- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
Yıllık şeker ve çikolata stoğunuzu toplamadıysanız sorun yok. Şeker mi şaka mı tarafını seç
Keskeeee-200 gördüysen dün yediklerinden devam et yiyerek zayıflayanlar grubuna dahil oldun sanırım
Hosgeldiniyi aksamlar bende size katilmak istiyorum
Menun cok güzelBugünkü Menümü yazayımmm....
Sabah:
-Filtre Kahve
Öğle:
-Kıymalı yumurta
-2 yk karnabahar yemeği
Ara:
-5 küçük gün kurusu kayısı
-Sütlü kahve
Akşam:
-2 yk bulgur pilavı
-7-8 yk susuz nohut
-1 kk beyaz peynir
- yeşilçay
-spor: Leslie 1 mile yapıldı.
Benim dünkü menumun tatlı haliSelam kızlar bugünkü menümcgdmk
Sabah sucuklu yumurta tulum peynir 10 15 zeytin çikolata
Öğle cay supangle
Akşam fırın makarna
Ve regl oldum kafama şeker kavanozunu dayayasım var
Cok da gunahin yokBende günahımı yazayım.
Kahvaltı: 1kk beyaz peynir, 2 zeytin, ceviz büyüklüğünd minik poğaça, çay
Öğle: 1 porsiyon bol salata eşliğinde kısır
Ara: Türk kahvesi
Akşam: Filtre kahve 4-5 fındık
0.5ml su
Selam kızlar bugünkü menümcgdmk
Sabah sucuklu yumurta tulum peynir 10 15 zeytin çikolata
Öğle cay supangle
Akşam fırın makarna
Ve regl oldum kafama şeker kavanozunu dayayasım var
Bende günahımı yazayım.
Kahvaltı: 1kk beyaz peynir, 2 zeytin, ceviz büyüklüğünd minik poğaça, çay
Öğle: 1 porsiyon bol salata eşliğinde kısır
Ara: Türk kahvesi
Akşam: Filtre kahve 4-5 fındık
0.5ml su
Cok guzel menu canim :) if mi denedin yoksa kahvalti mi yapamadin sadece
Dayanabildin miİf deniyorum. Gece resmen mide ağrısı, baş ağrısı ve midemden gelen orkestra sesleri eşliğinde uyudumBu sabah resmen aç kurtlar gibi uyandım ancak sabrrtmeye çalışıyorum. Şimdi bir filtre kahve içtim. En azından 13.00’a kadar sabredebilsem çok iyi olacak.
Kısır turp karnıbahar turşusu beni çok şişirdi. Ama ben gün içinde iyi yersem acıkmıyorum zaten gün içinde ikindide zorlanıyorum genelde.Akşam nasıl dayanıyorsun yaa... Dün 2 yk bulgur, 1 tabak nohut, 1 kk peynir yedim ama gece resmen açtım. Midem ağrıdı hatta açlıktan. Hiçbir şey yemesem öleceğim herhalde
21 miii, cok iyi ya. Benim 24-25 falan sanirim, yakinda bakmadımKısır turp karnıbahar turşusu beni çok şişirdi. Ama ben gün içinde iyi yersem acıkmıyorum zaten gün içinde ikindide zorlanıyorum genelde.
Akşam bi süt yoğurt bile mideni bastırır, birde 4 aydır iyi kilo verdim o gazla gidiyorum sanırım beden kitle indeksim 21 oldu onunda etkisi büyük bence
Halimden memnunum aslında ama durdu gram veremiyorum derdim bu şimdi de. Hedef kiloma gelemedim sporu bıraktım galiba onun etkisi.21 miii, cok iyi ya. Benim 24-25 falan sanirim, yakinda bakmadım
Benim esim de hemen hemen oyle ama yer, sonra da cok kilo aldım derEşim 29.9 çıktı dün, birde onu 25 seviyesine çeksem ama hiç umru değil.
Yiyende yemeyende ölecek diyor dün deli etti beni.
Yaşlanınca herşey yasak olacakmış şimdi stok yapacakmış. Ben onu her haliyle severmişim :)
Gitti çikolata aldı yedi saat 11 de bana da ısrar etti yemedim.
Ben bu kadar uyaranla iyi dayanıyorum :)))
Bir benim kocamı böyle eşleriniz diyete eşlik ediyor mu birlikte daha kolay olur bence.
Cok geçmiş olsun, ptesiye iyiles, bekliyoruzSelam kızlar
Çok koşturmacalı bi hafta oldu benim için. Sonunda da hasta oldum.
Yediklerime pek dikkatte edemedim.
Pazartesi kaldığım yerden devam edeceğim
Dayanabildin mi
Gel gel hepimiz biraz dağıttık bu ara, tabi hakkını yemeyelim düzenli gidenlerde var ama genel olarak toparlanmaya başlıyoruzSelam kızlar
Çok koşturmacalı bi hafta oldu benim için. Sonunda da hasta oldum.
Yediklerime pek dikkatte edemedim.
Pazartesi kaldığım yerden devam edeceğim