Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Ahahaaa benim eşim de öyle :))

Yağ oranı düşük ne güzel masallah, yağ 23 bende en son ne oldu bilmem ama bu bile iyiyken senin ki süperrr

perşembe menü
kahvaltı.............1 haşlanmış yumurta,1 kk peynir,1 tbe,1 domates,7 zeytin
ara......................sade kahve
öğle....................fırınlanmış 2 baget,yarım kepçe yoğurt,1 tbe
ara......................1 mandalina
akşam.................1 porsiyon patlıcan yemeği,2 bardak ayran,2 biber,1 tbe

yurt disinda yasiyorum.1 kizim var.size gore 2 saat fark var.oyuzden benim bildirimlerim biraz gec olur.en son taetildigimda 74 tumboyum 1.67....hedef kilom 63...
hoşgeldin.aramızda yurt dışında yaşayana arkadaş var.kilo bildirimi zaten pazartesi.menü bildirimide gün sonu yada benim gibi 1 gün sonra yazabilirsin

Benim eşim de aynen böyleydi, sürekli çikolata, cips, abur cubur alıp karşımda yiyordu. Bana da şradene sahip ol yeme o zaman deyip pis pis gülüyordu. Yeyip depolayıp hayatında ilk defa 90’ı görünce şok oldu hemen diyete başladı. Şimdi o da yapıyor benimle. Hatta spora da başladı.Diyete başladım dediği andan itibaren çok iradelidir, ciddi ciddi yapar. Onun için şimdilik rahata erdim.

ne güzel destek olması, bizim ki köstek kıskançlıktan yapıyor bence

benim esimde diyete basladi..oda cok iradeli..rejim yapiyosa hedefine ulasmadan birakmaz

merhaba,

dün akşam saat 8:00 civarı 1,5 orta büyüklükte karnıyarık yedim. diğer yarısını yemeğe kortum doğrusu :)
ayran içtim 1 bardak ve sonrasında başka bir katı gıda tüketmedim. yaklaşık 1 saat sonra çay ve kahve içtim.

Bu sabah kahvaltı yapmak istedim çeyrek tost ve burçak kurabi (5-6 tane) yedim.
çay ve kahve içtim.
öğlen 13:00 civarı 1,5 karnıyarık sonra yine 3-5 burçak kurabi. çay ve kahve.
Akşem yemeği yemeyeceğim için gündüz biraz rahat takıldım.
+6 bardak su.

Ben dun aksama kadar gayet iyi gittim ama ben de hastalancam bugun yarin aksam biraz bozdun malesef
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim ekmek
Ogle: 2 parca tavuk
Aksam: 1 parca biftek, az uzum
Buraya kadar hersey guzel
Sonra 1 bardak sut yaninda, 8 tane petibor

Hosgeldin canim tekrardan , ben de yurtdisinda yasiyorum ama donucem son zamanlarim. Ne hayirli esler varmis yaaaa
hosbuldumyurt disinda rejim yapmak daha kolay bence..turkiyede cok zor..adim basi restorant yada yiycek satilan biseyler var..benim oturdugum turk restorant yok..fransiz restorantlarindada yiyemiyoruz haram helale dikkat ediyoruz..

hosbuldumyurt disinda rejim yapmak daha kolay bence..turkiyede cok zor..adim basi restorant yada yiycek satilan biseyler var..benim oturdugum turk restorant yok..fransiz restorantlarindada yiyemiyoruz haram helale dikkat ediyoruz..
Italya ve amerika harici ülkelerin yiyecek kültürü beni de pek zorlamaz ama fransanın sütlü tatlılartıda başarılı sabah da kurvasanlar

Şu regl dönemleri olmasa işimiz daha kolay olurdu.
Ben de bugün azcık çikolata yedim ne yapalım kadın bedeni ruhu bunu istiyor, cinsiyetimizi reddedecek değiliz ya serotoninsiz yaşanmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…