- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
iki ay var verirsin.bende 60'ı hedefledim yeni yıla kadar.boyun kaçtı seninKizlar tartildim 72 kiloyumyilbasina kadar bes kilo vereydim iyiydi.benim ilk hedefim 64u gormek sonrasinda 58 olmak istiyorum hadi bismillah.
günün toplam menülerini yazıyoruz.hepsi bir artada olmuş oluyor.ekmeği seviyormusun.çok olmamışmı 4 dilimBuarada sabah kahvaltimi yazayim ben bianda kesmiyorum bianda kesince cabuk pes ediyorun azaltarak midemde ufaliyor alisiyor.sabah kalkar kalkmaz iki bardak su ictim
Kahvalti.
4 dilim tam bugday ekmegi
Bir cay kasigi recel
Bir yemek kasigi lor
Bir haslanmis yumurta
Iki bardak cay
Canim ekmek çok olmuş bence, ne kadar ekmek yersen o kadar çabuk acıkırsın. Peynirle yumurtayı arttırabilirsin mesela, bir de yeşillik ve kuruyemiş eklersen kahvaltına çok uzun süre tok tutar seni.Buarada sabah kahvaltimi yazayim ben bianda kesmiyorum bianda kesince cabuk pes ediyorun azaltarak midemde ufaliyor alisiyor.sabah kalkar kalkmaz iki bardak su ictim
Kahvalti.
4 dilim tam bugday ekmegi
Bir cay kasigi recel
Bir yemek kasigi lor
Bir haslanmis yumurta
Iki bardak cay
Tesekkurler :) O zaman puanım 13çok basit puan hesabı
Bir önceki kilon 65.6,
Yeni kilon 65.0 ise;
65.6-65.0=0.6
0.6x1000=600
600/65.6=9.1 için 9 puanın var. Ama noktadan sonraki sayı 5 ve üzeri olsaydı yuvarlanıp 10 puan olacaktı
Aynen öyle canımİyi aksamlar canım. Evet aynı hesapliyoruzolsun cok bi arti değil. Yaz başındaki heveslerimiz nerede yaa dimi? Simdi o zamanki gibi yapamıyorum ama bırakmiyorum da.
Cezaya hep birlikte karar verelim zira benim de ceza yemem lazimcgdmk ya gerçekten çok iyi gidiyorduk birden durgunlaştık. Ben de boşladım biraz. Cezamız ne olacak? Bence bu salmaların bir cezası olmalı ki kendimize gelelim. Cgdmk sen kes uygun cezayı
Aynen, bi yaptirim olmali. Arkadaşlar ben her ne kadar kaptan olarak gorunsem hepimizin toparlanmaya, kilo vermeye ihtiyacimiz iht, yoksa burada olmazdik. Topigi hepimiz sahiplenelim, ben yazmayinca bana da hooopp noluyor deyingünaydınlar.topik baya sessizleşmiş.her gün menü hesabı vermek iyi oluyordu aslında
Aynen, ben de daha fazla aktif olucam artik, epey toparladim sayılır işlerimi.asılalım ya günlük girebilenlerle.
Ben de merak ettimsarraf nerelerdesin bayadır yoksun.sıkıntı yoktur umarım
Ben detek tek alıntılıyorum.aktif görülelim diye.toplu mesaj yapacaktım.sayfa sayısı aksın gitsinnn
Kilo bildirimi yaparken de hedefimizi yazarsak karışıklık olmaz, ben de listeye 57.9 yazdım. Buraya da yazmış olayimgeçen hafta yanlış hatırlamıyorsam hedefimi 66,7 diye tutmuştum.sayfalara baktım ama bulamadım.bu durumda hedefi tutturdum.gelecek haftaya hedefim 66
Evet burasi gerçekten ipi birakmamam icin bir sebep benim dekesinlikle ya.çok gaza geldim yarım bırakmak istemiyorum. ne kadarda diyetisyene gitsem de kadınlar kulübü motive ediyor beni her anlamda.
Halbuki ne de güzel ziplardinAynen öyle canımben kilo dışındaki şeylere odaklanmak istiyorum aslında biraz da ondan kaynaklanıyor sanırım haftada iki gün havuza gidiyorum o biraz dengede tutuyor yoksa spor aşkı maşkı kalmadı
Ah ah hem oynar hem de zıplardım amaHalbuki ne de güzel ziplardin
Yuzme de çok iyi ama