Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

2 kiloyu tamamen kaybetmeden toparlan canım

Selam kızlar

Çarşamba: 62
Pazartesi: 61.3
Fark: 700gr
Geçen hafta bildirim yapmadığım için 2 ye bölüyorum.

Karatay a devam ediyorum, şimdilik çok güzel

Sizde durumlar nasıl ?
Karatay efsaneeeee, zamanında 25 günde yaklaşık beş kilo verdim ben Karatay’la, diyabetin esiginden döndüm. Hep yanlış anlaşılıyor bu hatun, kıymeti geç bilinenlerden olmaz ins. Şifan olsun arkadasım:)

Ay hosgeldin, cok merak ettik. Zaten sustu buralar hep

Evettt gerçekten efsaneeeeee. Diyet değil sağlıklı beslenme resmen. Umarım bende senin gibi verebilirim

Evet öyle hep dalga geçiyorlar Canan hocamla. Ne yiyeceğiz herşey yasak gibi. Halbuki sağlıklı olan herşey serbest
Keşke anlasalar.
Teşekkürler

Bugün canım hiçbirsey istemedi.
Kahvaltı:1 haslanmiş yumurta, yarım muz
Öğlen: yarım bardak süt, yarım muz
Akşam:1 haslanmış yumurta
1lt yakın su
Eşim toplantida geç gelecek yemekte yapmadım böyle saçma bir liste oldu:)

Kızım sürekli rahatsız ettiği için uzun uzun yazamıyorum. Sağolsun sinir harbi yaşatıyor bana şu anda. Kilo bildiririmimi eklerseniz sevinirim. En kısa zamanda yazacağım. Lahana diyetine yarın tekrar başlıyorum.

Selam kızlar, bugün yediklerim;

Kahvaltı: 11:00
1 h. Yumurta
Zeytin, peynir, salatalık, roka, maydanoz

Ara: 1 maden suyu

Akşam : 19:30
3 kaşık bulgur pilavı
2 parça haşlama et
1 kase salata

2,5 lt su

Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah: karatay
Oglen: 5 zeytinyağlı sarma
Ara: 1 kare bitter çikolata
Aksam: zeytinyağlı ıspanak, yoğurt

Bol bol su. Suyu hiç yazmıyorum ama baya su tüketen biriyim zaten. En az 2 litre tüketiyorum günde.

Spor olarak da cocuk pesinde koşturmaca. Kızım bugün ayrı bir enerjikti epey yordu beni. 2 yaştan dolayı mi yoksa tatilde kuzenim sağolsun çikolatayla tanıştırdı. Bugün de istedi ve yedi biraz. Onun verdiği enerji midir bilemiycem

Selam kızlar, bugün yediklerim;

Kahvaltı: 11:00
1 h. Yumurta
Zeytin, peynir, salatalık, roka, maydanoz

Ara: 1 maden suyu

Akşam : 19:30
3 kaşık bulgur pilavı
2 parça haşlama et
1 kase salata

2,5 lt su

2,5 lt su tebrikler canım, liste güzel zaten ama su benim hiç göremediğim rakam

2,5 lt su tebrikler canım, liste güzel zaten ama su benim hiç göremediğim rakam
Teşekkürler canım, sürahiyi doldurup göz önüne bir yere koysan ulaşabilirsin bu rakamlara
Yada su hatırlatıcı programlarla da halledebilrsin. Ben o şekilde başlamıştım :)
Evet senin su miktarın bi kaç gündür dikkatimi çekiyor. Önce ki gün 0,5 ti. Bugün 1lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…