- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
Doğum günün kutlu olsun arkadasımbence de sürpriz var, bir yıl burnundan getirmişsin unutmaz artık özel günler konusunda ben de takıntılıyım, unutmasınlar az ince olsunlar zaten senede kaç gün allasen
Tebrikler.Pzt hedefimi bugünden gördüm ben kızlar o yüzden bi kutlama kahvaltısı yaptık hemenbal kaymaklı,fıstıklı tahin helvalı falanins daim olur ne diyeyim:)
@Verano_porteno nerelerdesin
15indeki bildirimini goremedim, hatta seni etiketleyip sordum, cvp vermeyince yazmadım. Olculer icin evet onu yazmadim, yazamadim, kendi olculerimi de 5inde falan yazdim bi kenara ama hala tabloya geciremedimcgdmk ben 15'inde bildirim yapmıştım hatta daha önce vücut ölçülerimi de bildirmiştim ama listede yazılmamışım
Nasil gidiyor if?Günaydın minyonlar
Dun oglen yumurta peynir ve zeytinden oluşan kahvaltı.
Akşam et sote
2 dilim baklava (şımarıklık diz boyu)
If' e devam. Bugün baklavayı çıkarmam lazım. Öğleden sonra spor planım var.
Evet ben de merak ettim
Tamam canım listeye geciricem bugüncgdmk ben ölçü vermemistim canım
Gögüs 85
Bel 67
Göbek 83
Basen 91
Ben bunları 10 kilo verdikten sonra yazıyorum dikkate alınsın lütfen daha önce ölçmedim ama göbek 100 üzeri olabilirdi,
Bacak ve kol nereden ölçtünüz bilemedimbenim kol bacak biraz kalın zaten doğru yerden ölçeyim bunalıma girmeyeyim.
Canım ya kıyamam. Ama kendin de dedin dün, sıkıntılar var dalgın diye falan, günleri karıştırmışYazarım dedim diye buraya yazıyorum arkadaşlar, ama bdv ye konu açmak lazım aslında.
Ayın 18'i cuma sanıyormuş. Tüm akşam dil döktü ama yok ben inanılmaz kırgınım, affetmem yani.
Doğal olarak tüm gün birsey yemedim 1 elma biraz süt böyle giderse haftaya evlilik yıldönümü ben 45 kilo olurum.
Size çok pis depar atacak gibiyim haberiniz olsun.
Hosgeldin, bendensinselam kızlar 1.55 boy 58 kgyum bende kilo vermeye karar verdim neler yapıyorsuuz önerilerinize açığım ekmek kestim ve bol suya sarıldım şuan yeşilçay hergün tüketiyorum ve limonlu tarçınlı su içiyorum
Yapınca iyi sonuc veriyor, ben 2014te ilk yaptigimda 1-1.5 ayda 6 kilo vermistim. Hamileligimde de uyguladim cok kilo almamistim. Dogumdan sonra yapmayinca cok kilo aldim..hoşbuldum cnm karatay diyeti ile zayıflayan var mı
Yapınca iyi sonuc veriyor, ben 2014te ilk yaptigimda 1-1.5 ayda 6 kilo vermistim. Hamileligimde de uyguladim cok kilo almamistim. Dogumdan sonra yapmayinca cok kilo aldim..
gayet iyi cnm :)Günaydın kızlar;
Dün ölçü günümdü baya bi incelmişim. Özellikle göbekten 7 cm.
1600 gr yağ gitmiş. Haftada 4 gün çok iyi işe yaramış. Devamı gelir umarım. Ama kilo olarak çok fark Yok.
Sabah da 55.4 çıktım.
Günaydın canim. Cok iyi gitmis, zaten göbeğin yoktu, 7 cm ne demek, incecik olmussundurGünaydın kızlar;
Dün ölçü günümdü baya bi incelmişim. Özellikle göbekten 7 cm.
1600 gr yağ gitmiş. Haftada 4 gün çok iyi işe yaramış. Devamı gelir umarım. Ama kilo olarak çok fark Yok.
Sabah da 55.4 çıktım.
Kraker olmamış. Ben de sabahci oldugum oldugum zamanlar kahvalti edemezdim, yanima 1 ccay bardagi kadar cig fistik alirdim. Beni cok tok tutardi, aklinda bulunsunsabah aç karnına şekersiz kahve
20 dakika tempolu yürüyüş
kahvaltı
3 eti form kraker
1 dilim peynir
6 zeytin
3 ceviz
1 fincan şekersiz çay
nasıl sence cnm çalıştığım için yumurtaya uyamadım daha
Ve yumurta cidden cok tok tutuyor, ben yumurtayi cok severim. 3 yumurta yerim, bir de domatesli falan olursa mmmmmevet sanırım kraker çıkmalı ve yumurta girmeli listeme :)
herşey güzel ama patates yasak diye biliyorum cnmgünaydınlar
....................1 fincan elma sirkesi
kahvaltı.......1 kk peynir,7 zeytin,domates salatalık,1 tbe,1 çay
ara...............1 sade kahve
öğlen............100 gr kadar hamsi tava,bol roka salatası ve çoban salata
akşam..........iki köfte kadar baharatlanmış tavuk,bol salata,3 dilim çıtır patates
ara,,,,,,,,,,,,,,1 yeşil çay,2 tane limonlu etiform