- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Tamamdırbeni kovsanızda ocağa kadar buralardayım
Aciktigin zaman kilo veriyorsundün acıktım ama ya.müsli bar yedim tutamadım.gerçi çok kalorisi yoktu.ara öğün için iyiydi
Hem de ne risk..Geldim canim geldim insallahaynen ozellikle memlekete donmeden kilo vermem lazim cunku orasi cok riskli
Cherryyy hoşgeldinnnmerhaba,
Kasım'da devam eden diyetimin çakılı kalan son 2 kg'si için buraya geleyim ben de 2 ayda 2 kilo ancak gidecek galiba benden.
Gitmeyecek kilo degil asla ama asilmamiz lazim. Ben de bu ay 2.5 versem ne ala!Son iki buçuk kilom kaldı bu ay gitse o da ne güzel olur
İf agir gibi görünse de değil aslında, sadece gec kahvaltiya ya da direkt ogleye gecmek mesele, yapabiliyorsan hiccc zorluk cekmezsinHaftasonu if yapmak istiyorum vücut biraz değişiklik istiyor sanırım.
Tamamen durdu kilo vermem.
Dikkat etmedim bu hafta ama aslında 2 lokmayla doydum midem almadı ne dersiniz 3 gün if bedeni biraz alt üst etse zaten listelerimi biliyorsunuz gayet hafiftir biraz daha zorlasam mı?
Aynen simdiden siparis aliyorlar walla, anneler soruyor ne istersiniz vs. die. Cok riskli cokkk. Benim hedeften 2 kilo eksik gitmem gerekiyordu, bunun icin 1 ayda 8 kilo vermem lazimHem de ne risk..
Simdi size özel hoşgeldin sofralari kurulur bir kac hafta
Bu aralar etmiyorum ama yarindan itibaren donucem cunku guzel gitmisti ifleCherryyy hoşgeldinnn
İf e israrla ddevam etmen super
1.5 ayda 4 kilo da süperben de biraz ara vermistim 3 gundur devam ediyorum, yemek listem uzayip gitmesine ragmen kilom sabitti, bugun +100 gordum. Pes etmiycem, ayy senin buraya gelmene cok sevindim, senin gazinla 2 ayda 5 veririm insallah. Lutfen her gun ne yedigini ve hangi zaman araliklarinda yedigini paylasir misin? İf i tam oturmam ve daha dikkatli olmam icin buna ihtiyacim var.
Ayrıca @Verano_porteno da baslamisti birkac gun, devam ediyor musun veranocum
Orucun ilk gunu fln miydi, kendini durduramamissin gibi duruyorBen bugun yine abarttim, en sert elestirilerinizi bekliyorum arkadaşlar! Buraya yazmazsam da devami gelecek, biliyorum
Akşam
Küçük kase mercimek çorbası
İki lahmacun
Bir kac lokma cevizli sucuk, 1-2 yildir yemiyordum, esim de alinca dayanamadim
Bir halka tatlinin tatliya bandirilmamis hali
İki lokma acma (benim minige vermislerdi, yemedi, ben yedim
Yarim bardak ayran
Az peynir
Az fıstık
3-4 beyaz leblebi
20 kadar zeytin
İki lokma tost(kizima almistim, oruclu oldugum icin canim cekmisti)
Bir yildir buralardayim, menü yazarken hic bbu kadar utanmamistim, bunu kendime ceza olarak yazmam lazimdi
Son bir ay diye orada da yersin sen şimdiAynen simdiden siparis aliyorlar walla, anneler soruyor ne istersiniz vs. die. Cok riskli cokkk. Benim hedeften 2 kilo eksik gitmem gerekiyordu, bunun icin 1 ayda 8 kilo vermem lazim
Tamam @cherry nin pesinden gidelim, o istikrarlı yapıyorBu aralar etmiyorum ama yarindan itibaren donucem cunku guzel gitmisti ifle
3. Gunuydu ama uyarici cok olunca durum bu oluyorOrucun ilk gunu fln miydi, kendini durduramamissin gibi duruyor
Yok ya burada sikinti yok, burada en guzel evde dokum tavada yaptigimiz biftekler. O da diyet icin sakincali degilSon bir ay diye orada da yersin sen şimdi
Aksam 8 de salata diğer aksama kadar kahve su vs aksam tekrar salata ile 3 gün denerimİf agir gibi görünse de değil aslında, sadece gec kahvaltiya ya da direkt ogleye gecmek mesele, yapabiliyorsan hiccc zorluk cekmezsin
Aynen ya
Üst üste geldi bu aralar, ama inan diğer konular bitti gitti bu evlat acısından farksız.
Bazen herşey boş diyorum salıyorum haklısın, geçmesede acıya alışıyorsun malesef.
Toparlanıyorum inşallah bu ara evde pek durmuyoruz, eşimde eve girmek istemiyor dün hep dışarıda yedik, nereye kadar böyle gider ki bugün evdeyim ve dikkat etmeye başladım.
Sağol canım burada anlatmak bile iyi geliyor.
Aciktigin zaman kilo veriyorsun
Cherryyy hoşgeldinnn
İf e israrla ddevam etmen super
1.5 ayda 4 kilo da süperben de biraz ara vermistim 3 gundur devam ediyorum, yemek listem uzayip gitmesine ragmen kilom sabitti, bugun +100 gordum. Pes etmiycem, ayy senin buraya gelmene cok sevindim, senin gazinla 2 ayda 5 veririm insallah. Lutfen her gun ne yedigini ve hangi zaman araliklarinda yedigini paylasir misin? İf i tam oturmam ve daha dikkatli olmam icin buna ihtiyacim var.
Ayrıca @Verano_porteno da baslamisti birkac gun, devam ediyor musun veranocum
Aynen simdiden siparis aliyorlar walla, anneler soruyor ne istersiniz vs. die. Cok riskli cokkk. Benim hedeften 2 kilo eksik gitmem gerekiyordu, bunun icin 1 ayda 8 kilo vermem lazim
Tamam @cherry nin pesinden gidelim, o istikrarlı yapıyor