Cok iyi besleniyorsun ya, özellikle aksamlari kus kadar yiyorsunsalı menü
kahvaltı........1 kk peynir,1 kaşık çökelek,1 domates,1 tbe,1 bardak çay
öğle..............3 kaşık etli patates ,4 kaşık yoğurt
ara...............1 mandalina,1 avuç kadar leblebi
akşam...........5 kaşık zeytinyağlı börülce,1 kase tavuklu sebze çorba , yarım tbe
ara...............1 müsli bar
Haklısın, yarın herkes yeni bi başlangıç yapsin. Kacamaksiz 2 ay olsun, en azından abartmadanKızlar ben koptum bu ara diyorum da sizlerinde maşallahı var artılar görüyoruz, listeler yok bir rehavet çökmüş gruba.
Destek olalım sorunlar varsa dertleselim ve toparlanalım, zaman azaldı uzun kış akşamları günaha davet gibi zaten.
Tamam yarindan itibaren artik herkesi burada gormek istiyorum, lutfen!
1 kasim itibariyle yeni başlangıç yapalım. İki ayda kilomuza göre 5-10 arasi vermek imkansiz değil
dün acıktım ama ya.müsli bar yedim tutamadım.gerçi çok kalorisi yoktu.ara öğün için iyiydiCok iyi besleniyorsun ya, özellikle aksamlari kus kadar yiyorsun
Yok canim ya sabitlemek fln uhuuu nerdeeeiyidir verano benim kilom fazla olduğundan sıkı tutmaya çalışıyorum.sizlerin artık sabitlenmeye yakın olduğundan ister istemez daha bir rahat olabiliyorsunuz sanırım.ama topiği canlı tutmaya çalışalım.yoksa kopacam ben
Geldim canim geldim insallahEvet ya sen de giremiyorsun, kolera da gitti, e benim de duzenli girdigim soylenemez, takim iyice bosta kaldi. Yarin 1 Kasım, haydi kizlar son iki ay, toparlanalim artik
Cok guzel menu, afiyet olsun canimsalı menü
kahvaltı........1 kk peynir,1 kaşık çökelek,1 domates,1 tbe,1 bardak çay
öğle..............3 kaşık etli patates ,4 kaşık yoğurt
ara...............1 mandalina,1 avuç kadar leblebi
akşam...........5 kaşık zeytinyağlı börülce,1 kase tavuklu sebze çorba , yarım tbe
ara...............1 müsli bar
Kac kilo gitti simdiye kadar?merhaba,
Kasım'da devam eden diyetimin çakılı kalan son 2 kg'si için buraya geleyim ben de 2 ayda 2 kilo ancak gidecek galiba benden.
Kac kilo gitti simdiye kadar?
Canim kaybın icin çok üzgünüm, umarım kısa zamanda toparlanırsın eminim çok zordurCanlı cenaze gibi oldum, biraz zamana ihtiyacım var sanırım.
Bugün tartıldım 53 ama regli dönemim davul gibi oldum streste çok etkiledi.
Günlerdir tüm gün boyunca birşey yemiyorum, akşam pek yemekte yapmadığım için börek makarna gidiyor.
Su hiç içmez oldum velhasıl toparlanmak istiyorum en yakın zamanda.
If bende de ise yariyor, etkili gercekten. Su an duraklamadansindir, ne kadar surer bilemem ama devam edersen bi gun pat diye gidecektir eminimDiyete başladığımda kilom 56.6'ydı galiba şimdi 52,5 46 gün oldu başlayalı. intermittent fasting diyeti uyguluyorum ama şu son kilo yaklaşık 15 gündür değişemedi.
Evet dun tabloya baktim bir de ne gorim , hussuk bizi ikiyle carpmisSon iki buçuk kilom kaldı bu ay gitse o da ne güzel olur
Puanı boşver, bu kadar zayıflayabilmenin mutluluğu paha biçilemez:) en son 5yil önce bu kilodaydım:)Evet dun tabloya baktim bir de ne gorim , hussuk bizi ikiyle carpmismasallah cok guzel verdin
Tahmin edebiliyorum mutlulugunu, benim en sevdigim kismi alisveris oluyor. Deniyorsun oluyor, deniyorsun oluyor. Kisitlama yok, popomu kapasin, aman midem cikti , aman siyah alim zayif gostersin flnPuanı boşver, bu kadar zayıflayabilmenin mutluluğu paha biçilemez:) en son 5yil önce bu kilodaydım:)
Ahahaa evet:) kemer eskittim bir ayda iki yeni kemer aldım pantolonlar belden düşüyor. Alışveriş Yapmam lazimTahmin edebiliyorum mutlulugunu, benim en sevdigim kismi alisveris oluyor. Deniyorsun oluyor, deniyorsun oluyor. Kisitlama yok, popomu kapasin, aman midem cikti , aman siyah alim zayif gostersin fln
Masallah tu tu tuAhahaa evet:) kemer eskittim bir ayda iki yeni kemer aldım pantolonlar belden düşüyor. Alışveriş Yapmam lazim