Aslinda saglikli beslenmeye calisiyorum sadece. Birebir karataya uyamiyorum malesef. Aksama kadar bir sey yemem dedim ama oglen acikinca evde sarma vardi. Az bisey yedimSenin menün de çok güzel
Sadece kahvaltı da mı Karatay yapıyorsun. Yoksa bugün mü böyle oldu
Bu liste de degisikmis. Haftaya kilo bildirimini marka ettimBen de bugunden itibaren tekrar baslayayim mmen paylasimina inşallah
Sabah 2 dilim ekmek patatesli yumurta 1 yemek kaşığı kadar recel domates zeytin
3 tahıl 2 et 1 meyve 2 yağ
Akşam bir bardak ayran yağsız tavuk kapama
2.5 et 1/2 sut
1 tahil, 1.5 sut, 2 meyve hakkım kaldi.
1.5 et fazladan yedim..
1100 su, suyu cok azalttim bu aralar
Ooo 800 gitmis dunden beri
Dün başladım bugun -900le uyandımBu liste de degisikmis. Haftaya kilo bildirimini marka ettim
sende benim gibi hesap işine girmişsin. bir bardak ayran 1 sütmü sende.bende iki kaşık yoğurt ,1 bardak ayran 1 süte karşılık geliyorBen de bugunden itibaren tekrar baslayayim mmen paylasimina inşallah
Sabah 2 dilim ekmek patatesli yumurta 1 yemek kaşığı kadar recel domates zeytin
3 tahıl 2 et 1 meyve 2 yağ
Akşam bir bardak ayran yağsız tavuk kapama
2.5 et 1/2 sut
1 tahil, 1.5 sut, 2 meyve hakkım kaldi.
1.5 et fazladan yedim..
1100 su, suyu cok azalttim bu aralar
Vauvv süpermişDün başladım bugun -900le uyandımama isvecimsi diyet gibi de oldu, yani ortaya karışık insallah bozmam da ptesiye 57yi ucundan görürüm
evet bende benzerini uyguluyorumBu bi çeşit diyet mi!
tahıl, et,süt ölçüleri yazıyor
büyüksün kaptanHepimiz imamiz
bende görebilecekmiyim ellileri
Eveeet hep beraber göreceğizbende görebilecekmiyim ellileri
Masallah işte buDün başladım bugun -900le uyandımama isvecimsi diyet gibi de oldu, yani ortaya karışık insallah bozmam da ptesiye 57yi ucundan görürüm
Günaydın bazen ne çok şey atlıyorum, uzun zamandır yoğurt kürü yapmıyordum hatırlattığın iyi oldu canım.günaydınlar
kahvaltı..........1 kk peynir,1 domates,1 dilim ıspanaklı börek,1 bardak çay
öğle...................3 kaşık kuru fasulye,2 kaşık pilav,4 kaşık yoğurt
akşam...............1,5 köfte kadar fırınlanmış et,1 kaşık pilav,4 kaşık kadar fırınlanmış domates,1 acı biber,yarım tbe
aralarda.....1 fincan kadar leblebi,1 litre ödem atıcı çay,1 dilim fit kek(70 kalori dilimi)
yatmadan yoğurt biber limon kürü
ay inşallah şu 65 'e insem bi oh çekecemEveeet hep beraber göreceğiz
acı pul biber kullandım şu bağrrsak sıkıntım için belki iyi gelirGünaydın bazen ne çok şey atlıyorum, uzun zamandır yoğurt kürü yapmıyordum hatırlattığın iyi oldu canım.
Bu gece 1haftalık başlayayım kilo vermem azaldı bu ara
Ben bu karışıma ilave zerdeçal koyuyorum, 1 haftada sadece bununla 1 kilo vermiştim tekrar yapmakta fayda var.acı pul biber kullandım şu bağrrsak sıkıntım için belki iyi gelir