Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

ya bişey dicem geçen bi arkadaş demişti diğer diyet grupları menüleri diye ,baktım millet pankek ti normal kekti kısırdı gömmüşler.kilo listesine baktım çok iyi kilo vermişler.benim gibi yüksek kilolar için bahsediyorum tabi

Bol yesillikli salatalı kısır bulgur türevi bende çok tüketirim ama gün içinde, bulgurun daha masum olduğunu düşünüyorum.
Ancak kek pankek bende ciddi yükseliş yapar, bunun yüksek kilo kaynaklı olduğunu düşünüyorum misal günlük 3000 kalori alıyorlardı belki bunu 2000 ne düşürse kilo vermeye başlar ama ben 1000 kaloriyi geçsem kilo alırım gibi, uzman değilim tabi şahsi fikrim :)

Bu arada ince bir dilim börek yedim bu sabah migrenim tuttu ilaç alacaktım hizlica atiştirdim, ele verir üzümü kendi yutar salkımı hesabı

bende öyleyim penkekin ucundan bile alamam misal .önce oturtmam lazım kilomu

Evet tarçın geciktiriyor, çayı icme, normal diyetine devam et olmazsa

Ben de isterimmm

Bugun migren atağımla tüm gün yattım, spor kısmından bir 0 rica edeyim.
Sabah kahvaltı:bir dilim kıymalı börek
Öğle: 1 salatalık
Akşam: 1 tavuk baget, 3 kaşik pirinc pilavı, 2 turp
şimdi 1 bardak çay içiyorum,
1lt su

Ben de katılıyorum buna. 1000kaloriye alistirdim kendimi gecen yil hep hatta bi ara 750, simdi 1100-1200 de kilo veremiyorum.

Cok geçmiş olsun, bas ağrısından cok rahatsiz olurum, migreni dusunemiyorum..

Yarin yapamayabilirim, listeyi hiç yazmayayım. Kesin pastalı tatlılı sahlepli olacak çünküüü benim doğum günüm o kadarcık şımarayım.
Tabi bu migren belasını atlatırsam eğlenirim.
Hepi bortdey şimdiden sana
Cok güzel yılların olsun insallah
Benim dogum gunleri gibi gunlerde tek avantajım pasta sevmiyor olusum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…