Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Buarada sabah kahvaltimi yazayim ben bianda kesmiyorum bianda kesince cabuk pes ediyorun azaltarak midemde ufaliyor alisiyor.sabah kalkar kalkmaz iki bardak su ictim
Kahvalti.
4 dilim tam bugday ekmegi
Bir cay kasigi recel
Bir yemek kasigi lor
Bir haslanmis yumurta
Iki bardak cay

günün toplam menülerini yazıyoruz.hepsi bir artada olmuş oluyor.ekmeği seviyormusun.çok olmamışmı 4 dilim

Canim ekmek çok olmuş bence, ne kadar ekmek yersen o kadar çabuk acıkırsın. Peynirle yumurtayı arttırabilirsin mesela, bir de yeşillik ve kuruyemiş eklersen kahvaltına çok uzun süre tok tutar seni.
Elbette başaracaksın, beraber başaracağız

İyi aksamlar canım. Evet aynı hesapliyoruz olsun cok bi arti değil. Yaz başındaki heveslerimiz nerede yaa dimi? Simdi o zamanki gibi yapamıyorum ama bırakmiyorum da.
Aynen öyle canım ben kilo dışındaki şeylere odaklanmak istiyorum aslında biraz da ondan kaynaklanıyor sanırım haftada iki gün havuza gidiyorum o biraz dengede tutuyor yoksa spor aşkı maşkı kalmadı

Selam kızlar bugünkü menüm
Sabah iki haşlanmış yumurta yaklaşık 20 zeytin, tulum peynir ceyrek simit
Öğle veya ara yok, ya da söyle; iki çiğ fındık yedim sayayım mi:))
Akşam bezelye pilav.az yedim ama. Cayı da sade içiyorum bu akşam, yuppi

cgdmk ya gerçekten çok iyi gidiyorduk birden durgunlaştık. Ben de boşladım biraz. Cezamız ne olacak? Bence bu salmaların bir cezası olmalı ki kendimize gelelim. Cgdmk sen kes uygun cezayı
Cezaya hep birlikte karar verelim zira benim de ceza yemem lazim
Ama ben buraya yazamasam da diyeti boslamiyorum

günaydınlar.topik baya sessizleşmiş.her gün menü hesabı vermek iyi oluyordu aslında
Aynen, bi yaptirim olmali. Arkadaşlar ben her ne kadar kaptan olarak gorunsem hepimizin toparlanmaya, kilo vermeye ihtiyacimiz iht, yoksa burada olmazdik. Topigi hepimiz sahiplenelim, ben yazmayinca bana da hooopp noluyor deyin

geçen hafta yanlış hatırlamıyorsam hedefimi 66,7 diye tutmuştum.sayfalara baktım ama bulamadım.bu durumda hedefi tutturdum.gelecek haftaya hedefim 66
Kilo bildirimi yaparken de hedefimizi yazarsak karışıklık olmaz, ben de listeye 57.9 yazdım. Buraya da yazmış olayim

Aynen öyle canım ben kilo dışındaki şeylere odaklanmak istiyorum aslında biraz da ondan kaynaklanıyor sanırım haftada iki gün havuza gidiyorum o biraz dengede tutuyor yoksa spor aşkı maşkı kalmadı
Halbuki ne de güzel ziplardin
Yuzme de çok iyi ama

Dunku menüm
Orucluydum aksam kıymalı patlican yemegi
İki biber dolmasi
Biraz kavun
Az peynir
Az ev yapimi şehriye çorbası
Yoğurt
Az yoğurtlu kabak
Biraz fistik
Biraz sonrasında bir dilim ekmek kadar üzerine çikolata
Misafirliğe gittik
1 dilim kremalı kek
1 kuru pasta
1 gelin bohcasi dediklerinden
Evet cok oldu farkındayım
Bugün kilom sabitti yine de

Bugün
Yine orucluydum
Dunden kalan yemekleri yedim
Kiymali patlıcan yemegi
2 biber dolması
Bir bardak ayran
Az yoğurtlu kabak
Az peynir
Fistik ve yine 1 dilim ekmek kadar üzerine çikolata
Yarına en azından yine sabit gelsem iyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…