Listen dahilinde mi yediklerin, afiyet olsungünaydınlar
....................1 fincan elma sirkesi
kahvaltı.......1 kk peynir,7 zeytin,domates salatalık,1 tbe,1 çay
ara...............1 sade kahve
öğlen............100 gr kadar hamsi tava,bol roka salatası ve çoban salata
akşam..........iki köfte kadar baharatlanmış tavuk,bol salata,3 dilim çıtır patates
ara,,,,,,,,,,,,,,1 yeşil çay,2 tane limonlu etiform
evet balık ve tavuk listede mevcut.ara öğünlerimde meyve var.ama atlıyorum. yanımda getiriyorum.ne oluyor anlamıyorum vakit geçmiş oluyor.normalde ara öğünün birinde leblebi var değiş tokuş yapabildiğim eti form vardı onu yedim ama miktarı normale göre az tuttum.bide öğle ve akşam yemeğine dışardaydım sebze yiyemedim onun yerine çiğ olarak (salata) fazla tüketmeye çalıştım.Listen dahilinde mi yediklerin, afiyet olsun
yıllar geçtikçe bazı şeyler önemini kaybetmiyor belki ama araya farklı şeyler telaşlar girince insanın dalgınlığına gelebiliyor.hani yine tribini at eşine ama içinde çok büyütme bence.Yazarım dedim diye buraya yazıyorum arkadaşlar, ama bdv ye konu açmak lazım aslında.
Ayın 18'i cuma sanıyormuş. Tüm akşam dil döktü ama yok ben inanılmaz kırgınım, affetmem yani.
Doğal olarak tüm gün birsey yemedim 1 elma biraz süt böyle giderse haftaya evlilik yıldönümü ben 45 kilo olurum.
Size çok pis depar atacak gibiyim haberiniz olsun.
Bende ona üzüldüm bu adam böyle değildi, gitgide öküze bağlayacak tedbir almak lazımyıllar geçtikçe bazı şeyler önemini kaybetmiyor belki ama araya farklı şeyler telaşlar girince insanın dalgınlığına gelebiliyor.hani yine tribini at eşine ama içinde çok büyütme bence.
Yeminler etti ara sor kuzenimle konuşmuş bugün için ama gecti gitti işte, intikam atesiyle yaniyorum bu sabahCanım ya kıyamam. Ama kendin de dedin dün, sıkıntılar var dalgın diye falan, günleri karıştırmışevet ben de olsam çok kırılırdım ama tamamen unutması ile ayni şey değil bence
yumurta günlük iki karatayda.bende haftada ikiBenim arkadaşlarım diyetisyen kontrolünde günlük 2-3 tb ekmekle ara ö-ünlerle ciddi kilo verdi.
Ama ben 1 lokma ekmek ara öğün yapsam yerimde sayıyorum.
Tamamen metabolizmayla alakalı deneye deneye kendime uygun diyeti buldum karatay.
Bazı diyetlerde eti form veriyorlar, eğer liste dahilindeyse ve bu liste kilo verdiriyorsa neden olmasın diyorum
önemsiyorsan günleri tabikiBende ona üzüldüm bu adam böyle değildi, gitgide öküze bağlayacak tedbir almak lazım
ooo neler var aklındaYeminler etti ara sor kuzenimle konuşmuş bugün için ama gecti gitti işte, intikam atesiyle yaniyorum bu sabah
Oooo sabaha kadar neler kurdum kafada.ooo neler var aklında
Himm iyiymiş bayaevet balık ve tavuk listede mevcut.ara öğünlerimde meyve var.ama atlıyorum. yanımda getiriyorum.ne oluyor anlamıyorum vakit geçmiş oluyor.normalde ara öğünün birinde leblebi var değiş tokuş yapabildiğim eti form vardı onu yedim ama miktarı normale göre az tuttum.bide öğle ve akşam yemeğine dışardaydım sebze yiyemedim onun yerine çiğ olarak (salata) fazla tüketmeye çalıştım.
Kesinlikle +1Benim arkadaşlarım diyetisyen kontrolünde günlük 2-3 tb ekmekle ara ö-ünlerle ciddi kilo verdi.
Tamamen metabolizmayla alakalı deneye deneye kendime uygun diyeti buldum karatay.
Bazı diyetlerde eti form veriyorlar, eğer liste dahilindeyse ve bu liste kilo verdiriyorsa neden olmasın diyorum
Karatayda yumurtada sınır yok, dokunuyorsa en fazla 2 yumurta sarısı ye diyor, beyazi sınırsız.yumurta günlük iki karatayda.bende haftada iki
çok sert değilmiOooo sabaha kadar neler kurdum kafada.
Ilk atağım ondan hiçbirsey istemiyorum maddi manevi, mesala sigara alır markete uğrar gelirken gerek yok diyorum ben alırım sen benle ilgili hiçbirsey düşünme.
Sonra onun tv odasını atölye yapıyorum bugün ve akşamlarımı orda resim yaparak geçiriyorum.
Benim atölyem kapalı balkon soğuk oluyor artık.
Sana ve ilgine ihtiyacım yok kendi kendime yeterim üzerinden yürümeyi planlıyorum.
Zaten haftaya memlekete gidiyordum biraz daha erken giderim artık.
Destan yazmayayım da neler neler iste
diyetisyen kan tahlililerine vs bakıyor.değerlerine göre besin önerisinde bulunduğu için sanırım.bi ara kendim yaptım olmadı.geçen kış 4 ay yaptım 3-4 kilo verdim tekrar aldım.en son da gittim zatenBenim arkadaşlarım diyetisyen kontrolünde günlük 2-3 tb ekmekle ara ö-ünlerle ciddi kilo verdi.
sayınca zor oluyor tabi aradaHimm iyiymiş baya
Uygulaması rahat görünüyor da o yüzden merak ettim
Yok canım benim en büyük sorunum göbek..Günaydın canim. Cok iyi gitmis, zaten göbeğin yoktu, 7 cm ne demek, incecik olmussundur
Çok alıştım. Öğlen yiyorum akşam da atıştırıyorum. Sabah tok hissediyorum.Nasil gidiyor if?