Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Bugün de kaçamak yaptım
Kahvaltı :çeyrek karışık tost(pazar kahvaltısı ne yapayım dayanamadım)
Öğlen:1 muz
Akşameynirli salata 1porsiyon
Su çok az oldu 0.5lt
Spor tabiki yok hava soğuk

Günaydın kızlar, bu sabah kilom 58,5 cgdmk
Cmt kahvaltı bir haşlanmış yumurta, yeşil salata tulum peynir zeytin bal kaymak
Akşam bir kase Mercimek çorbası, iki kasik etli patlıcan yemeği. Ama gün içinde gripten dolayı bol bol mandalina, yarim muz yedim.
Pazar sabah Pazar kahvaltısı:))) akşam bir kase Mercimek çorbası. Gün içinde gene mandalina, muz, çiğ fındık, nurofen, mucovit ay bi de salep yanına hoşbeş üç-dört tane.
Bu sabah kahvaltı iki haşlanmış yumurta, bir muz, beş on tane çiğ fındık. Yarin sabah 58 olmayı nasıl umutla bekliyorum hala bu kadar kaçamakla bilemedim.

Günaydınlar herkese.
Geçen hafta misafirimiz vardı yazamadım buraya. Ama sabah tartıldım ve artı çıktım 61.2 olmuşum. Ilk hafta 2 kilo vermiştim ne güzel. Sonra saldım resmen. Ama bu haftadan itibaren yeniden toparlanicam. Yakında ise geri dönücem zayıflamam lazım
Bu sabah karatay kahvaltısıyla başladım. Aksama kadar bir şey yememeyi düşünüyorum. Akşam da zeytinyağlı ıspanak yapicam. Geçen hafta karbonhidrat ağırlıklı beslenince hem tartiya yansidi hem de acayip bi yorgunluk çöktü üstüme yine. Acil toparlanmam gerek.
Buralar da sessizlesmiş iyice bu arada pes.etmek yok kızlar ( lafım önce kendime )

tşk ederim.geçen haftadan şişkinliğim vardı.naptın eşinle.bu arada resimlemi ilgileniyorsun geçen soracaktım unuttum
duzenleme yapamadım, yerlere boya naylonu serip halı kalkacak, naylonları bulamadım. Gidip almam lazım.
Kendi atölyemde biraz çalıstım kafa normal olmayınca 2 fırça darbesiyle aylardır yaptığım tablomu bozdum, kurumuyorda kurusa düzeltebilirim.
Yani öfkeyle kalkan zararla oturdu, eşim olacak kaygısız sırnaşık kedi gibi ama benim yelkenler suya inmedi tabi.

Bu arada benim kuşum var 3 gündür ayağı incimiş şişti, kucağımda yatıyor tüm gün bırakıp gidemedim memlekete de.
Benim havyanlar konusunda saplantı boyutunda takıntım var, evlat gibi neticede gece gündüz onunlayım.
Velhasıl herşey karmakarışık oldu

Ben daha önce bir kac kez yaptim isvec, iyi sonuc veriyor. Bugun de isvecvari diyete basladim 3 gubluk. Kendimce biraz degisiklige ugraticam, artı geldim de
Ayrıca evet o kol saglam egzersiz yapmadikca gitmiyor..

Cok geçmiş olsun, ben de öyle bi tedavi ilk kez duyuyorum

Bugünü cok hafif atlat, belki görebilirsin 58.0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…