Senin menün de çok güzelSelamlar
Bugünkü menüm
Sabah: karatay
Oglen: 5 zeytinyağlı sarma
Ara: 1 kare bitter çikolata
Aksam: zeytinyağlı ıspanak, yoğurt
Bol bol su. Suyu hiç yazmıyorum ama baya su tüketen biriyim zaten. En az 2 litre tüketiyorum günde.
Spor olarak da cocuk pesinde koşturmaca. Kızım bugün ayrı bir enerjikti epey yordu beni. 2 yaştan dolayı mi yoksa tatilde kuzenim sağolsun çikolatayla tanıştırdı. Bugün de istedi ve yedi biraz. Onun verdiği enerji midir bilemiycem
Teşekkürler canım, sürahiyi doldurup göz önüne bir yere koysan ulaşabilirsin bu rakamlara
Yada su hatırlatıcı programlarla da halledebilrsin. Ben o şekilde başlamıştım :)
Evet senin su miktarın bi kaç gündür dikkatimi çekiyor. Önce ki gün 0,5 ti. Bugün 1lt
Erteleme yarın, bakalım ne kadar içebileceksinHepsini yapıyorum, ama erteliyorum biraz sonra, şu işten sonra diye diye sallıyorum.
Eskiden iyidi son 1 ayda midem almıyor.
Gaza geldim 2lt altına inen yok.
Yarın sıkı tutucam söz
Zaten program 1700ml hesapliyor, yazdiktan sonra 600 ml daha ictimErteleme yarın, bakalım ne kadar içebileceksin
Limon ve nane yaprağıyla aroma ver istersen. Miden de almamazlık yapmaz hem
İyi olmana sevindim, merak etmistimKizlar selam merak etmeyin iyiyim , kus bakmayin. Telefonun dokunmatiginde sorun vardi , yazdiklarinizi okudum ama yazamadim. Sifremi unutunca baska yerden de giremedim
Guncel kilom : 59.4cgdmk cim puani ikiye mi bolucez bakiyim de hesaplayim
Süpersin, afiyet olsunZaten program 1700ml hesapliyor, yazdiktan sonra 600 ml daha ictim
Artı görmüşsün, ödem mi yaptın?Ben bildirim yapmadan çıktım
Gecen hafta 59.2
Bu hafta 59.4
Puan 3..
Hersey olabilirArtı görmüşsün, ödem mi yaptın?
Ben de bugunden itibaren tekrar baslayayim mmen paylasimina inşallah
Sabah 2 dilim ekmek patatesli yumurta 1 yemek kaşığı kadar recel domates zeytin
3 tahıl 2 et 1 meyve 2 yağ
Akşam bir bardak ayran yağsız tavuk kapama
2.5 et 1/2 sut
1 tahil, 1.5 sut, 2 meyve hakkım kaldi.
1.5 et fazladan yedim..
1100 su, suyu cok azalttim bu aralar
Bu hesabı bende anlayamıyorum.Bu bi çeşit diyet mi!
tahıl, et,süt ölçüleri yazıyor
Evet canım, ayca Kaya'nın. 4 sene kadar önce kitabini almıştım, karatayla onun. Karatay daha aklıma yatınca bu kaldi. İkiser gun yapıp birakiyordum saymadan dolayi. Bugün basladim yine bakalımBu bi çeşit diyet mi!
tahıl, et,süt ölçüleri yazıyor
Hersey olabilir
Yemekten kesemiyorum, suyu azalttim, regl yeni bitti vs bahane cok
Yok canım ayca Kaya'nın 5333 diyeti, ben 4232 yapıyorum. Kilo ve boya göre değişiyor rakamlar. Diyetisyenler de onu uyguluyor
Hersey olabilir
Yemekten kesemiyorum, suyu azalttim, regl yeni bitti vs bahane cok
Benim yaz başındaki hirsima dönmem lazim, 25 günde falan 5 kilo vermiştim. Ama kus kadar yiyordum. Simdi eser yokMaaşallah bahanelerin ardı arkası kesilmiyor
Ama böyle olmaz
Eski düzene dönmek lazım
Hadi bakalım, uzun soluklu olur umarımEvet canım, ayca Kaya'nın. 4 sene kadar önce kitabini almıştım, karatayla onun. Karatay daha aklıma yatınca bu kaldi. İkiser gun yapıp birakiyordum saymadan dolayi. Bugün basladim yine bakalım
İmamin dediğini yap, yaptığını yapmaImam bunu yaparsa cemaat neler yapmaz
Al benden de o kadarImam bunu yaparsa cemaat neler yapmaz