Kilo vereyimde yaz başında bende düşünüyorum.KIZLAR SOĞUK LİPOLİZ YATIRMAYA KARAR VERDİM BACAK VE BASEN BÖLGESİ İÇİN :) RANDEVUMU ALDIM
inşallah canım çünkü benim vucut tipi orantısız üstüm ince ama basen problemim var buda her giydiğim kıyafeti etkiliyo üstüm s beden altımsa l beden umarım bu durumdan kurtulurum 10 seans gidicem inşallah :)Kilo vereyimde yaz başında bende düşünüyorum.
Sonuclarını merak ederim yaz bizede.
Insallah maksimum fayda görürsün
Benzer sorun bende de var. Alt bedenim 36 üst 38. Kollarım incelmiyor. Hoş ben de incelmesi icin pek bir çaba sarfetmiyorum ama gene de durum sinir bozucu.inşallah canım çünkü benim vucut tipi orantısız üstüm ince ama basen problemim var buda her giydiğim kıyafeti etkiliyo üstüm s beden altımsa l beden umarım bu durumdan kurtulurum 10 seans gidicem inşallah :)
Ben de alt ust 36 suan ama ayva göbek gitmiyor sanirim 45 kilo olsamda kalacak duruma göre yaptirmak istiyorum.inşallah canım çünkü benim vucut tipi orantısız üstüm ince ama basen problemim var buda her giydiğim kıyafeti etkiliyo üstüm s beden altımsa l beden umarım bu durumdan kurtulurum 10 seans gidicem inşallah :)
duvara şınav çok iyi kollar ve üst beden için.tavsiye eerimBenzer sorun bende de var. Alt bedenim 36 üst 38. Kollarım incelmiyor. Hoş ben de incelmesi icin pek bir çaba sarfetmiyorum ama gene de durum sinir bozucu.
Çok teşekkür ederim Bilgi icin, deneyeceğimduvara şınav çok iyi kollar ve üst beden için.tavsiye eerim
2 bardak ayran 1 süt, ya da 3 yemek kaşığı yogurt da 1 sutsende benim gibi hesap işine girmişsin. bir bardak ayran 1 sütmü sende.bende iki kaşık yoğurt ,1 bardak ayran 1 süte karşılık geliyor
Bugun tartildiysan yazayım canımcgdmk
Ayy çok koptum biliyorum bu ara bi yoğunluk var. Hiç bir şeye yetişemiyorum.
Dün bildirim de yapamadım
Kaydediyorum.Geçmişi de okuyamadım.
Geçen hafta: 55.5
Bu hafta: 55.8
Yani kurtulamadım şu 55’ten yaa..
Evet ya. Geçmişi okudum da bi yazın çok güzel olmuş. Alıntı yapacaktım hatta. Beni gayet motive etti, yarın spora gidicem. Bu ara çok boş boğaz oldum ben. Yarın toparlanıyoruz Çiğdem hadi bakalım..Kaydediyorum.
Evet bi adapte olamadık..
Doğum yapmıştın di mi? O sorun bende de varBen de alt ust 36 suan ama ayva göbek gitmiyor sanirim 45 kilo olsamda kalacak duruma göre yaptirmak istiyorum.
Zaten göbek basen gibi yerlerde toplanmasa grubumuzda kilo problemi olmayacak.
Yok canım bende çocuk yok, ama uzun zaman tedavi var hormon ilaçları beni mahvettiDoğum yapmıştın di mi? O sorun bende de var
Evet canım hormon ilaçları gerçekten şişiriyor. Allah en kısa zamanda nasip eder inşallah. Yine iyi kilo vermişsin öyle..Yok canım bende çocuk yok, ama uzun zaman tedavi var hormon ilaçları beni mahvetti
Canim seni de listeye alıyorum?kahvaltı 1 yumurta 1 yumurta sarısı peynir sekersiz çay
20 dk yürüyüş
kilom 56,4 çıktı sabah :)