Yeni Yıla Fit Giren Kızlar ✓

Merhabalar herkese,
cgdmk tam lahana diyeti sayfasını okuyordum ki bir baktım 2 yorumdan biri senin ki! Lahana çorbasını bugün yaptım ve o diyete başlıyorum yarın. Uygulayan var mı diye sormuşsun Mart ayında. Şimdi ben uygulayacağım. Sonuçları yazarım. :)) Bu arada kilom hala 65.3 :/

Selam hanımlar
Akşam meyve yemek hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 gündür yemekten sonra meyve yiyoruz da iyi bişey mi yapıyoruz bilemedim. Bugünkü menümü de yazmayım dışarıdaydım sacma sapan beslendim :/

Ben yemiyorum canım, sabah yarım elma ikindide diğer yarısı mesela ama akşam yemem.

Sigara kullaniyorum diye bazen eşim zorla yedirmek ister, 1 dilim mandalina alirim o bile vicdan yaptiriyor tamamen benim manyaklığım olabilir tabi

Ben onu bir kaç kez yaptım, kimse bulamayinca tek basima yyaptim, uygulamadigim diyet kalmadı sanirim
Senin sonucu da merak ediyorum

Ben akşam meyve yediğimde artı çıkarım genelde, canan hocamın dedikleri bende tutuyor

Verano_porteno sen de girmedin bugun, merak ettim? İyi misin?
Sporumu da yazayim
Ptesiyi yazdim diye hatırlıyorum
Neyse yine yazayim, belki yazmamisimdir
Bosa gitmesin
Ptesi 2 saat yavas yürüyüş
Sali 5000 adim
1 saat ev temizliği

Iyi geceler kızlar..
Menüm..
Sabah: kıymalı yumurta
Peynir
5 zeytin
1 dilim tb ekmeği

Öğlen: 2 tavuk baget
Ayran

Ara: sekersiz kahve
2 hurma
Badem

Akşam: tarhana çorbası
Yarım tabak fasülye dible
Ayran

Ara: 2 mandalina

2 litre tarçınlı limonlu su

Ben onu bir kaç kez yaptım, kimse bulamayinca tek basima yyaptim, uygulamadigim diyet kalmadı sanirim
Senin sonucu da merak ediyorum

Sende sonuç nasıl oldu peki. Diyet sonunda kaç kg verdin ve en merak ettiğim de; hızla geri aldın mı?

Ben akşam meyve yediğimde artı çıkarım genelde, canan hocamın dedikleri bende tutuyor

Aaa bugün Canan hocayı gördüm kızlar. Eşiyle birlikte yürüyüşteydi. Geçerken merabalaştık el salladım. İnanılmaz tatlıydı. Yürürken de etrafa bakıyor gülümseyerek hahahah. Çok şekerdi. :))))

Ben bugün lahana diyetine başlıyorum. Sabah 7’de kalktım saat bu saat oldu hala cesaret edemedim lahanayı yemeye! İf ile lahanayı birleştireyim bari diyorum. Çünkü sabahın köründe de lahana yiyemem ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…