Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Teşekkür ederim
Biraz önce aradı nasıl hissediyorsun diye, hala ağrım var dedim.
Dünden kötümü vs konustuk, nabız yokladı gibi.
Tabi ya yıl boyu 2-3 gün o kadarda olsun,hakkımız.
Yıllar geçtikçe evliliklerde özen azalıyor, birşeylerin dürtmesi lazım onları

İyi geceler kızlar

Menümü yazıp hemen kaçıyorum.

Kahvaltı: 11:00
Karatay kahvaltı

Akşam 20:00 (misafirlerim vardı o yüzden bu saate kaldı )

Fırında balık ve salata
2 lt su

Karatayla acayip tok hissediyorum. Yemek hiç aklıma gelmiyor.Keşke daha önce keşfetseydim

Yarın görüşmek üzere
İyi geceler

Yazarım dedim diye buraya yazıyorum arkadaşlar, ama bdv ye konu açmak lazım aslında.
Ayın 18'i cuma sanıyormuş. Tüm akşam dil döktü ama yok ben inanılmaz kırgınım, affetmem yani.
Doğal olarak tüm gün birsey yemedim 1 elma biraz süt böyle giderse haftaya evlilik yıldönümü ben 45 kilo olurum.
Size çok pis depar atacak gibiyim haberiniz olsun.

cgdmk ben 15'inde bildirim yapmıştım hatta daha önce vücut ölçülerimi de bildirmiştim ama listede yazılmamışım
15indeki bildirimini goremedim, hatta seni etiketleyip sordum, cvp vermeyince yazmadım. Olculer icin evet onu yazmadim, yazamadim, kendi olculerimi de 5inde falan yazdim bi kenara ama hala tabloya geciremedim
Bugun olculeri ekleyeyim, seninkini gecmisten bulurum.
Olcusunu yazmayan arkadaslarin da bugun yazmalarını hatirlatalim

Tamam canım listeye geciricem bugün

Canım ya kıyamam. Ama kendin de dedin dün, sıkıntılar var dalgın diye falan, günleri karıştırmış evet ben de olsam çok kırılırdım ama tamamen unutması ile ayni şey değil bence

Yapınca iyi sonuc veriyor, ben 2014te ilk yaptigimda 1-1.5 ayda 6 kilo vermistim. Hamileligimde de uyguladim cok kilo almamistim. Dogumdan sonra yapmayinca cok kilo aldim..

sabah aç karnına şekersiz kahve
20 dakika tempolu yürüyüş

kahvaltı
3 eti form kraker
1 dilim peynir
6 zeytin
3 ceviz
1 fincan şekersiz çay

nasıl sence cnm çalıştığım için yumurtaya uyamadım daha

Günaydın canim. Cok iyi gitmis, zaten göbeğin yoktu, 7 cm ne demek, incecik olmussundur

Kraker olmamış. Ben de sabahci oldugum oldugum zamanlar kahvalti edemezdim, yanima 1 ccay bardagi kadar cig fistik alirdim. Beni cok tok tutardi, aklinda bulunsun
Ve karatayin en iyi tarafi verdiğin kilonun iki kati kadar incelikte gorunuyorsun. Yavas Yavas gidiyor ama bu tolere ediyor

günaydınlar

....................1 fincan elma sirkesi
kahvaltı.......1 kk peynir,7 zeytin,domates salatalık,1 tbe,1 çay
ara...............1 sade kahve
öğlen............100 gr kadar hamsi tava,bol roka salatası ve çoban salata
akşam..........iki köfte kadar baharatlanmış tavuk,bol salata,3 dilim çıtır patates
ara,,,,,,,,,,,,,,1 yeşil çay,2 tane limonlu etiform

herşey güzel ama patates yasak diye biliyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…