2 kiloyu tamamen kaybetmeden toparlan canımGünaydınlar herkese.
Geçen hafta misafirimiz vardı yazamadım buraya. Ama sabah tartıldım ve artı çıktım 61.2 olmuşum. Ilk hafta 2 kilo vermiştim ne güzel. Sonra saldım resmen. Ama bu haftadan itibaren yeniden toparlanicam. Yakında ise geri dönücem zayıflamam lazım
Bu sabah karatay kahvaltısıyla başladım. Aksama kadar bir şey yememeyi düşünüyorum. Akşam da zeytinyağlı ıspanak yapicam. Geçen hafta karbonhidrat ağırlıklı beslenince hem tartiya yansidi hem de acayip bi yorgunluk çöktü üstüme yine. Acil toparlanmam gerek.
Buralar da sessizlesmiş iyice bu aradapes.etmek yok kızlar ( lafım önce kendime )
Çok iyiBenim tatida bozuk 25 kilo cikiyorum
10 kiloluk ne yedin acabaKahvaltidan sonra 35 kilo olmusumEki Görüntüle 2199932
Aksama pırasa yaptım tüm tencereyi yesem cürmü ne kadarBugünü cok hafif atlat, belki görebilirsin 58.0
günaydın
geçen hafta.........68,2
bu hafta...............67,3
fark......................900 gr
puan...................13,19
Karatay efsaneeeee, zamanında 25 günde yaklaşık beş kilo verdim ben Karatay’la, diyabetin esiginden döndüm. Hep yanlış anlaşılıyor bu hatun, kıymeti geç bilinenlerden olmaz ins. Şifan olsun arkadasım:)Selam kızlar
Çarşamba: 62
Pazartesi: 61.3
Fark: 700gr
Geçen hafta bildirim yapmadığım için 2 ye bölüyorum.
Karatay a devam ediyorum, şimdilik çok güzel
Sizde durumlar nasıl ?
Ay hosgeldin, cok merak ettik. Zaten sustu buralar hepKizlar selam merak etmeyin iyiyim , kus bakmayin. Telefonun dokunmatiginde sorun vardi , yazdiklarinizi okudum ama yazamadim. Sifremi unutunca baska yerden de giremedim
Guncel kilom : 59.4cgdmk cim puani ikiye mi bolucez bakiyim de hesaplayim
Kizlar selam merak etmeyin iyiyim , kus bakmayin. Telefonun dokunmatiginde sorun vardi , yazdiklarinizi okudum ama yazamadim. Sifremi unutunca baska yerden de giremedim
Guncel kilom : 59.4cgdmk cim puani ikiye mi bolucez bakiyim de hesaplayim
Karatay efsaneeeee, zamanında 25 günde yaklaşık beş kilo verdim ben Karatay’la, diyabetin esiginden döndüm. Hep yanlış anlaşılıyor bu hatun, kıymeti geç bilinenlerden olmaz ins. Şifan olsun arkadasım:)
Selam kızlar, bugün yediklerim;
Kahvaltı: 11:00
1 h. Yumurta
Zeytin, peynir, salatalık, roka, maydanoz
Ara: 1 maden suyu
Akşam : 19:30
3 kaşık bulgur pilavı
2 parça haşlama et
1 kase salata
2,5 lt su
Menun cok guzelmis :)Selam kızlar, bugün yediklerim;
Kahvaltı: 11:00
1 h. Yumurta
Zeytin, peynir, salatalık, roka, maydanoz
Ara: 1 maden suyu
Akşam : 19:30
3 kaşık bulgur pilavı
2 parça haşlama et
1 kase salata
2,5 lt su
Teşekkürler canım, sürahiyi doldurup göz önüne bir yere koysan ulaşabilirsin bu rakamlara2,5 lt su tebrikler canım, liste güzel zaten ama su benim hiç göremediğim rakam