Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Haftasonu if yapmak istiyorum vücut biraz değişiklik istiyor sanırım.
Tamamen durdu kilo vermem.
Dikkat etmedim bu hafta ama aslında 2 lokmayla doydum midem almadı ne dersiniz 3 gün if bedeni biraz alt üst etse zaten listelerimi biliyorsunuz gayet hafiftir biraz daha zorlasam mı?

merhaba,
Kasım'da devam eden diyetimin çakılı kalan son 2 kg'si için buraya geleyim ben de 2 ayda 2 kilo ancak gidecek galiba benden.
Cherryyy hoşgeldinnn
İf e israrla ddevam etmen super
1.5 ayda 4 kilo da süperben de biraz ara vermistim 3 gundur devam ediyorum, yemek listem uzayip gitmesine ragmen kilom sabitti, bugun +100 gordum. Pes etmiycem, ayy senin buraya gelmene cok sevindim, senin gazinla 2 ayda 5 veririm insallah. Lutfen her gun ne yedigini ve hangi zaman araliklarinda yedigini paylasir misin? İf i tam oturmam ve daha dikkatli olmam icin buna ihtiyacim var.
Ayrıca @Verano_porteno da baslamisti birkac gun, devam ediyor musun veranocum

İf agir gibi görünse de değil aslında, sadece gec kahvaltiya ya da direkt ogleye gecmek mesele, yapabiliyorsan hiccc zorluk cekmezsin

Ben bugun yine abarttim, en sert elestirilerinizi bekliyorum arkadaşlar! Buraya yazmazsam da devami gelecek, biliyorum
Akşam
Küçük kase mercimek çorbası
İki lahmacun
Bir kac lokma cevizli sucuk, 1-2 yildir yemiyordum, esim de alinca dayanamadim
Bir halka tatlinin tatliya bandirilmamis hali
İki lokma acma (benim minige vermislerdi, yemedi, ben yedim
Yarim bardak ayran
Az peynir
Az fıstık
3-4 beyaz leblebi
20 kadar zeytin
İki lokma tost(kizima almistim, oruclu oldugum icin canim cekmisti)
Bir yildir buralardayim, menü yazarken hic bbu kadar utanmamistim, bunu kendime ceza olarak yazmam lazimdi

Bu aralar etmiyorum ama yarindan itibaren donucem cunku guzel gitmisti ifle

Orucun ilk gunu fln miydi, kendini durduramamissin gibi duruyor

Başın sağolsun little dora çok üzüldüm. Ancak, hayat devam ediyor işte... Hayat...

Aciktigin zaman kilo veriyorsun

İşte o acıya dayanbildiğin zaman gerçekten erimeye başlıyorsun. Zaten mesele orada. Maalesef ben de o acıyı pek kaldıramayan modellerdenim ama şu an gurul gurul aç olmama ve acı çekmeme rağmen midem küçülüyor, sabretmeliyim diye avutuyorum kendimi. No pain, no gain!

Ya şu if i oturtmayı ben de çok istiyorum. Birkaç gün denedim ama nir boşluk, bir eksiklik vardı sanki hayatımda. Sanki tam oturmamış bir hata yapıyormuşum gibi...

Aynen simdiden siparis aliyorlar walla, anneler soruyor ne istersiniz vs. die. Cok riskli cokkk. Benim hedeften 2 kilo eksik gitmem gerekiyordu, bunun icin 1 ayda 8 kilo vermem lazim

Bir arkadaşım var “acilen 10 kilo vermem lazım” demişti kopmuştum. Onu hatırlattın bana.

Tamam @cherry nin pesinden gidelim, o istikrarlı yapıyor

Ben de merak esiyorum ve sizinle if e takılmak istiyorum. Takibinizdeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…