Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

cgdmk cgdmk ben bu hafta sabitim kilo olarak. Benim kilomu güncellerden sevinirim. Ceza spor olabilir. Ben geçen gün ilk defa leslie yaptım. Yalnıx cidden eğlenceli ve şu an kalçamda acı var resmen :KK70:çok hafif gibi görünüyor yaparken. Birde eğlenceli ama bildiğin sonradan kasların çalıştığını hissettim. Leslie yapabiliriz bence :KK66:

Bugünkü Menüm:

Sabah:
-Yulaf kepeği krepi
-2 dilim keçi peyniri
-1 dilim hindi füme
-yeşil çay

Öğle:
-Peynirli omlet

Ara:
-filtre kahve

Akşam:
-1 kase tarhana çorbası
-1 porsiyon ıspanak

Ara:
-Türk kahvesi

cgdmk cgdmk ben bu hafta sabitim kilo olarak. Benim kilomu güncellerden sevinirim. Ceza spor olabilir. Ben geçen gün ilk defa leslie yaptım. Yalnıx cidden eğlenceli ve şu an kalçamda acı var resmen :KK70:çok hafif gibi görünüyor yaparken. Birde eğlenceli ama bildiğin sonradan kasların çalıştığını hissettim. Leslie yapabiliriz bence :KK66:
Spor mu hınk zınk ☺️
Bilemedim :KK70:

Canlı cenaze gibi oldum, biraz zamana ihtiyacım var sanırım.
Bugün tartıldım 53 ama regli dönemim davul gibi oldum streste çok etkiledi.
Günlerdir tüm gün boyunca birşey yemiyorum, akşam pek yemekte yapmadığım için börek makarna gidiyor.

Su hiç içmez oldum velhasıl toparlanmak istiyorum en yakın zamanda.

Kizlar kus bakmayin bu hafta hic gelemedim. Zaten dikkat de edemedim bu hafta cok hareketli olmama ragmen fazla ciktim. Adet oncesi diye sanirim 1 kiloya yakin fazla ciktim. cgdmk cgdmk 60.3 geldim dun. Kendime ceki duzen vermem lazim bir an once:KK43::KK43: sizzler ne alemdesiniz?

Aynen, bi yaptirim olmali. Arkadaşlar ben her ne kadar kaptan olarak gorunsem hepimizin toparlanmaya, kilo vermeye ihtiyacimiz iht, yoksa burada olmazdik. Topigi hepimiz sahiplenelim, ben yazmayinca bana da hooopp noluyor deyin :KK66:

Aynen, ben de daha fazla aktif olucam artik, epey toparladim sayılır işlerimi.
ara ara da girsen çok faydası olur bizler için

Kizlar kus bakmayin bu hafta hic gelemedim. Zaten dikkat de edemedim bu hafta cok hareketli olmama ragmen fazla ciktim. Adet oncesi diye sanirim 1 kiloya yakin fazla ciktim. cgdmk cgdmk 60.3 geldim dun. Kendime ceki duzen vermem lazim bir an once:KK43::KK43: sizzler ne alemdesiniz?
iyidir verano benim kilom fazla olduğundan sıkı tutmaya çalışıyorum.sizlerin artık sabitlenmeye yakın olduğundan ister istemez daha bir rahat olabiliyorsunuz sanırım.ama topiği canlı tutmaya çalışalım.yoksa kopacam ben:KK70:

Günlerdir tüm gün boyunca birşey yemiyorum, akşam pek yemekte yapmadığım için börek makarna gidiyor.

canım buraya takılmaya çalış.bırakma kendini.şu yıldönümünden beridir baya bıraktın kendini.silkelen bence.

salı menü
kahvaltı........1 kk peynir,1 kaşık çökelek,1 domates,1 tbe,1 bardak çay
öğle..............3 kaşık etli patates ,4 kaşık yoğurt
ara...............1 mandalina,1 avuç kadar leblebi
akşam...........5 kaşık zeytinyağlı börülce,1 kase tavuklu sebze çorba , yarım tbe
ara...............1 müsli bar

canım buraya takılmaya çalış.bırakma kendini.şu yıldönümünden beridir baya bıraktın kendini.silkelen bence.
Üst üste geldi bu aralar, ama inan diğer konular bitti gitti bu evlat acısından farksız.
Bazen herşey boş diyorum salıyorum haklısın, geçmesede acıya alışıyorsun malesef.
Toparlanıyorum inşallah bu ara evde pek durmuyoruz, eşimde eve girmek istemiyor dün hep dışarıda yedik, nereye kadar böyle gider ki bugün evdeyim ve dikkat etmeye başladım.
Sağol canım burada anlatmak bile iyi geliyor.

Kızlar ben koptum bu ara diyorum da sizlerinde maşallahı var artılar görüyoruz, listeler yok bir rehavet çökmüş gruba.
Destek olalım sorunlar varsa dertleselim ve toparlanalım, zaman azaldı uzun kış akşamları günaha davet gibi zaten.

Üst üste geldi bu aralar, ama inan diğer konular bitti gitti bu evlat acısından farksız.
Bazen herşey boş diyorum salıyorum haklısın, geçmesede acıya alışıyorsun malesef.
Toparlanıyorum inşallah bu ara evde pek durmuyoruz, eşimde eve girmek istemiyor dün hep dışarıda yedik, nereye kadar böyle gider ki bugün evdeyim ve dikkat etmeye başladım.
Sağol canım burada anlatmak bile iyi geliyor.
tabiki canım.anlattıkça rahatlar insan

Hepsi ust uste geldi, ama ipi birakma, ptesiye kadar dinlen, arti da gelsen ptesi bbildiriminle tekrar devam :KK66:

Evet ya sen de giremiyorsun, kolera da gitti, e benim de duzenli girdigim soylenemez, takim iyice bosta kaldi. Yarin 1 Kasım, haydi kizlar son iki ay, toparlanalim artik

X