Ahahaaa benim eşim de öyle :))Eşim 29.9 çıktı dün, birde onu 25 seviyesine çeksem ama hiç umru değil.
Yiyende yemeyende ölecek diyor dün deli etti beni.
Yaşlanınca herşey yasak olacakmış şimdi stok yapacakmış. Ben onu her haliyle severmişim :)
Gitti çikolata aldı yedi saat 11 de bana da ısrar etti yemedim.
Ben bu kadar uyaranla iyi dayanıyorum :)))
Bir benim kocamı böyle eşleriniz diyete eşlik ediyor mu birlikte daha kolay olur bence.
Ahaaa minyonlar ve tosuncuk kocalar grubu :)))Ahahaaa benim eşim de öyle :))
Bizde zombi gibi gece uyumayanlar var, ben misal :) saat sorun olmazyurt disinda yasiyorum.1 kizim var.size gore 2 saat fark var.oyuzden benim bildirimlerim biraz gec olur.en son taetildigimda 74 tumboyum 1.67....hedef kilom 63...
21 miii, cok iyi ya. Benim 24-25 falan sanirim, yakinda bakmadım
Yağ oranı düşük ne güzel masallah, yağ 23 bende en son ne oldu bilmem ama bu bile iyiyken senin ki süperrrBenim de 223-24’tü en son. Uzun zamandır diyetisyene gitmediğim için ölçüm yapılmadı. Vücudumda ki yağ yüzdesi %14 müş. Bu çok iyi bir oran demişti diyetisyen. Sporcularda%9-12 arası oluyormuş :))
hoşgeldin.aramızda yurt dışında yaşayana arkadaş var.kilo bildirimi zaten pazartesi.menü bildirimide gün sonu yada benim gibi 1 gün sonra yazabilirsinyurt disinda yasiyorum.1 kizim var.size gore 2 saat fark var.oyuzden benim bildirimlerim biraz gec olur.en son taetildigimda 74 tumboyum 1.67....hedef kilom 63...
Eşim 29.9 çıktı dün, birde onu 25 seviyesine çeksem ama hiç umru değil.
Yiyende yemeyende ölecek diyor dün deli etti beni.
Yaşlanınca herşey yasak olacakmış şimdi stok yapacakmış. Ben onu her haliyle severmişim :)
Gitti çikolata aldı yedi saat 11 de bana da ısrar etti yemedim.
Ben bu kadar uyaranla iyi dayanıyorum :)))
Bir benim kocamı böyle eşleriniz diyete eşlik ediyor mu birlikte daha kolay olur bence.
ne güzel destek olması, bizim ki köstek kıskançlıktan yapıyor benceBenim eşim de aynen böyleydi, sürekli çikolata, cips, abur cubur alıp karşımda yiyordu. Bana da şradene sahip ol yeme o zaman deyip pis pis gülüyordu. Yeyip depolayıp hayatında ilk defa 90’ı görünce şok oldu hemen diyete başladı. Şimdi o da yapıyor benimle. Hatta spora da başladı.Diyete başladım dediği andan itibaren çok iradelidir, ciddi ciddi yapar. Onun için şimdilik rahata erdim.
benim esimde diyete basladi..oda cok iradeli..rejim yapiyosa hedefine ulasmadan birakmazBenim eşim de aynen böyleydi, sürekli çikolata, cips, abur cubur alıp karşımda yiyordu. Bana da şradene sahip ol yeme o zaman deyip pis pis gülüyordu. Yeyip depolayıp hayatında ilk defa 90’ı görünce şok oldu hemen diyete başladı. Şimdi o da yapıyor benimle. Hatta spora da başladı.Diyete başladım dediği andan itibaren çok iradelidir, ciddi ciddi yapar. Onun için şimdilik rahata erdim.
Hosgeldin canim tekrardan , ben de yurtdisinda yasiyorum ama donucem son zamanlarim. Ne hayirli esler varmis yaaaabenim esimde diyete basladi..oda cok iradeli..rejim yapiyosa hedefine ulasmadan birakmaz
hosbuldumyurt disinda rejim yapmak daha kolay bence..turkiyede cok zor..adim basi restorant yada yiycek satilan biseyler var..benim oturdugum turk restorant yok..fransiz restorantlarindada yiyemiyoruz haram helale dikkat ediyoruz..Hosgeldin canim tekrardan , ben de yurtdisinda yasiyorum ama donucem son zamanlarim. Ne hayirli esler varmis yaaaa
Italya ve amerika harici ülkelerin yiyecek kültürü beni de pek zorlamaz ama fransanın sütlü tatlılartıda başarılı sabah da kurvasanlarhosbuldumyurt disinda rejim yapmak daha kolay bence..turkiyede cok zor..adim basi restorant yada yiycek satilan biseyler var..benim oturdugum turk restorant yok..fransiz restorantlarindada yiyemiyoruz haram helale dikkat ediyoruz..
Şu regl dönemleri olmasa işimiz daha kolay olurdu.Ben dun aksama kadar gayet iyi gittim ama ben de hastalancam bugun yarin aksam biraz bozdun malesef
Sabah: 2 yumurta, 1 dilim ekmek
Ogle: 2 parca tavuk
Aksam: 1 parca biftek, az uzum
Buraya kadar hersey guzel
Sonra 1 bardak sut yaninda, 8 tane petibor