Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Günaydınlar herkese.
Geçen hafta misafirimiz vardı yazamadım buraya. Ama sabah tartıldım ve artı çıktım 61.2 olmuşum. Ilk hafta 2 kilo vermiştim ne güzel. Sonra saldım resmen. Ama bu haftadan itibaren yeniden toparlanicam. Yakında ise geri dönücem zayıflamam lazım :işsiz:
Bu sabah karatay kahvaltısıyla başladım. Aksama kadar bir şey yememeyi düşünüyorum. Akşam da zeytinyağlı ıspanak yapicam. Geçen hafta karbonhidrat ağırlıklı beslenince hem tartiya yansidi hem de acayip bi yorgunluk çöktü üstüme yine. Acil toparlanmam gerek.
Buralar da sessizlesmiş iyice bu arada :KK43: pes.etmek yok kızlar ( lafım önce kendime :KK70: )
2 kiloyu tamamen kaybetmeden toparlan canım :KK66:

Selam kızlar:KK54:

Çarşamba: 62
Pazartesi: 61.3:KK31:
Fark: 700gr
Geçen hafta bildirim yapmadığım için 2 ye bölüyorum.

Karatay a devam ediyorum, şimdilik çok güzel :cool:

Sizde durumlar nasıl ?:KK3:
Karatay efsaneeeee, zamanında 25 günde yaklaşık beş kilo verdim ben Karatay’la, diyabetin esiginden döndüm. Hep yanlış anlaşılıyor bu hatun, kıymeti geç bilinenlerden olmaz ins. Şifan olsun arkadasım:)

Kizlar selam merak etmeyin iyiyim , kus bakmayin. Telefonun dokunmatiginde sorun vardi , yazdiklarinizi okudum ama yazamadim. Sifremi unutunca baska yerden de giremedim :KK43:
Guncel kilom : 59.4 cgdmk cgdmk cim puani ikiye mi bolucez bakiyim de hesaplayim
Ay hosgeldin, cok merak ettik. Zaten sustu buralar hep:KK43:

Karatay efsaneeeee, zamanında 25 günde yaklaşık beş kilo verdim ben Karatay’la, diyabetin esiginden döndüm. Hep yanlış anlaşılıyor bu hatun, kıymeti geç bilinenlerden olmaz ins. Şifan olsun arkadasım:)

Evettt gerçekten efsaneeeeee. Diyet değil sağlıklı beslenme resmen. Umarım bende senin gibi verebilirim :dua:

Evet öyle hep dalga geçiyorlar Canan hocamla. Ne yiyeceğiz herşey yasak gibi. Halbuki sağlıklı olan herşey serbest :KK39:
Keşke anlasalar.:KK51:
Teşekkürler :KK74:

Bugün canım hiçbirsey istemedi.
Kahvaltı:1 haslanmiş yumurta, yarım muz
Öğlen: yarım bardak süt, yarım muz
Akşam:1 haslanmış yumurta
1lt yakın su
Eşim toplantida geç gelecek yemekte yapmadım böyle saçma bir liste oldu:)

Kızım sürekli rahatsız ettiği için uzun uzun yazamıyorum. Sağolsun sinir harbi yaşatıyor bana şu anda. Kilo bildiririmimi eklerseniz sevinirim. En kısa zamanda yazacağım. Lahana diyetine yarın tekrar başlıyorum.

Selam kızlar, bugün yediklerim;:kahve:

Kahvaltı: 11:00
1 h. Yumurta
Zeytin, peynir, salatalık, roka, maydanoz

Ara: 1 maden suyu

Akşam : 19:30
3 kaşık bulgur pilavı
2 parça haşlama et
1 kase salata

2,5 lt su

:KK3:

Selamlar
Bugünkü menüm
Sabah: karatay
Oglen: 5 zeytinyağlı sarma
Ara: 1 kare bitter çikolata
Aksam: zeytinyağlı ıspanak, yoğurt

Bol bol su. Suyu hiç yazmıyorum ama baya su tüketen biriyim zaten. En az 2 litre tüketiyorum günde.

Spor olarak da cocuk pesinde koşturmaca. Kızım bugün ayrı bir enerjikti epey yordu beni. 2 yaştan dolayı mi yoksa tatilde kuzenim sağolsun çikolatayla tanıştırdı. Bugün de istedi ve yedi biraz. Onun verdiği enerji midir bilemiycem :KK55:

Selam kızlar, bugün yediklerim;:kahve:

Kahvaltı: 11:00
1 h. Yumurta
Zeytin, peynir, salatalık, roka, maydanoz

Ara: 1 maden suyu

Akşam : 19:30
3 kaşık bulgur pilavı
2 parça haşlama et
1 kase salata

2,5 lt su

:KK3:

2,5 lt su tebrikler canım, liste güzel zaten ama su benim hiç göremediğim rakam :kızgın:

2,5 lt su tebrikler canım, liste güzel zaten ama su benim hiç göremediğim rakam :kızgın:
Teşekkürler canım, sürahiyi doldurup göz önüne bir yere koysan ulaşabilirsin bu rakamlara :super:
Yada su hatırlatıcı programlarla da halledebilrsin. Ben o şekilde başlamıştım :)
Evet senin su miktarın bi kaç gündür dikkatimi çekiyor. Önce ki gün 0,5 ti. Bugün 1lt :KK43:

X