Sen karataya başlayınca bi heveslendim de, kahvaltım sıkıntıHadi bakalım, uzun soluklu olur umarım
Olmazsa Karatay a beklerim
Hepimiz imamiz
Sen karataya başlayınca bi heveslendim de, kahvaltım sıkıntı
Çoğu zaman leptini çalıştırıyorum ama, diyet yapsam da yapmasam da, eskiden kalma alışkanlık oldu bende 3-4 yil yapinca.
Kahvaltı yapmadigim günler if yapiyorum falan karman corman bi haldeyim.
Benim yaz başındaki hirsima dönmem lazim, 25 günde falan 5 kilo vermiştim. Ama kus kadar yiyordum. Simdi eser yok
Ne yapsak kizlar, gaza getirici, motive edici fikirlerinizi bekliyorum, hep beraber yapalim. Su puanlama da olmasa hepten koyvericem..
Halledersin benceSen karataya başlayınca bi heveslendim de, kahvaltım sıkıntı
Çoğu zaman leptini çalıştırıyorum ama, diyet yapsam da yapmasam da, eskiden kalma alışkanlık oldu bende 3-4 yil yapinca.
Kahvaltı yapmadigim günler if yapiyorum falan karman corman bi haldeyim.
Ahah bence de imam şaşıracak yoksa
Kesinlikle, kısa vadeli programlar kalıcı olmaz gibime geliyorBence çözüm için naçizhane fikrimi söyleyeyim uzun dönem aynı proğram üstünden gitmek
Kesinlikle, kısa vadeli programlar kalıcı olmaz gibime geliyor
YaaaaBende olmuyor, hatta karatay harici hiçbirinden sonuç alamadım.
Zaten 21 -gün kuralıda kesinlikle çok önemli
Yaaaa
Sen de mi Karataycısın
Ne kadar süre yaptın?
Haklısın 21gün çok önemli
4 yil kadar once 60 kiloya çıkmıstım o zaman 11 kilo verdim.
Bu yıl haziran 20 gibi 62 kiloyu görünce tekrar başladım 4 aydir yine karatay yapiyorum.
Ama ben kafama göre takılıyorum listem yok.
Aslında sorun su ki, belli bi diyetten ziyade yeme duzeni oluşturmak istiyorum, geçen yıl bi yil boyunca diyet yapmaktan cok sıkıldım ve bundan sonrasını da diyetle devam etmek istemiyorum. Ayca kaya nin herseyden ölçülü yeme olayi surdurulebilirlik açısından iyi, karatayin leptiniyle. Bazen de if yaparim, boylelikle diyet yapiyor gibi de algilamaz beynim, sıkılma da.Halledersin bence
Bi kaç güne düzene oturur.
Harikasıntam hayalim.
Şuan bende 61 kiloyum hedefim 55 ama gönlümden geçen 50.
Karatayla listeye gerek duymuyor insan. O an en sağlıklısı neyse o.
En güzel yanı da bu
Aslında sorun su ki, belli bi diyetten ziyade yeme duzeni oluşturmak istiyorum, geçen yıl bi yil boyunca diyet yapmaktan cok sıkıldım ve bundan sonrasını da diyetle devam etmek istemiyorum. Ayca kaya nin herseyden ölçülü yeme olayi surdurulebilirlik açısından iyi, karatayin leptiniyle. Bazen de if yaparim, boylelikle diyet yapiyor gibi de algilamaz beynim, sıkılma da.
Kalori de sayabilirim ama onu gram gram sürekli yapamam. Ayca kayanin kayaninki günlük olculer. 1 su bardağı, 1 kepce gibi.
Kızlar kısacası hedefimiz ideal kilomuza inmek olduğuna göre, benim zafere giden yollarıma takilmayin, süreye ve neticeye bakalım
Yılbaşına tam 70 gün var..
Yaklaşık 2.5 ay..
Ben açıkçası bu kadar takilacagimi dusunmemistim hic.
Ama şimdi yumurta kapi hesabina donmemesi icin kalan zamani iyi degerlendirmem lazim yoksa bi b
bakmisim ki yaz gelmis..
Vermem gereken 10 kilo var, ayda 4 kilo vermem lazım, 6-7 bile cok iyi gelecek..
Yani ayda 2-3 bile yeter.. zor değil..
Ilk verdigimde 3 yıl korudum sağlıklı beslendim, son yıl biraz saldım kendimi sabah simit, öğlen ekmek arası birseylerle eşime uydum sonuç hiç görmediğim bir rakam 62.
Geçen hafta 52 bu hafta tartılamadım, yarın bildirim yaparım insallah.3 yıl çok iyi bi süre.
İnsanın canı çekiyor, hele bi de yanında yiyen biri varsa daha da kötü
Şuan kaç kilosun.?
En son 35 görmüştüm