- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
2 gündür bir arkadaşımız var onu zaptetmeye çalışıyorum. O da diyette 2 porsiyon yedi kaç dilim ekmek ben sayamadım.Zafer direnenlerindir
Hahahha bi başlayayım da bakalım dolma da olacak mı o zaman karar vereceğimHocam lahana diyetinde lahana dolması var mı?Ben sadece dolmasını severimde, tehlikeli sular buralar.
Selam hanımlar
Akşam meyve yemek hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 gündür yemekten sonra meyve yiyoruz da iyi bişey mi yapıyoruz bilemedim. Bugünkü menümü de yazmayım dışarıdaydım sacma sapan beslendim :/
50.1 de kalirdinNazar geldim bi masallah deyin 6000 adimi gecemiyorum bu aragecsem 50 olurmuydum ki
O zaman bu haftaya - yaziyorum, ptesi bildirim yaparsin, puanını 2ye bolerizCuma günü yapsam kilo bildirimini. En azından eksi çıkarım
Yarın tekrar diyet moduna girip Sağlıklı beslenmeye devam edeceğim
Ben onu bir kaç kez yaptım, kimse bulamayinca tek basima yyaptim, uygulamadigim diyet kalmadı sanirimMerhabalar herkese,
cgdmk tam lahana diyeti sayfasını okuyordum ki bir baktım 2 yorumdan biri senin ki! Lahana çorbasını bugün yaptım ve o diyete başlıyorum yarın. Uygulayan var mı diye sormuşsun Mart ayında. Şimdi ben uygulayacağım. Sonuçları yazarım. :)) Bu arada kilom hala 65.3 :/
Ben akşam meyve yediğimde artı çıkarım genelde, canan hocamın dedikleri bende tutuyorSelam hanımlar
Akşam meyve yemek hakkında ne düşünüyorsunuz? 2 gündür yemekten sonra meyve yiyoruz da iyi bişey mi yapıyoruz bilemedim. Bugünkü menümü de yazmayım dışarıdaydım sacma sapan beslendim :/
Ben onu bir kaç kez yaptım, kimse bulamayinca tek basima yyaptim, uygulamadigim diyet kalmadı sanirim
Senin sonucu da merak ediyorum
Ben akşam meyve yediğimde artı çıkarım genelde, canan hocamın dedikleri bende tutuyor
O zaman bu haftaya - yaziyorum, ptesi bildirim yaparsin, puanını 2ye boleriz
Aaa nerede gördün ya?Aaa bugün Canan hocayı gördüm kızlar. Eşiyle birlikte yürüyüşteydi. Geçerken merabalaştık el salladım. İnanılmaz tatlıydı. Yürürken de etrafa bakıyor gülümseyerek hahahah. Çok şekerdi. :))))
Selamlar, bu haftadan sonra rutine biniyorum.
Aaa nerede gördün ya?
Çiğdem çok fena hayranıdır onun