iki gündür içiyorum.normalde sade içemem suya karıştırırım ama arkadaşım el yapımı getirdi tadıda çok güzel.Sabah elma sirkesi ne güzel olmuş, ben içemiyorum.
Bende kefir içerim 1 haftadir mayalamadım misafirden dolayı, gaza geldim şimdi mayalıyorum.
Teşekkür ederim
Galiba şımarıklık olmayacak, koca unuttu gibi sabah sabah 2 sigara içtim.
Bişey demeden gitti geç kalmıştı telaşla çıkmış
Teşekkür ederimSevdiklerinle nice güzel yaşlara
Akşam içim sürprizi vardır belki, hemen modunu düşürme
slm hoş geldin.selam kızlar 1.55 boy 58 kgyum bende kilo vermeye karar verdim neler yapıyorsuuz önerilerinize açığım ekmek kestim ve bol suya sarıldım şuan yeşilçay hergün tüketiyorum ve limonlu tarçınlı su içiyorum
ben diyetisyene gidiyorum.birebir uygulamaya çalışıyorum.ama karatay yapan var aramızdahoşbuldum cnm karatay diyeti ile zayıflayan var mı
Benhoşbuldum cnm karatay diyeti ile zayıflayan var mı
kefiri nasıl yapıyorsunSabah elma sirkesi ne güzel olmuş, ben içemiyorum.
Bende kefir içerim 1 haftadir mayalamadım misafirden dolayı, gaza geldim şimdi mayalıyorum.
küçük bi pasta kesersiniz.unutmamıştır benceTeşekkür ederimunutmaz ama bu ara biraz gergin ekonomik kriz yüzünden.
Kriz benim doğum günümü bile vuracak anlaşılan
kefiri nasıl yapıyorsun
Umarım, ben özel gün takıntılıyım biraz.küçük bi pasta kesersiniz.unutmamıştır bence
denemek istıyorum bir türlü cesaret edemedimOda sıcaklığında sütün içine 1 yemek kaşığı kefir tanesi koyuyorum, 24 saat (yazın 12 saatte bile olabiliyor) karanlik oda sıcaklığında bir dolapta bekletiyorum.
24 saat sonra buzdolabbına alıp soğuyunca süzüyorum.
Süzdüğüm taneyi yine mayalıyorum.
Hepiniz yapın kızlar mucizevi bir besin.
eşin bu özelliğini biliyorsa hiç atlamaz.kaç yıllık evlisin.bu zamana kadar her sene kutlandımıUmarım, ben özel gün takıntılıyım biraz.
Yani zaten hayat stresli yoğun bari bugünleri atlamayalım ki, bahane olsun gülüp eğlenmeye derim hep.
9 yıl atlamazdı gece 12 de kutlardı ilk ben olayım derdi, ama dün hiç farketmedi.eşin bu özelliğini biliyorsa hiç atlamaz.kaç yıllık evlisin.bu zamana kadar her sene kutlandımı
Ben son 2 yılda hep yaptım, artık eşim bile alıştı süt alıp gelir demesem bile.denemek istıyorum bir türlü cesaret edemedim
bence büyük süpriz var.yarını sabırsızlıkla beklicem.böyle bi durumda atlayacak erkek yürek yemiş olmalı9 yıl atlamazdı gece 12 de kutlardı ilk ben olayım derdi, ama dün hiç farketmedi.
Geçen yıl birgün sonrasına rezervasyon yaptirmişti, tabi bedelini bir yıl ödedi bu yıl tamamen unuttu gibi.
Takıldığım 10. Yılda evlendiğimizi bile unutacak bu gidişle
Stersten yemek yerdim bugün yarım elma yedim bu saate kadarbence büyük süpriz var.yarını sabırsızlıkla beklicem.böyle bi durumda atlayacak erkek yürek yemiş olmalı
Doğum günün kutlu olsun arkadasım9 yıl atlamazdı gece 12 de kutlardı ilk ben olayım derdi, ama dün hiç farketmedi.
Geçen yıl birgün sonrasına rezervasyon yaptirmişti, tabi bedelini bir yıl ödedi bu yıl tamamen unuttu gibi.
Takıldığım 10. Yılda evlendiğimizi bile unutacak bu gidişle