü ama 2 dilim ederdi),10 yaparak marul
ara..................1 sade kahve
akşam............1 tabak zeytinyağlı fasulye,2 bardak ayran,3 kırmızı biber,1 tbe
ara.................20 tane kadar fıstık,yarım muz
dürüm beni aştı zannetim aslında ama kalori hesabımda gayet iyidi
hım denene bilir aslında.ama ben onikiye kadar sanki dayanamam gibiMerhaba Hoşbuldum:)
IF kısaca "aralıklı oruç" olarak nitelendirilen bir diyet türü. 18 saat açlık gerekiyor ama bu açlık süresi akşam saat 18:00 ile ertesi gün 12:00 arasında olduğu için uzun süresi uykuda geçiyor. açlık süresi boyunca şekersiz olması kaydı ile dilediğimiz kadar sıvı tüketme hakkımız var kola dahil. tokluk penceresinde yediğimiz yemek karbonhidrat az olmak üzere dilediğimiz her şeyi ama ölçülü yeme üzerine kurulu. ben tokluk penceresinde o gün canım ne çektiyse yedim kendimi fazla kısıtladım dersem yalan olur zaten zamanla da iştahımda bariz bir körelme oldu. bazı kişiler ketojenik diyet ile birleştiriyor. açlık süresini 16-20-24 saatlik ayarlayanlar da okudum. bu biraz dayanıklılığa göre değişiyor. aslında çok basit bir diyet. başlangıç olarak daha düşük saat dilimleri ayarlayıp kademeli arttırılabilir bence ilk bakışta 18 saat çok gelirse.
ruhun ıyileşsin diyete devam edersin.çok abartmazsan sıkıntı olacağını sanmıyorumEvde durmuyorum canım sabah çıktım, arkadaşlar da sağolsun bırakmıyorlar kafa dağılıyor dışarıda ama biraz önce kısır yedim, tatlı vs almadım.
Ruhuma iyi geliyor ama beden sağlığım diyetim gidiyor